Designed by Freepik

Kako saznati što je ono što, zaista, želim? Nekima ovo pitanje ne predstavlja problem, jer ga jednostavno nikad sebi ne postavljaju, drugi, pak, imaju previše želja pa ne znaju odakle da krenu, a mnogi od nas, zapravo, imaju nejasne ili neodređene želje.

atma.hr – 78
Tako mi samo znamo što NE želimo, a onda je logičan zaključak da želimo suprotno od toga, zar ne? No, krenimo ka razjašnjenju ove zagonetke.

Kao prvo, moramo identificirati svoje želje i ono o čemu sanjamo. Kako to učiniti? Jednostavno, uzmi olovku i papir i napravi listu!

Prema Napoleonu Hillu (autor knjige “Think and grow Rich” – Misli i postani bogat) samo zapisivanje želja na papir nije samo razjašnjavanje želja i htijenja samome sebi, već ono pokreće i proces njihovog ostvarenja. Time govorimo sebi i univerzumu da je to ono što strašno želimo da imamo, budemo, iskusimo u životu.

Što je ono što si oduvijek želio?

Vrati se u djetinjstvo i zapitaj, šta si tada priželjkivao, a, ipak, odustao od takvih želja, jer se, iz ko zna kojih razloga, nisu mogle ostvariti ili si mislio da nisi sposoban da ih ostvariš. Prema Zakonu Privlačenja, Univerzum se prilagođava našim željama i na kraju omogućava njihovo ostvarenje. Bitno je samo raditi na željama, biti uz njih! Bitno je ne odustati!

Kad bi mogao biti, raditi ili imati bilo što, što bi to bilo?

atma.hr – 75Moraš iskreno odgovoriti na ovo pitanje. Ono će ti pomoći da dođeš do želje koja u tebi gori. Možda si nekada želio biti pjevač, ali su ti drugi govorili kako imaš loš glas i ti si odustao. Ali, da li si to trebao učiniti?

Ne ubrzavaj ovaj proces!

Ovo je tvoj život i moraš uzeti dovoljno vremena da ovo uradiš na pravi način. Nekome je potrebno dan, a nekome mjesec, no na kraju svi dođu do zaključka, što je ono, što, zaista, žele. Budi iskren prema sebi!

Zaboravi na pitanja “Pa, kako…”

Zaista nije važno kako stvari funkcioniraju. Tvoj posao je da želiš, a posao univerzuma da odgovara tvojim željama.

Je li to tvoja želja ili želja nekoga drugog… roditelja, prijatelja… ?

Moraš biti siguran u ono što želiš, dok o tome misliš, govoriš, pišeš…

Novac?

Mnogi na svoju listu obavezno upisuju novac. Je li novac ono što želiš, ili je ono što se može KUPITI novcem, ono što želiš? Ne, nije to isto.. Moraš biti određen u željama. Razmisli zašto želiš više novca, da li bi on stvarno, riješio sve tvoje probleme?

Ako želiš kupiti kuću, auto, otići na odmor… onda na listu upiši ove stvari, a ne novac.

Ako, ipak, želiš samo novac, onda upiši, koliko i odakle će doći, gdje će se pojaviti, u novčaniku, na bankovnom računu, čeku.. Budi određen do u najmanje detalje.

atma.hr – 78
Sažetak:

Zapiši sve na papir.

Najveće želje upiši na vrh liste.

Dodaj naslov za svaku od želja, a ispod naslova navedi detalje i razloge zašto to želiš. Ako npr. želiš odmor na nekom egzotičnom mjestu, zamišljaj mjesto, vrijeme, osobe s kojima si, vizualiziraj do u najsitnije detalje, i najvažnije, pokušaj osjetiti da ti se to, zaista, događa, da je moguće, da si već tamo!

Uživaj u ovome, učini to zabavnim!

Vrlo je važno da se osjećaš dobro, pozitivno, poletno, dok praviš svoju listu želja.

Energija koju šalješ s ovim željama i mislima kao i sam osjećaj uzbuđenja i veselja su vrlo bitni za njihovo ostvarenje.

Sretno kreiranje liste!

zakonprivlacnosti.com

81 ESTHER HICKS

Esther i Jerry Hicks: Tražite i dano vam je

Kako ostvariti svoje želje

Knjiga “Tražite i dano vam je” Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu. Knjiga “Tražite i dano vam je” otkriva moćne procese koji nam pomažu prepustiti se pozitivnom tijeku života. Pred vašim će očima nastati posve novi svijet.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here