“Prirodan život, prirodna odjeća.”

https://solu.com.hr/ 

Nudimo prirodne, ručno rađene jastuke za meditaciju i spavanje! Svaki jastuk je jedinstven i ograničen je u izdanju. Solù je brand koji spaja prirodu i čovjeka. Koristimo organski lan te tkaninu punimo ljuskicama heljde. Proizvodimo ono što je naručeno, na taj način zaustavljamo masovnu proizvodnju i nepotrebni otpad. Udahnite punije tijekom meditacije ili jednostavno koristite jastuk za odmor.

Solu slika1

Vjerujemo da život postaje stvaran u nasumičnim trenucima odsutnosti uma. U tom smo stanju prirodni. Ovo prirodno stanje želimo potaknuti stvaranjem prirodnih proizvoda koji su u skladu s tijelom i okolišem. Zbog toga koristimo prirodne materijale kako bismo svojoj koži donjeli “stari” osjećaj prirode. Svaki jastuk je u potpunosti izrađen našim rukama i brinemo o svakom detalju procesa. Upravo zato, za pokretanje našeg weba, cijeli Lipanj poštarina je besplatna!

Kod za popust – ATMA10

Iskoristi kod ATMA10 prilikom kupovine i ostvari 10% popusta na kupnju bilo kojeg proizvoda. Ako želiš još dodatnih 10% popusta na prvu kupnju, pretplati se na newsletter na stranici https://solu.com.hr/