Svi programi su odobreni od nadležnog Ministarstva i omogućuju upis u radnu e-knjižicu. Prepoznati smo kao vodeća ustanova u sustavu obrazovanja odraslih iz komplementarnih terapija i masažnih tehnika. Jedino smo učilište u ovom dijelu Europe certificirano od Međunarodne Federacije Profesionalnih Aromaterapeuta – IFPA. Naši voditelji nastavnih programa i predavači su vrhunski stručnjaci s višegodišnjim iskustvom.

Svi naši programi su osmišljeni tako da odgovaraju svakom pojedincu, prilagođeni svakoj razini znanja i iskustva; bez obzira jeste li potpuni početnik ili već imate neko znanje, naši nastavni programi su strukturirani za pružanje čvrstih temelja i proširivanje vašeg postojećeg razumijevanja.

Njegujući holistički pristup svakom pojedincu, obrazovanje iz komplementarnih terapija i masažnih tehnika nije samo profesionalni razvoj, već i put osobnog rasta. Obrazovanje vam omogućava stručnost i otvara karijerne mogućnosti. Potražnja za uslugama fitoaromaterapeuta, fitoterapeuta, aromaterapeuta, ayurvedskih terapeuta, refleksoterapeuta i masera je u porastu jer sve više ljudi prepoznaje važnost holističkog pristupa zdravlju. Usvajanje znanja i vještina iz ovih područja pružit će vam konkurentnu prednost na tržištu rada. Istovremeno, kroz obrazovanje ćete dobiti dublje razumijevanje vlastitog tijela, uma i duha.

Mi razumijemo zahtjeve užurbanog života i zato vas našim dobro osmišljenim nastavnim planovima podržavamo tijekom vašeg obrazovanja. Osigurali smo kompletne nastavne materijale: nastavna pisma i virtualne učionice da možete pristupiti ostalim materijalima u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Izaberite program iz naše cjelokupne ponude.

Upišite se sada i osigurajte svoje mjesto u odabranom programu još danas. Navedene cijene garantiramo samo do 15. srpnja 2023. godine. Investirajte u sebe i pridružite se zajednici istomišljenika.

Upišite se sada i osigurajte svoje mjesto u odabranom programu još danas. Navedene cijene garantiramo samo do 15. srpnja 2023. godine. Investirajte u sebe i pridružite se zajednici istomišljenika.

NE PROPUSTITE!!!

PREDSTAVLJANJE UČILIŠTA I SVIH NASTAVNIH PROGRAMA bit će 12. lipnja 2023. s početkom u 18 sati (predviđeno trajanje je 2 sata) u dvorani Učilišta Galbanum na adresi Samoborska cesta 114, Zagreb.

Program Predstavljanja: uvod (pozdravni govor, predstavljanje ravnateljice), predavanje o Učilištu Galbanum i nastavnim programima, pitanja i odgovori, razgledavanje škole.

Dođite i uvjerite se u našu profesionalnost i stručnost.

Prijave primamo do popunjenja mjesta u dvorani (24 mjesta). Prijave poslati na e-mail [email protected] (potrebno navesti puno ime i prezime).

Radujemo se vašem dolasku!

Voditeljica Predstavljanja i predavačica: Lidija Delić, ravnateljica
Mario Čubrić, bacc.ing.techn.inf
Voditelj projekata i tehnička podrška
Učilište Galbanum