U online terapijskoj grupi koja radi po grupnoanalitičkim principima oslobodilo se jedno mjesto za novog muškog člana.

Grupno-analitička terapija je usmjerena na bolju integraciju osobe sa svojom zajednicom, obitelji, izabranom obitelji, prijateljima i drugim ljudima s kojima je osoba u kontaktu ili želi biti u kontaktu. Članove grupe se ohrabruje da dođu do razumijevanja i poboljšanja svoje životne situacije dijeljenjem iskustava i zajedničkim istraživanjem.

U sigurnom grupnom okružju, članovi grupe mogu istraživati kako su njihova iskustva doprinosila razvoju njihove osobnosti i njihovim ponašanjima, mogu izraziti svoje osjećaje, poteškoće, nesigurnosti i nesporazume s okolinom. Dijeljenje osjećaja i iskustava s grupom može pomoći olakšanju boli, osjećaja krivnje ili stresa. Grupna terapija pomaže članovima grupe da se otvore prema odgovornosti za svoje živote, postupke i odabire.

Grupno-analitička terapija se bazira na grupnoj analizi, psihodinamskoj tehnici utemeljenoj na psihoanalitičkom pristupu. Promjene se događaju kroz interakciju sa svim članovima grupe i terapeutom.

Voditeljica grupe: Una Bauer (r. 1978.), edukantica pri Institutu za grupnu analizu i docentica na Odsjeku dramaturgije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Grupe vodi od 2020.

Grupa ide online, utorkom od 16.30 do 18.00, preko aplikacije Skype.

Ukoliko se želite priključiti grupi ili želite više informacija, javite se na mail [email protected] za inicijalni razgovor.