Pred nama je godina dubokih unutarnjih i kolektivnih transformacija.

To uključuje veliko ubrzanje i previranja, kroz koja imamo mogućnost na puno dublji i kvalitetniji način uspostaviti mir i harmoniju unutar sebe, a tako utjecati i na kolektiv. Mudrost, ljubav, suosjećanje kao i snažna unutarnja vizija, kako živjeti, što i kako želimo kreirati, je vodilja za ulazak u Novo Doba. Energetska pažljivost i svjesnost sa novim energijama u ovom kvantnom protoku je izuzetno važno.

Od 2018. su mnogi divni ljudi postali dio mojeg životnog putovanja, prolazeći osobnu transformaciju kroz Model Kvantnih Ključeva i Plazmatičnih Aktivacija.

Oni nisu samo transformirali svoja uvjerenja, već se prisjetili tko zapravo jesu i koja je njihova osobna uloga ko-kreacije kao Božanskog organizma kojeg zovemo Čovječanstvo, Majka Gaja i Univerzum.

Vrijeme je osvijestiti svoje postojanje na ovo- zemaljskom planu i sjetiti se vizije zbog koje smo došli ovdje. A došli smo iz Ljubavi i Jednote…i naša DNK zna, kako to izmanifestirati ovdje, na Zemlji.

Pozivam vas na Online Seminar – Modul 1, koji ću održati 16. I 17. ožujka preko Zoom aplikacije.

Seminar traje dva dana, od 10 do 16.00h, a kroz aktivacije i dizanje vibracije ulazite u proces snažnije komunikacije sa svojim fizičkim tijelom, energetskim tijelima, ulazeći u koherentnost s Višim Ja na snažniji, organski način.

Bez obzira na nove pojmove i principe kako ovaj modalitet djeluje, sam proces aktivacija, lakoća i jednostavnost iskustva omogućuje jasnije uvide o sebi i svojem postojanju.

Aktivacijama Kristalnih Plazmatičnih tijela stvaraju se kvantne veze na staničnoj razini i produljuju u nama intuitivnu komunikaciju s Kozmičkom Stanicom Inteligencijom.
Kristalna Plazmatična TIjela su kvantna arhitektura za Novo Doba i Novog Čovjeka, koje nas povezuju sa cjelovitošću i mrežama Majke Zemlje i Multiverzuma. Po svojoj osnovnoj svrsi, Kvantni Ključevi nas vraćaju u originalni Božanski Blueprint.

Na Seminaru se uči koristi Univerzalnim Plazmatičnim Poljem za dovođenje fizičkog, emocionalnog, mentalnog i ostalih energetsko-svjetlosnih tijela u equilibrium, te omogućuje lakoću dizanja svijesti, prisjećanje i razumijevanje novog evolucijskog procesa na Zemlji.

Budući da se radi u manjim grupama, rezervirajte već sada svoje mjesto i dopustite sebi krenuti u korak s energijama Novog Doba i Nove Evolucije Svijesti.

Dopustite si slijediti vašeg unutarnjeg Kreatora i vašu Autentičnost!

Izmjena energije za Seminar je 333,-Eura

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE…..

Za više informacija o detaljima Seminara, te o načinu plaćanja, slobodno me kontaktirajte na gmail: [email protected]

Za više informacija o meni i Kvantnim Ključevima na stranci: https://www.quantumkeysofconsciousness.com

Prijavite se za tečaj: Kvantni Ključevi Svijesti ®