Osnaži se 3.0 sa Mohanđijem – Stvaranje majstora – Putovanje ka oslobođenju od uma

144

Istina leži i čeka da je pronađeš. Baš kao što ti tražiš nju, i istina traži tebe. Drugim riječima – istina je odraz tebe. Kada se u cijelosti povežeš sa sobom, istinom u sebi, što ćeš vidjeti? Vidjet ćeš da si okružen tom istom istinom.

Duhovnost znači pronalaženje istine u sebi koja donosi ovladavanje umom.“ – Mohanji

Ako istinu budeš tražio samo izvana, gledat ćeš, ali ništa nećeš vidjeti. Vidjet ćeš samo objekte, predmete u pokretu, bića koja se kreću. Tako ne možeš spoznati istinu. U stanju si vidjeti je izvan sebe tek kada je spoznaš u sebi samom. Imamo oči, ali smo slijepi. Vidimo samo objekte, ne vidimo život. U trenutku kada počneš prepoznavati život u sebi, vidjet ćeš ga i u objektima svog promatranja.

Moraš pronaći sebe, u ovom životu. Iskoristi ovaj život da pronađeš istinu zvana TI u ovom životu. Kada znamo tko smo, kada znamo zbog čega smo ovdje – u biti da spoznamo sebe, istinu u nama, shvaćamo da je ovo prilika. Ovaj život je vrlo, vrlo važna i velika prilika.

Jesi li spreman da je iskoristiš? Pridruži se ekskluzivnoj interaktivnoj online radionici sa Mohanjijem pod nazivom OSNAŽI SE 3.0, 26. veljače – 6. ožujka. Seriju radionica pod nazivom “Osnaži se” osmislio je Mohanji i on ih osobno vodi kako bi omogućio ljudima da ostvare svoj pravi potencijal – tj. da probude potencijal Majstora u sebi.

Dok je prva radionica bila posvećena „Upoznavanju sebe“, sljedeće su usmjerene na „Budite ono  što jeste“ i dostignuće svog punog potencijala. Mohanji će te voditi kroz značajne teme za promišljanje, duboku unutrašnju refleksiju te jednostavne, ali snažno učinkovite vježbe kontemplacije.

Ključni aspekti ove radionice

  • Duboki sadržaj predstavljen u jednostavnom i praktičnom formatu – Mohanjijeve smjernice su veoma duboke i transformirajuće, ali ipak predstavljene vrlo jednostavno, razumljivo i na lako primjenljiv način.
  • Rezultati u stvarnom vremenu – sesije uživo 9 dana zaredom
  • Učinkovitost od samog početka – svakodnevne tehnike i prakse koje pomažu u introspekciji i kontemplaciji
  • Fokus na transformaciju – sesije su osmišljene da potpuno izmjene vaš pristup životu. Naučit ćete kako promijeniti svoja razmišljanja, svoja uvjerenja, svoje navike i prioritete kako biste imali sretniji i ispunjeniji život
  • Odgovornost zbog toga što ste dio grupe podrške – na ovom putovanju, pridružit ćete se jakoj zajednici ostalih polaznika; razmjena iskustava i međusobna podrška dodatno obogaćuju ovo zajedničko putovanje
  • Direktno, osobno jedan na jedan sa Mohanjijem – Online format dozvoljava svakoj osobi da ima sesiju jedan na jedan sa Mohanjijem (virtualno). Osim toga, tokom trajanja radionica, svakodnevno postoje prilike za postavljanje direktnih pitanja Mohanjiju.

OSNAŽI SE 3.0

26. veljače – 6. ožujka

9-dnevna interaktivna online radionica sa Mohanjijem

www.mohanji.org/courses


Iskustva sa prethodnih radionica

“Svidjela mi se Mohanjijeva nevjerojatna mudrost, jasnoća, oštrina i praktičnost. Odličan, odličan program.” – Mirela, Srbija

“Sjajna predavanja koja otvaraju oči, tjeraju na razmišljanje i akciju!” – Sheela, SAD

 “Radionica mi je donijela više jasnoće o tome kako dalje u svom svakodnevnom životu. Jako sam sretna što mogu biti dio ovog programa.“ – Jana, Njemačka