atma.hr – 52
Vjerovali ili ne, naš je današnji, svakodnevni i uobičajeni pogled na svijet i Svemir odraz znanstvenih spoznaja iz daleke 1687. godine! Vjera u “objektivnu” realnost i jedan, jedinstveni Svemir koji se ponaša prema jasnim, preciznim zakonima poput kakvog mehaničkog uređaja, temeljena je na Newtonovoj fizici koja je… ah… pomalo zastarjela.

Nadomjestila ju je prvo relativistička, a onda i kvantna fizika no mi se i dalje ponašamo kao da smo mali, jadni i nemoćni promatrač unutar ogromnog, surovog ili barem za nas nezainteresiranog Svemira. Ništa nije dalje od istine!

Želite li doista shvatiti kako Kreacija funkcionira na svom najfundamentalnijem nivou, kakva je naša uloga u cijeloj priči te zadovoljiti potrebu racionalnog dijela svog uma da na malo formalno stroži i znanstveno prihvatljiviji način doista “ukopča” kako je to (između ostalog) moguće da pozitivnim razmišljanjem privlačimo pozitivna iskustva i selimo u one paralelne realnosti koje svojim okolnostima već podržavaju našu unutrašnju frekvenciju – ovo predavanje je za vas!

Ova će vas tema raspametiti. Jer, riječima Mark Twaina: “Istina je čudnija od fikcije, jer fikcija mora imati smisla”.

Kontakt:

[email protected]

manifestiranje.com

atma.hr – 52
atma.hr – 52