S  R  E  T  A  N     D  A  N     O  N  L  I  N  E     A  K  A  D  E  M  I  J  A

RADIONICA OSTVARIVANJA ŽELJA

9 konkretnih koraka koji će pretvoriti vaše snove u stvarnost

*  ISKORISTITE POSEBNU LJETNU AKCIJU!  *

33% popusta i dodatni bonus!

Bez obzira na sve, odlučite da je vrijeme za – SREĆU! I vaše najvažnije želje pokrenut će se u samo dva mjeseca

Već ste sigurno bezbroj puta čuli tvrdnju da svoju stvarnost kreiramo sami. Čak i kad su okolnosti oko nas izazovne. I pronašli ste mnoge knjige i videe na tu temu. Neke stvari ste sigurno i isprobali, no jeste li naučeno zaista SUSTAVNO i primijenili?

Online radionica OSTVARIVANJA ŽELJA pruža vam upravo to – najvažniji element – ISKUSTVO ISTINSKE PROMJENE kroz SUSTAVNU primjenu 9 konkretnih koraka koji pretvaraju vaše želje u stvarnost.

Ovu radionicu već 12 godina održavamo u Zagrebu i nekima od većih hrvatskih gradova. Znamo da svi koji bi željeli na nju doći, nisu to u mogućnosti. U ovoj online varijanti konačno je dostupna svima vama.

Gdje god da se na svijetu nalazite, sada se i vi možete osjećati kao da ste na našoj najdražoj i najpopularnijoj radionici uživo!

Radionica se sastoji od 8 modula, odnosno 24 videa (svi su kratki, zanimljivi i zabavni), pisanih materijala, izazovnih zadataka, meditacija dostupnih samo u ovom tečaju i raznih dodataka i bonusa.

Utemeljena je na programu američke autoriceSonie Choquettei obogaćena iskustvima i vježbama sa zagrebačkih radionica.

Naučit ćete vrlo praktične i konkretne alate koje možete upotrebljavati iznova i iznova. I koji će vas dovesti doostvarenja vaših želja.

Ova radionica je vaša zauvijek!

Želim ovu radionicu!

Pogledajte prvi video radionice besplatno!

i osjetite kako će radionica izgledati

Vaša voditeljica radionice

SANJA PLAVLJANIĆ-ŠIROLA

okrugla najmanja bas 1Moje ime je Sanja Plavljanić-Širola, vodim radionice i pišem knjige koje pomažu ljudima da ostvaruju svoje snove i žive na vlastiti način.

Veliki dio svog života (negdje do kasnih tridesetih) živjela sam na potpuno “realan” način i rukovodila se najviše svojim umom i logikom. Završila sam fakultet, imala svoj projektni ured, udala se i rodila djecu…Bila sam zadovoljna svojim životom, ali nije bilo ničega u vezi čega bih bila posebno entuzijastična i strastvena.

A onda je u moj svijet ušla čarolija! Jedna knjiga, a zatim i slijed okolnosti doveli su me do potpune promjene zanimanja, ali i pogleda na svijet. Upalio se sjaj u mojim očima i život je dobio potpuno novu dimenziju. Kad sam otkrila da postoje čarobni principi ostvarivanja želja i kroz život iskusila koliko mi dobroga donose, poželjela sam to znanje podijeliti sa što više ljudi. Na radionicama koje sam započela voditi pred 12 godina počele su se paliti iskre u očima mojih polaznika – jedna po jedna – i pale se sve do danas!

Želite li i vi otkriti čaroliju, probuditi svoj sjaj u očima, ostvariti žudnje svog srca i iskreirati život po svome? Upravo ova radionica će vam u tome pomoći.

I što je najvažnije – moći ćete sve korake prolaziti u udobnosti svojeg doma, u vlastitom tempu.

Vrijeme je da poklonite vrijeme vlastitim snovima!

Autorica programa

Sonia 300x284 1

SONIA CHOQUETTE

Sonia Choquette je svjetski poznata duhovna učiteljica i autorica preko 20 knjiga, od kojih je u Hrvatskoj prevedeno pet naslova: Put srca, Intuicija, Hodočašće duše, Zamolite svoje duhovne vodiče i Odgovor je jednostavan.

Sonia je jedna od vodećih autorica izdavačke kuće Hay House i održava svoje radionice u svim krajevima svijeta.

Među ostalim, Sonia je osmislila i univerzalna načela kreativnosti pomoću kojih ćete ostvariti svoje želje.

Sanja Plavljanić-Širola njena je dugogodišnja učenica i jedina koja vodi radionice po Soniinim programima u Hrvatskoj i regiji.

Dojmovi polaznica

“Sam dolazak na radionicu Ostvarivanja želja bio je “slučajan”, ali ništa nije bilo slučajno. Intenzivno sam radila na sebi i svojim željama i tada sam pronašla posao točno kakav sam tražila i kakvog sam si zamišljala, u ugodnom okruženju i sa redovnom plaćom. Kada sam izrekla točno što želim i Svemir me je poslušao i ostvario mi moju želju. Treba primijeniti ova znanja i vjerovati u sebe i tada će se sve želje ostvariti.”

– Danijela Krndija, polaznica radionice Ostvarivanja želja

“Otvorila sam jučer radnu bilježnicu i počela čitati sve što sam napisala na radionici Želja i naježila se kad sam shvatila da moj suprug ima točno sve ono što sam htjela, al od riječi do riječi zapisane u radnu biljeznicu! Šta reći osim što sam ti jako zahvalna što si mi pomogla da otvorim srce ka upoznavanju, bolje rečeno prepoznavanju osobe s kojom provodim život i želim provesti život, i živote – jedan nam definitivno nije dovoljan ;)”

– Barbara Deponte, polaznica radionice Ostvarivanja želja

Iskoristite popust i bonus!

Preko 1.500 polaznika prošlo je kroz radionice Centra SRETAN DAN, otkrijte i vi zašto nas zovu čarobnim mjestom!

Cijena ove radionice kad se održava uživo je 155 eur (1.170kn)

U posebnoj akciji samo 13.7-10-8. može biti vaša zauvijek za samo 2 mjesečne rate po 33 eur!

Osim toga, u ovoj ponudi dobivate i BONUS:

Zajednički zoom susret za postavljanje pitanja o svemu što vas zanima vezano uz ostvarivanje snova.

Želim ovu radionicu!

Za SD webicu 3

Što ćete dobiti?

Vodit ću vas jasno i sustavno kroz korake koje sam nebrojeno puta poduzela za ostvarenje svojih snova i pomoću kojih su stotine mojih polaznika ostvarile svoje želje.

Pomoću ovih principa ostvarila sam zanimanje o kakvom sam sanjala, daleka putovanja, upoznavanje zanimljivih ljudi (poput primjerice Gregga Bradena), pisanje knjiga i kolumni, držanje govora u Londonu, druženja s Europskim transformacijskim leaderima, sudjelovanje u knjizi koja je postala svjetski bestseller… I što je najvažnije – osjećaj da radim nešto zaista važno, smisleno i korisno za druge ljude.

Bez obzira je li vaša želja posao u kojem ćete zablistati, partner koji je vaša srodna duša, novi dom, dijete ili unutarnji mir, znam da su sve te vaše želje ostvarive, jer sam nebrojeno puta gledala kako se ostvaruju pred mojim očima.

Za sve što si želite postoji jedan te isti sustav od 9 koraka. Kad ga jednom naučite, primjenjivat ćete ga iznova i iznova!

SUSTAV OD 9 KONKRETNIH KORAKA

Koraci

Želim naučiti 9 koraka!

Za SD webicu 7a

Što će ova radionica učiniti za vas?

 • Otkrit ćete svoje istinske želje
 • Naučiti komunicirati s podsvijesti
 • Ukloniti unutarnje blokade i pobijediti sabotere
 • Počet ćete ispravno zamišljati, tako da vam je dovoljno samo 5 minuta na dan
 • Priredit ćete “plodno tlo” za ostvarenje svojih želja
 • Upotrijebiti nevidljive pomagače
 • Poduzeti konkretne akcije
 • Otpustiti kontrolu
 • Zajednički ćemo kreirati Alkemijsku kutiju
 • Primijenit ćete ogromnu moć riječi
 • Osjetiti čaroliju
 • Postati entuzijastični i uporni
 • Trajno ćete usvojiti univerzalni sustav od 9 koraka koji ćete ubuduće upotrebljavati za sve svoje želje!

Za SD webicu 4

Često postavljana pitanja

1. Kada radionica započinje i završava?

Nakon što kupite radionicu, svaki tjedan otvarat će vam se pristup prema idućem modulu od tri videa. Kad se jednom svi moduli otvore, imat ćete otvoren pristup prema svima.

2. Koliko dugo imam pristup radionici?

Kako vam zvuči – doživotno? Nakon kupnje radionice, imate neograničen pristup ovoj radionici i svim njenim materijalima dokle god želite – kroz sve tehničke naprave koje posjedujete.

3. Je li ova radionica više za mlađe ili starije osobe?

Ova je radionica apsolutno za sva životna razdoblja – jer nikada nije prerano, a niti prekasno da ostvarite svoje želje.

4. Mogu li svi naučiti ove korake, djeluju li oni za svakoga?

Da, svi to možete naučiti. Ako ovim koracima pristupite otvorena srca i doista ih primjenjujete, oni će DJELOVATI! Iako su svi koraci zaista moćni, istovremeno su i jednostavni, tako da bi ih i dijete s lakoćom primijenilo.

Potrebna mi je ova radionica!

Za SD webicu 5

Upisujem se!

Iskoristite popust i svoj bonus!