S  R  E  T  A  N     D  A  N     O  N  L  I  N  E     A  K  A  D  E  M  I  J  A

RADIONICA OSTVARIVANJA ŽELJA

9 konkretnih koraka koji će pretvoriti vaše snove u stvarnost

*  ISKORISTITE POSEBNU AKCIJU U SRPNJU!  *

33% popusta i 3 sjajna bonusa!

Bez obzira na sve, odlučite da je vrijeme za – SREĆU! I vaše najvažnije želje pokrenut će se u samo dva mjeseca

Već ste sigurno bezbroj puta čuli tvrdnju da svoju stvarnost kreiramo sami. Čak i kad su okolnosti oko nas izazovne. I pronašli ste mnoge knjige i videe na tu temu. Neke stvari ste sigurno i isprobali, no jeste li naučeno zaista SUSTAVNO i primijenili?

Online radionica OSTVARIVANJA ŽELJA pruža vam upravo to – najvažniji element – ISKUSTVO ISTINSKE PROMJENE kroz SUSTAVNU primjenu 9 konkretnih koraka koji pretvaraju vaše želje u stvarnost.

Ovu radionicu već 12 godina održavamo u Zagrebu i nekima od većih hrvatskih gradova. Znamo da svi koji bi željeli na nju doći, nisu to u mogućnosti. U ovoj online varijanti konačno je dostupna svima vama.

Gdje god da se na svijetu nalazite, sada se i vi možete osjećati kao da ste na našoj najdražoj i najpopularnijoj radionici uživo!

Radionica se sastoji od 8 modula, odnosno 24 videa (svi su kratki, zanimljivi i zabavni), pisanih materijala, izazovnih zadataka, meditacija dostupnih samo u ovom tečaju i raznih dodataka i bonusa.

Utemeljena je na programu američke autorice Sonie Choquette i obogaćena iskustvima i vježbama sa zagrebačkih radionica.

Naučit ćete vrlo praktične i konkretne alate koje možete upotrebljavati iznova i iznova. I koji će vas dovesti do ostvarenja vaših želja.

Ova radionica je vaša zauvijek!

Želim ovu radionicu!

Pogledajte prvi video radionice besplatno!

i osjetite kako će radionica izgledati

Vaša voditeljica radionice

SANJA PLAVLJANIĆ-ŠIROLA

okrugla najmanja bas 1Moje ime je Sanja Plavljanić-Širola, vodim radionice i pišem knjige koje pomažu ljudima da ostvaruju svoje snove i žive na vlastiti način.

Veliki dio svog života (negdje do kasnih tridesetih) živjela sam na potpuno “realan” način i rukovodila se najviše svojim umom i logikom. Završila sam fakultet, imala svoj projektni ured, udala se i rodila djecu…Bila sam zadovoljna svojim životom, ali nije bilo ničega u vezi čega bih bila posebno entuzijastična i strastvena.

A onda je u moj svijet ušla čarolija! Jedna knjiga, a zatim i slijed okolnosti doveli su me do potpune promjene zanimanja, ali i pogleda na svijet. Upalio se sjaj u mojim očima i život je dobio potpuno novu dimenziju. Kad sam otkrila da postoje čarobni principi ostvarivanja želja i kroz život iskusila koliko mi dobroga donose, poželjela sam to znanje podijeliti sa što više ljudi. Na radionicama koje sam započela voditi pred 12 godina počele su se paliti iskre u očima mojih polaznika – jedna po jedna – i pale se sve do danas!

Želite li i vi otkriti čaroliju, probuditi svoj sjaj u očima, ostvariti žudnje svog srca i iskreirati život po svome? Upravo ova radionica će vam u tome pomoći.

I što je najvažnije – moći ćete sve korake prolaziti u udobnosti svojeg doma, u vlastitom tempu.

Vrijeme je da poklonite vrijeme vlastitim snovima!

Ostvarivanje želja