Gornja Šumetlica 22.-25.6. – Dugo već planirani Festival Nova Zora spreman je obasjati Slavoniju s vibrantnim prikazom glazbe, umjetnosti i regenerativne kulture. Ovaj četverodnevni spektakl održat će se od 22.-25.6. u pitoresknom selu Gornja Šumetlica kraj Pakraca.

Nova Zora – Festival regenerativne kulture pomaže u širenju novog vala svijesti o važnosti potpune regeneracije društva, gospodarstva, pristupa zemlji i hrani, temeljnih postavki života i zajednice.

To činimo kroz glazbu, ples, predavanja i praktične radionice.

Cilj festivala je potaknuti ljude na povratak sebi, prirodi i zajednici. Revitalizirati selo Gornja Šumetlica i okolna područja kroz privlačenje novih ljudi i aktivaciju ogromnih lokalno dostupnih bioloških resursa.

potok selo

Misija nam je da radosnom, smislenom i dubokom povezanošću učimo regenerirati sebe i zajednicu. Da za našu djecu i nas kreiramo drugačiji, ljepši svijet za koji znamo da je moguć.

Program festivala uz predavanja i radionice praktičnih vještina donosi nam i vrhunsko glazbeno iskustvo sa mnoštvom talentiranih glazbenika i DJ-eva koji će nas kroz široki raspon muzičkih žanrova povesti različitim zvučnim pejsažima.

Nova zora festival nije samo zabava; također ima cilj razviti osjećaj zajednice i pružiti platformu za stvaranje jedne nove vrste zajedništva. Festival će uključivati interaktivne radionice na razne teme, uključujući svjesnost, održivi život i tradicionalne vještine.

Regenerativna kultura je zdrava, otporna i prilagodljiva; brine se za planet i brine za život u svijesti da je to najučinkovitiji način za stvaranje uspješne budućnosti za cijelo čovječanstvo.

Ona nas uči iznova postavljati prava pitanja te konstantno prilagođavati svoje odgovore i rješenja. Regenerativna kultura je kultura koja sa sviješću gradi sposobnost svakoga da odgovara na promjenu i prihvaća transformaciju kao nešto što život jest.

upstream tura

Nagradna igra

Atma i Festival Nova Zora daruju tebe i tvog dragog frenda, frendicu, curu, dečka sa ulaznicama za ovaj čudesni festival. Pripremili smo za vas čak tri vrijedne nagrade, a tri su i koraka za sudjelovanje.

Možda baš tebe dijele samo tri koraka do nekih od slijedećih, besplatnih ulaznica:

  1. 2x dvije festivalske ulaznice sa uključenom hranom za sva četiri dana festivala
  2. 2x dvije festivalske ulaznice
  3. 2x vikend ulaznice

Evo što ti je činiti:

  1. Idi na grupu Nova Zora – Festival Regenerativne Kulture i klikni “Sviđa mi se”
  2. Podijeli ovaj post na svom zidu
  3. Tagiraj nekoga s kim odavno želiš provesti vikend u šumi

Izvlačenje i objava dobitnika – 29.5.2023. 

Puno sreće svima i svakako nas pratite za rezultate!