Foto: William Farlow / Unsplash

U porocesu manifestiranja želja, postoje procesi koji se događaju prije manifestacije, koji su uvjet za razvoj situacija i energije koje će dovesti do manifestacije željenog.


Widget not in any sidebars

Dvije stvari su najvažnije da bi se dogodila manifestacija u realnosti. Prvo je da smo mi usklađeni sa željom, a drugo je da se razviju procesi koji će omogućiti uvjete za manifestiranje.

Prva ovisi o nama, dok druga ovisi poprilično i o drugim ljudima i njihovim energijama.

Naime, proces ide tako da mi želimo, odašiljemo želju i tada smo odaslalali namjeru za promjenom i naredbu da se u svemiru poslože stvari tako da se razviju situacije i događaji koji će omogućiti stvaranje energije manifestacije.

Onda kada odašiljemo želju mi moramo imati jaku  namjeru koja je zapravo odluka. Onda kada je namjera jaka odnosno kada smo donijeli konačnu odluku da želimo da se manifestira želja da smo spremni primiti ju i svoj život promijeniti u skladu sa novom stvarnosti koju ćemo živjeti, tada se i energija u svemiru počinje razvijati u smjeru cilja koji smo definirali.

Mi tada djelujemo na druge ljude svojom energijom da se pokrenu u počnu se usklađivati sa našom željom odnosno sa onim dijelom posla koji oni trebaju izvršiti da bi želja postala stvarnost. Naš impuls namjere stvara energiju koju šalje tamo gdje je potrebno da bi se ona razvila prema rješenju.

Dakle, u procesu manifestiranja, mi smo ti koji smo najvažniji , jer od nas kreće sve, no ono na što mi ne možemo utjecati iz prve je da li će se energija koju smo odaslali odmah djelovati na proces manifestacije ljude i situacije u potpunosti.

Često se tako dogodi da smo mi usklađeni sa željom, i da se proces počne razvijati lijepo i onda negdje zapne.

Kada se to dogodi, naš zadatak je da budemo fleksibilni, da primijetimo gdje smo sada a gdje želimo biti i da se uskladimo sa novom situacijom. Tada, prvo  moramo dobiti sve relevantne informacije, što se događa i gdje je proces zapeo.

Kada imamo sve informacije, trebamo razmisliti kojem ishodu te situacije želimo svjedočiti. Odmah zatim, preispitati u sebi kojoj istini vjerujemo vezano uz taj ishod koji smo odredili. Vjerujemo li u taj ishod? Ako ne vjerujemo, promijeniti ishod. Bitno je da je on prihvatljiv za nas i da smo s njim usklađeni jer samo tako će se brzo i jednostavno manifestirati. Dakle, nađite najbolju moguću opciju za taj ishod, i najjednostavniju.


Widget not in any sidebars

Uskladite se sa novim ishodom i pustite!

Tada ste stvorili uvjete za manifstaciju vaše primarne želje na način da ste bili fleksibilni i pomno pratili proces koji je prolazila do manifestacije, tada ste izbjegli razočarenja i otpore na ono što se događa u procesu a što je neplanirano.

Vjerujte, sve je kako treba biti i to gdje je proces zapeo, upravo je ono što je bilo potrebno da se dogodi da bi vi spoznali još nešto što spoznati morate da bi želja postala stvarnost.

Jedan takav primjer imam od nedavno.Naručila sam luster iz inozemstva i cilj je bio imati luster po točno određenoj cijeni iz EU, kako ne bi plaćali carinu i dodatne troškove. Našli smo takav luster i naručili. Kad je stigao ispostavilo se da nije iz EU, nego iz Kine, što bi značilo da se mora platiti carina.

Kad se to dogodilo ja sam znala da sam ja usklađena sa lusterom no da su se neki procesi razvili koji su zapeli. Nisam odustala od lustera. Razmislila koji ishod želim s obzirom na nastalu situaciju.

Odlučila sam da neću odustati od lustera ali neću niti platiti carinu. Odaslala želju i pustila. Za par dana, luster se manifestirao po uvjetima koje sam odredila jer je prodavač predložio d aplati carinu budući je na webu inicijalno, prilikom narudžbe lustera napisao da je iz EU a nije bio.

Želje se ostvaruju točno onako kako mi definiramo a važno je da znamo u svakom trenutku što točno želimo i to ćemo dobiti.

Probajte! Sretno !

image1Seminar – Zakon privlačenja

Naučite ovaj proces i još puno načina kako koristiti zakon privlačenja na seminaru u  Zagrebu 30.09.

Prijave na http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/seminar-zakon-privlacenja-30-9/

Autorica:                                                     

Melita Manojlović, life i business coach, NLP trener[email protected]

Više informacija o edukacijama, NLP-ju, manifestiranju želja i zakonu privlaćenja saznajte na www.melitamcoaching.com

Pratite Melitu Manojlović na Facebook stranici https://www.facebook.com/melitamcoaching

Vše o zakonu privlačenja pogledajte na videima na YouTube kanal Melite Manojlović https://www.youtube.com/channel/UCOTQ-Js7HWmNOPjLNSPN8FQ

atma.hr – 61
Prethodna objavaEee… kada bi naučili slušati sebe… Kakva bi to revolucija bila!
Slijedeća objavaPraksa za promjenu emocija
Melita Manojlović
Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine. Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast. Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup ... Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi. Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima. Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.