Online ciklus od 4 radionice

Osvježite se ovih vrućih dana opuštanjem, otpuštanjem i prepuštanjem!

Svi imamo sposobnost otpuštanja, ali u mnogim slučajevima zaboravljamo je aktivirati. Zbog nekih iskustava u životu postali smo majstori u potiskivanju i skrivanju mnogih svojih osjećaja. Ponekad i tako duboko da ih čak ni sami više ne prepoznajemo, ne možemo ih priznati ili pak mislimo da su postali neodvojivi dio nas. A onda to što čuči u nama uzrokuje ometajući nemir u našem umu i tegobe u tijelu.

S vremenom smo postali i sve više vezani za svoja uvjerenja, za svoju životnu priču s njezinim usponima i padovima te očekivanjima kako bi nama i onima oko nas trebao u ovom trenutku izgledati život (a ne izgleda).

Srećom, vježbe i metode otpuštanja, koje ćete naučiti u ovom ciklusu radionica, mogu vam pomoći da prepoznate, prihvatite i otpustite stvari koje više ne trebate u svome životu. Metode su specifične po tome što su iznimno praktične, lako pamtljive i primjenjive te dokazano učinkovite, a uravnotežuju duhovni, mentalno-emocionalni i fizički plan.

12. srpnja: Otpuštanje neugodnih emocija i stresa
19. srpnja: Otpuštanje ograničavajućih uvjerenja
26. srpnja: Otpuštanje stare prtljage i vezanosti
2. kolovoza: Otpuštanje očekivanja od sebe i drugih.

Na svakoj radionici radit ćemo i s dvjema konkretnim emocijama – na 1. radionici sa strahom i tjeskobom; na 2. s nemoći i tugom; na 3. s krivnjom i sramom, a na 4. s brigom i razočaranjem. Na svakoj ćemo radionici provoditi vježbu opuštanja, tematske mentalne vježbe i one za otpuštanje blokada iz tijela.

Voditeljica: Sandra Baksa, prof., cert. trenerica osobnog razvoja
Sandra pomaže ljudima prepoznati autentične talente i živjeti u skladu s vlastitom svrhom, a svojom empatijom i mudrošću olakšava promjenu perspektive i otpuštanje ograničavajućih uvjerenja kao preduvjeta osobnog i kolektivnog rasta. Nudi brojne grupne programe, a neke od tema su upravljanje emocijama, nenasilna komunikacija, self-management i viša svrha, meditacija, rad s arhetipovima… Pruža i mogućnost individualnog rada pružajući multidisciplinarnu podršku osobi u bilo kojem aspektu života.

Radionice po terminu traju dva sata, a održavaju se srijedama: 19.30 – 21.30 sati.

Za sva 4 termina cijena je 60 eura.
Moguće je odabrati i samo dva termina po cijeni od 40 eura.
Prijave šaljite na: [email protected], s naznakom prijavljujete li se na sva 4 termina ili samo na 2.

Nakon prijave, dobit ćete podatke za uplatu na račun te upute o platformi na kojoj će se održavati program.

S veseljem vas očekujemo jer zajedno lakše i radosnije rastemo!