Anima i Animus, podsvjesni muškarac i žena u psihi, su obrasci koji se manifestiraju u odnosima na mnoge načine tvoreći psihološke obrasce koji formiraju psihološka ponašanja, a da mnogi toga nisu svjesni, odnosno da su zarobljenici tih obrazaca. Vanjski svijet služi samo kao arena na kojoj su inscenirani nesvjesnih konflikti.

Ljudi su odnosu previše koncentrirani na promjenu ponašanja, a ne na motiv takvog ponašanja i zato se neprestano događaju konflikti i ulasci u odnose u kojima se želi potvrditi ono što te povrjeđuje. Radije se ostaje u pećini projekcije umjesto da se upozna stvarnog muškarca ili ženu.

Na radionici ćemo kroz 12 tipova projekcija proći u što se zaljubljujete i kakav je vaš obrazac izbjegavanja odnosa, a kojeg niste svjesni.

Voditelj: Nikola Žuvela

Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 25 godina radi konzultacije jyotish savjetovanja i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 30 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka i knjiga.

CIJENA RADIONICE: 40EU
info: [email protected]
mob: 098 767 428

Online, PETAK 2.6.2023. 18:30 – 21:30H

facebook dogadanje

nikola zuvela knjige