DETOX TIJELA, UMA I DUHA
03.01.-26.01.2022.g.

Raspored satova na Zoomu: ponedjeljkom i srijedom 19-20:15h
Ako propustite sat, dobijete snimku na mail.
Prijave i više informacija na mail.

Krenimo s tako željenim pozitivnim navikama u 2021. i izoštrimo sliku svog višeg sebstva.

Kao i svake godine, polako donosimo novogodišnje odluke koje će nas više približiti nama samima i podići nam kvalitetu života u svim željenim aspektima.

Ono čemu bi se najviše trebali dati je održavanje optimalnog zdravlja, tjelesnog i psihičkog.

Ovo je super prilika da uz moćnu tehnologiju KY, meditacije, puno pranayama i zdravih recepata napravimo “generalku”, detaljno čišćenje od blagdana i cijele čudnovate godine u kojoj smo nakupili koješta u sebi; bili to kilogrami, strahovi, traume, boli, nezdrave mentalne obrasce, emocije, navike koje nam više ne služe..

Zajedno ćemo proći kroz tzv. MONO DIJETU u kojoj ćemo konzumirati samo jedno isto jelo svaki dan, s ciljem rasterećenja probavnog sustava, detoxa i dobivanja znatne količine energije i lucidnosti.

Kundalini yoga omogućuje da ostanemo stabilni i prisebni, pogotovo kad nam se čini da sve oko nas ludi i ide naopako.

To djeluje na mnogim razinama: stimulirajući sustav žlijezda, uravnotežujući živčani sustav, fokusirajući um i donoseći tijelu snagu i fleksibilnost. Kada dosljedno vježbamo, počinjemo stvarati kemijske promjene u tijelu, što dovodi do ugodnog osjećaja bivanja u svom tijelu i osjećaja da je sve u redu, prihvaćanja.

Kroz yogu stimuliramo rad žlijezda, burega, jetre i tako iniciramo proces pročišćenja. No znamo da se naše biće sastoji od tijela, uma i duše, i detoksikacija tijela je od velike važnosti, ali je takoder neophodna detoksikacija uma. Ona se sastoji od reprogramiranja naučenih obrazaca ponašanja, misli, stavova i misaonih procesa koji nam ne služe u životu i ne podupiru naš rast.

DETOX nam vraća ravnotežu u tijelu, povećava energiju, pročišćava organe, povećava otpornost organizma…čini da se osjećamo BOLJE i VITALNIJE!!

Učinite nešto korisno za sebe i svoje zdravlje za početak Nove Godine!

Vodi: Gloria Zacskai (Jagdeesh Kaur)
certificirana učiteljica Kundalini yoge, Shakti dancea@..

Cijena: 300 kn

Sat Nam

Jagdeesh Kaur 1