Designed by Freepik

Kako saznati što je ono što, zaista, želim? Nekima ovo pitanje ne predstavlja problem, jer ga jednostavno nikad sebi ne postavljaju, drugi, pak, imaju previše želja, pa ne znaju odakle da krenu, a mnogi od nas, zapravo, imaju nejasne ili neodređene želje.

atma.hr – 78
Tako mi samo znamo što NE želimo, a onda je logičan zaključak da želimo suprotno od toga, zar ne? No, krenimo ka razjašnjenju ove zagonetke.

Kao prvo, moramo identificirati svoje želje i ono o čemu sanjamo. Kako to učiniti? Jednostavno, uzmi olovku i papir i napravi listu!

Prema Napoleonu Hillu (autor knjige “Think and grow Rich” – Misli i postani bogat) samo zapisivanje želja na papir nije samo razjašnjavanje želja i htijenja samome sebi, već ono pokreće i proces njihovog ostvarenja. Time govorimo sebi i univerzumu da je to ono što strašno želimo da imamo, budemo, iskusimo u životu.

Što je ono što si oduvijek želio?

Vrati se u djetinjstvo i zapitaj, šta si tada priželjkivao, a, ipak, odustao od takvih želja, jer se, iz ko zna kojih razloga, nisu mogle ostvariti ili si mislio da nisi sposoban da ih ostvariš. Prema Zakonu Privlačenja, Univerzum se prilagođava našim željama i na kraju omogućava njihovo ostvarenje. Bitno je samo raditi na željama, biti uz njih! Bitno je ne odustati!

Kad bi mogao biti, raditi ili imati bilo što, što bi to bilo?

atma.hr – 39

Moraš iskreno odgovoriti na ovo pitanje. Ono će ti pomoći da dođeš do želje koja u tebi gori. Možda si nekada želio biti pjevač, ali su ti drugi govorili kako imaš loš glas i ti si odustao. Ali, da li si to trebao učiniti?

Ne ubrzavaj ovaj proces!

Ovo je tvoj život i moraš uzeti dovoljno vremena da ovo uradiš na pravi način. Nekome je potrebno dan, a nekome mjesec, no na kraju svi dođu do zaključka, što je ono, što, zaista, žele. Budi iskren prema sebi!

Zaboravi na pitanja “Pa, kako…”

Zaista nije važno kako stvari funkcioniraju. Tvoj posao je da želiš, a posao univerzuma da odgovara tvojim željama.

Da li je to tvoja želja ili želja nekoga drugog… roditelja, prijatelja… ?

Moraš biti siguran u ono što želiš, dok o tome misliš, govoriš, pišeš…

Novac?

atma.hr – 78
Mnogi na svoju listu obavezno upisuju novac. Je li novac ono što želiš, ili je ono što se može KUPITI novcem, ono što želiš? Ne, nije to isto.. Moraš biti određen u željama. Razmisli zašto želiš više novca, da li bi on stvarno, riješio sve tvoje probleme?

Ako želiš kupiti kuću, auto, otići na odmor… onda na listu upiši ove stvari, a ne novac.

Ako, ipak, želiš samo novac, onda upiši, koliko i odakle će doći, gdje će se pojaviti, u novčaniku, na bankovnom računu, čeku.. Budi određen do u najmanje detalje.

Sažetak:

Upiši sve na papir

Najveće želje upiši na vrh liste

Dodaj naslov za svaku od želja, a ispod naslova navedi detalje i razloge zašto to želiš. Ako npr. želiš odmor na nekom egzotičnom mjestu, zamišljaj mjesto, vrijeme, osobe s kojima si, vizualiziraj do u najsitnije detalje, i najvažnije, pokušaj osjetiti da ti se to, zaista, događa, da je moguće, da si već tamo! 🙂

atma.hr – 77

Uživaj u ovome, učini to zabavnim!

Vrlo je važno da se osjećaš dobro, pozitivno, poletno, dok praviš svoju listu želja.

Energija koju šalješ sa ovim željama i mislima kao i sam osjećaj uzbuđenja i veselja su vrlo bitni za njihovo ostvarenje.

Sretno kreiranje liste:)

zakonprivlacnosti.com

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.