Designed by Freepik

52
Kako saznati što je ono što, zaista, želim? Nekima ovo pitanje ne predstavlja problem, jer ga jednostavno nikad sebi ne postavljaju, drugi, pak, imaju previše želja, pa ne znaju odakle da krenu, a mnogi od nas, zapravo, imaju nejasne ili neodređene želje.

Tako mi samo znamo što NE želimo, a onda je logičan zaključak da želimo suprotno od toga, zar ne? No, krenimo ka razjašnjenju ove zagonetke.

Kao prvo, moramo identificirati svoje želje i ono o čemu sanjamo. Kako to učiniti? Jednostavno, uzmi olovku i papir i napravi listu!

Prema Napoleonu Hillu (autor knjige “Think and grow Rich” – Misli i postani bogat) samo zapisivanje želja na papir nije samo razjašnjavanje želja i htijenja samome sebi, već ono pokreće i proces njihovog ostvarenja. Time govorimo sebi i univerzumu da je to ono što strašno želimo da imamo, budemo, iskusimo u životu.

39

Što je ono što si oduvijek želio?

Vrati se u djetinjstvo i zapitaj, šta si tada priželjkivao, a, ipak, odustao od takvih želja, jer se, iz ko zna kojih razloga, nisu mogle ostvariti ili si mislio da nisi sposoban da ih ostvariš. Prema Zakonu Privlačenja, Univerzum se prilagođava našim željama i na kraju omogućava njihovo ostvarenje. Bitno je samo raditi na željama, biti uz njih! Bitno je ne odustati!

Kad bi mogao biti, raditi ili imati bilo što, što bi to bilo?

Moraš iskreno odgovoriti na ovo pitanje. Ono će ti pomoći da dođeš do želje koja u tebi gori. Možda si nekada želio biti pjevač, ali su ti drugi govorili kako imaš loš glas i ti si odustao. Ali, da li si to trebao učiniti?

Ne ubrzavaj ovaj proces!

Ovo je tvoj život i moraš uzeti dovoljno vremena da ovo uradiš na pravi način. Nekome je potrebno dan, a nekome mjesec, no na kraju svi dođu do zaključka, što je ono, što, zaista, žele. Budi iskren prema sebi!

Zaboravi na pitanja “Pa, kako…”

Zaista nije važno kako stvari funkcioniraju. Tvoj posao je da želiš, a posao univerzuma da odgovara tvojim željama.

Da li je to tvoja želja ili želja nekoga drugog… roditelja, prijatelja… ?

Moraš biti siguran u ono što želiš, dok o tome misliš, govoriš, pišeš…

Novac?

75Mnogi na svoju listu obavezno upisuju novac. Je li novac ono što želiš, ili je ono što se može KUPITI novcem, ono što želiš? Ne, nije to isto.. Moraš biti određen u željama. Razmisli zašto želiš više novca, da li bi on stvarno, riješio sve tvoje probleme?

Ako želiš kupiti kuću, auto, otići na odmor… onda na listu upiši ove stvari, a ne novac.

Ako, ipak, želiš samo novac, onda upiši, koliko i odakle će doći, gdje će se pojaviti, u novčaniku, na bankovnom računu, čeku.. Budi određen do u najmanje detalje.

Sažetak:

Upiši sve na papir

Najveće želje upiši na vrh liste

Dodaj naslov za svaku od želja, a ispod naslova navedi detalje i razloge zašto to želiš. Ako npr. želiš odmor na nekom egzotičnom mjestu, zamišljaj mjesto, vrijeme, osobe s kojima si, vizualiziraj do u najsitnije detalje, i najvažnije, pokušaj osjetiti da ti se to, zaista, događa, da je moguće, da si već tamo! 🙂

39

Uživaj u ovome, učini to zabavnim!

Vrlo je važno da se osjećaš dobro, pozitivno, poletno, dok praviš svoju listu želja.

Energija koju šalješ sa ovim željama i mislima kao i sam osjećaj uzbuđenja i veselja su vrlo bitni za njihovo ostvarenje.

Sretno kreiranje liste:)

zakonprivlacnosti.com

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaTajna brakova koji traju “dok ih smrt ne rastavi”
Slijedeća objavaJesmo li zbilja odrasli ljudi ili samo mislimo da jesmo?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.