Dobrodošli na radionicu obiteljskih konstelacija s Vedranom Kraljetom.
Ako želite doživjeti snagu novih konstelacija i pristupa Berta i Sophie Hellinger. Ako želite doživjeti ‘govor’ svoje duše kad nježno ukazuje na korijene životnih problema. Ako želite otkriti svoj put razvoja i promjena, k mirenju, ljubavi i sreći – tananim kretnjama kojima iscjeljujete sebe, vraćate i uključujete isključeno, potisnuto i zaboravljeno u životu, srcu i duši – za novu snagu i bliskost. Otkrijte i iskusite Vaše kretnje prema dubokoj, prostranoj ljubavi i punoći života bez osuđivanja.

konstalator 1Radionica sistemskih konstelacija s Vedranom Kraljetom održat će se u Puli 27.07.2024. /subota/ od 09 do 20 sati u prostorijama MO Vidikovac, Voltićeva 1.

Donacija za obiteljsku konstelaciju je 150 eura, poslovnu 200 a za prisustvovanje radionici i sudjelovanje u tuđim radovima donacija je 10 eura.

Prijave: Mila Simić mob.099 831 8187 ili na mail [email protected]

Dođite doživjeti:

  • Što je to, što mi omogućuje otkriti rješenja, koja poboljšavaju i njeguju moje zdravlje, uspjeh i odnose s drugima, vraćaju mi radost, snagu, ljubav i mir u životu?
  • Koje to kretnje i dinamike djeluju između muškarca i žene, roditelja i djece?
  • Je li moguće prihvatiti drugog-u, baš kakav-va on-a jest?
  • U kakvom su odnosu bolest i ljubav?
  • Gdje gleda moja bolest? Uz koga stoji njezina skrivena ljubav? Koji je njezin skriveni smisao i značenje?

Vedran Kraljeta:
Sin, brat, suprug i otac. Uz diplomu strojarskog fakulteta i poslijediplomski studij iz ekonomskih analiza, usavršavao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u sistemskom konzaltingu, coaching-u, NLP-u, i terapijskom radu sa sistemskim konstelacijama, u Francuskoj, UK, Italiji, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj. Posebno je motiviran i radi s pojedincima, parovima, obiteljima i obiteljskim poduzećima u zemlji i inozemstvu. Dugogodišnji je poduzetnik, coach i konzultant.
Uveo je i prvi je školovani voditelj „Hellingerovih“ sistemskih konstelacija u Hrvatskoj, za osobne, obiteljske i poslovne teme. vedran1Živi ih i koristi još od 1997. godine. Školovan je kod Berta Hellingera, J.J. Stama, dr. G.Webera, prof.dr. M.V.von Kibeda, i drugih. Vodio je preko 1000 radionica sistemskih konstelacija, za obiteljske i poslovne teme u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Austriji, Njemačkoj. Bliski je suradnik Berta Hellingera i autor članaka o sistemskim konstelacijama. Vodi „Sikon mrežu“, organizaciju za znanost i umjetnost sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru. Kroz radionice, javna predavanja, napise, medijske nastupe i profesionalnu edukaciju konstelatora, širi i njeguje razvoj „Hellingerovih“ konstelacija.
Jedini je registrirani voditelj konstelacija i član “Hellinger Sciencie” iz Hrvatske.