PANACEO MEDICINSKI ZEOLIT – NAJUČINKOVITIJI 100% PRIRODNI DETOKSIKATOR, savršeni spoj prirode i suvremene znanosti.


Widget not in any sidebars

Učinkovito, prirodno i neagresivno detoksicira organizam od pozitivno nabijenih supstanci opasnih teških metala, radioaktivnih supstanci, radioaktivnih, tehnoloških i UV zračenja, herbicida, pesticida, nitrozamina, aflatoksina, mycotoksina, amonijaka, nikotina, alkohola, kod kemo i radioterapije, kontracepcijskih tableta i dugotrajnog uzimanja lijekova, te kod ostalih organskih i anorganskih toksikacija ljudskog tijela, vode i zraka, sa snažnim alkalnim,  antistresnim i antivralnim efektom. Čuva i štiti imunološki sustav, doprinosi imunološkoj reaktivnosti, uspostavlja homeostazu, energizira, vitalzira i usporava stanično starenje.

Medicinski PANACEO panalit bazira se na zeolitu klinoptilolitu koji je podvrgnut suvremenom patentiranom tehnološkom postupku mikronizacije i aktivacije. Radi se o rijetkom prirodnom mineralu vulkanskog porijekla, produktu višemilenijskog kemijskog procesa, nastalim iz vatre, vode, zemlje i zraka. Ima strukturu kaveza snažnog negativnog ionskog naboja, pa poput magneta privlači i u svoju kaveznu strukturu usisava organske i anorganske toksine.  Toksini su pozitvnog ionskog naboja. Dakle, detoksikacija se odvija kao biofizikalni a ne kemijski proces.

Na taj način  Panaceo panalit potpuno prirodno, nježno i neagresivno, u roku od nekoliko sati, iznosi iz tijela teške i radioaktivne metale, radioaktivna i UV zračenja, kancerogene toksine, ostatke lijekova, višak kiseline i druge brojne štetne supstance koje tijelu oduzimaju imunitet, energiju, vitalnost i predstavljaju opasnost za zdravlje. Panaceo panalit je znanstveno i klinički dokazana terapija za detoksikaciju organizma, ali je i također efikasna suportivna terapija za oboljele od akutnih, kroničnih i kožnih bolesti, te u onkologiji kod kemoterapije i radioterapije, odnosno kod malignih oboljenja.

MEDICINSKI PANACEO ZEOLIT PANALIT u procesu detoksikacije iz organizma eliminira:


Widget not in any sidebars
 • višak kiseline (alkalizacija organizma, prevencija bolesti kiselog okruženja – kandidaze, gihta, reumatoidnog artritisa, probavnih tegoba, akutnih i kroničnih upala crijeva i dr),
 • višak glukoze (prevencija diabetes melitus i komplikacija diabetesa),
 • virusne komponente – sprječava replikaciju virusa (herpes, hepatitis, gripa),
 • smanjuje oksidativni stres i otklanja njegove štetne implikacije na organizam u cjelini
 • na staničnoj razini otpušta hranjive sastojke i esencijalne minerale koji nastavljaju pozitivno djelovati u tijelu, te tako remineralizira i hrani organizam. Također otpušta slobodnu vodu koja se nalazi unutar kristalne rešetke, poboljšava membranski potencijal stanice i njegovu nepropusnost za štetne agense, te regulira acidobazni status.
 • harmonizira i unapređuje rad žlijezda s unutrašnjim lučenjem, posebno aktivnost limfnih čvorova. Budući zeolit uspješno odstranjuje različite vrste toksina iz tijela, on na taj način prirodno povećava energiju i pruža psihofizičku dobrobit, unapređuje raspoloženje, otklanja nesanicu, neurozu i depresiju. Istraživanja su pokazala da zeolit harmonizira produkciju neurotransmiterske kemikalije, tzv. serotonina, poznatog “hormona sreće”, koji utječe na emocije, ponašanje i misli koji, kad je u ravnoteži, daje osjećaj zadovoljstva i mentalne opuštenosti, te je posebno važan kod regulacije mentalnih stanja poput depresije. Zeolit ublažava tegobe menopauze.
 • Korisnici iskazuju osjećaj povećane energije, koncentracije, mentalne jasnoće, vitalnosti, boljeg raspoloženja, osjećaj mira i zadovoljstva. Ovo nazivamo pozitivnim sekundarnim efektima, jer eliminacija teških metala dopušta tijelu da kumulira magnezij i onda tijelo funkcionira s povećanim biološkim izvorom tjelesne energije. Kada se ova interakcija odvija na optimalnoj razini, ljudi imaju osjećaj vlastite energije i osjećaju se prirodno dobro.

Sumarno, MEDICINSKI PANACEO ZEOLIT PANALIT

 • je enzimatski antioksidans;  stimulira stanične obrambene enzime; nema kemijsko ni farmakološko djelovanje; primjenjena nano i kvantna tehnologija povećavaju njegovo medicinsko biofizikalno djelovanje
 • kontrolira rast, diobu i diferenciranje stanica, što mu daje funkciju zaštite i regeneracije
 • posjeduje visoki kapacitet ionske izmjene kalija, kalcija, magnezija i natrija
 • detoksicira, čisti organizam od teških metala, amonijaka, organskih i anorganskih  toksina, ostatka lijekova, djeluje alkalno
 • modulira i jača imunološki sustav i pojačava obranu organizma
 • osnovna supstanca, alumosilikat ima svojstvo nosača energije i informacija, te ih prenosi na stanice donatore
 • s drugim fitofarmakološkim supstancama postiže sinergijske efekte što pojačava njegove antiviralne, antimikrobne, antifugalne i antitumorske  efekte
 • elektromagnetsko polje Panaceo otopine djeluje na jačanje bioelektričnog potencijala stanice, doprinosi imunološkoj reaktivnosti, homeostazi, vitalnosti i usporava stanično starenje, ima anti-aging efekt.

TERAPIJA DETOKSIKACIJE PANACEO MEDICINSKIM PANALITOM ZEOLITOM


Widget not in any sidebars

Panaceo medicinski panalit zeolit se apsorbira u krvi i probavnom traktu a kao posljedica se smanjuje količina teških metala i svih drugih toksina pohranjenih u tijelu. Nakon njegovog uzimanja, kao posljedica detoksikacije ali i njegovih drugih pozitivnih doprinosa, drastično se unapređuje memorija, razina energije, libido, nestaju problemi kože, poboljšava se probava, kvaliteta kostiju, psihofizičko stanje i općenito kvaliteta života. 

Opravdano je  koristiti medicinski Panaceo zeolit za detoksikaciju tijekom trudnoće, dojenja, čak i prije trudnoće, u interesu zdravlja majke i djeteta.

Redovna detoksikacija organizma se preporuča najmanje jednom do dva puta godišnje, a po potrebi i češće. Detoksikacija poboljšava i podržava prirodni obrambeni sistem, čisti krv, posebno jetru koja je najodgovorniji organ za eliminaciju toksina.

Terapija intenzivne detoksikacije
Preporučaju se unosi Panaceo praha 8-10 grama dnevno tj.
3 – 4 x 1 žličica PANACEO MEDicin ili Basic prah (prvi mjesec) plus  po potrebi
3 – 4 x po 1-2 kapsule Panaceo MEDicin
2 – 3 x  1-2  kapsule  ( OPC+C i/ili  Weihrauch i/ili Maca i/ili SLIM i druge, ovisno o potrebama organizma)

Preventivna detoksikacija
nakon završenog programa intenzivne detoksikacije, preporuča se održavati trajni nivo zaštite organizma od dnevnog stresa i toksičnih unosa, radijacija, raznih kancerogena, kiselosti i ostalih tegoba i bolesti (vidi indikacije), što podrazumijeva dnevni unos 3-5 g zeolita,  a konkretno_
2- 3  x 3 kapsule  ili  2 – 3  x  1/2 – 1  čajna žličica praha

PANACEO MEDICINSKI proizvodi se preporučaju kao preventivna terapija u slučaju kad postoji:

 • genetska sklonost tumorskim oboljenjima
 • izloženost pojačanom riziku za razvoj tumorskih oboljenja
 • tumorsko oboljenje je u remisiji, preveniraju se recidivi

Zbog detoksikacijskih i antitumorskih svojstava PANACEO MEDICINSKI PANALIT zeolit je priznata suportivna terapija u onkologiji. Olakšava primjenu kemoterapije i radioterapije jer otklanja toksine koji su njihova nuspojava. Iz razloga što na taj način ublažava negativne nuspojave kemoterapije i radoterapije, Panaceo medicinski proizvodi dapače omogućuju da pacijenti mogu podnijeti čak i dugotrajne zahtjevne kemoterapije i radioterapije, bez kolabiranja njihovog organizma. Panaceo medicinski proizvodi se uz to koriste kao suportivni prirodni citostatici, s obzirom na njihove znanstveno dokazane antikancerogene i antimetastatske efekte, a prema dostupnim znanstvenim radovima Instituta Ruđer Bošković i drugih svjetskih znanstvenih Instituta i ustanova.

Panaceo medicinski proizvodi ne stvaraju ovisnost, organizam ih prepoznaje kao vlastitu supstancu, kao npr. vodu, nemaju toksičnu dozu, ne izazivaju alergije, ni kontraindikacije, mogu se uzimati s drugim terapijama, farmakološkim ili prirodnim, dijetetskim.

Ovdje možete poslati narudžbe i vaša pitanja za Panaceo proizvode, jedine medicinske proizvode na bazi zeolita na hrvatskom tržištu, garantirane kvalitete i sigurnosti
https://www.panaceo.hr/panaceo-med-kapsule-i-prah/
https://www.panaceo.hr/panaceo-basic-kapsule-i-prah/

Narudžbe / pitanja također možete poslati na email adrese:
[email protected]
[email protected]

panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: ‘+385 1 3772354
emails: [email protected]
[email protected]
www.panaceo.hr