Presretna sam što vas ponovno mogu pozvati na posebno iscjeljujuće transformativno druženje samootkrivanja i osnaživanja, kroz svetu praksu kundalini joge.

Drago naše kundalini pleme i svi ljubitelji kundalini joge,
poklonite si dobrobiti prekrasne kundalini joge u netaknutoj prirodi i ugodnoj mediteranskoj klimi, u carstvu Nacionalnog parka Brijuni koji ne prestaju oduševljavati svojom ljepotom. Iskusite i doživite austrougarski štih upravo ovdje, u hotelu Neptun.

MJESTO: Nacionalni park BRIJUNI, hotel Neptun i sobe Karmen
DATUM: 30.5. – 2.6.2024.

Zvuči li i Vama ovo kao kratki odmor iz snova?
Priroda ovdje nadahnjuje, puni energijom i povezuje nas na nebrojene načine. Uz kundalini jogu i njezine močne krije, pranajame, mantre i meditacije to će biti još dublje i snažnije. Pridružite nam se na ovom četverodnevnom retreatu, ovdje na ovom čarobnom mjestu Nacionalnog parka, te u slobodno vrijeme obiđite vlakićem otok i upoznajte životinje koje se slobodno kreću njime, kao što su egzotične zebre, nojevi, ljama ili pripadnici domaće faune poput ovaca, magaraca i koza. Usput se osviježite u čistom moru. Nikako ne propustite ovu ljepotu spojenu u jedno. Kundalini joga i sve ljepote ovog mirnog zelenog otoka, jednako lijepim u bilo koje doba godine.
Naša predivna i energetski močna, sada već velika grupa, sastaje se ponovno na ovom snažnom energetskom mjestu jer smo prošle godine toliko uživali da smo poželjeli doći opet.

Uzbuđena sam što mogu podijeliti s vama uvide sa svog osobnog duhovnog putovanja unazad mnogo godina, nudeći vam močne krije iz prakse Kundalini joge za unutarnju transformaciju, alate za besprijekornu integraciju joge u vaš svakodnevni život i poticanje na povezivanje s dušama koje isto misle. Sve svoje retreate pomno osmišljavam za vas i sama kreiram prema osobnom dugogodišnjem iskustvu i stečenom znanju kroz razne škole, tečajeve, radionice posljednjih 13 godina.

Predragi moji, pozivam vas sve da dođete i budete dio te snažne i močne grupe. Biti će to naše posebno druženje, na kojem ćete opet razmijeniti iskustva djelovanja na vas neke od meditacija koje radite i da zajedno sa grupnom energijom pokrenete još veću transformaciju u sebi, te se počnete mijenjati i iscjeljivati na svim nivoima. I ovdje ćemo samo nastaviti to iscjeljivanje na svim nivoima vašeg bića još dublje i još snažnije. Sve to će vas još više osnažiti i osjetiti ćete iznimnu unutarnju snagu, hrabrost i moć. Dotaknuti ćemo se i Srca, jer ono uvijek zna što i kako treba.

Pridružite mi se na ovom retreatu i obečavam da ću vas osnažiti mudrošću i podržati vas da održite to veliko, lijepo srce otvorenim i da napravite razliku u svom životu. Zajedno možemo učiniti nešto stvarno posebno, a male stvari koje svi radimo čine veliku razliku na ovom planetu. Naučite živjeti jogu svaki dan i izgradite bogatiji, hranjiviji i ljepši život za sebe. Ja sam tu za vas da vam prenesem svoja iskustva, znanje, mudrost i močne alate, na kojima sam i sama rasla i iscjeljivala se, da vam dam podršku i razumijevanje, a ostatak je na vama da odradite sami za sebe s velikom odlučnošću.

Uzdignimo se zajedno, uskladimo svoje energije i probudimo našu Kundalini kako bismo graciozno upravljali strujama svakodnevnog života sa unutarnjom snagom i gracioznišću.

Ovaj retreat nije samo za ljude koji se žele trenutno odmaknuti od svakodnevice i odmoriti– on je za ljude koji žele učiti i rasti – to je duboko transformacijsko putovanje i napredak.

Ovo je savršena prilika da se istinski odmorite od briga, stresa, gradske buke i da doživite i vratite se onoj svojoj pravoj prirodi gdje živite radost, ljubav, mir i neograničenost, na najbolji moguči način. Daleko od gradske vreve, u očaravajućoj prirodi napuniti ćete se energijom i otpustiti sve one fizičke, emotivne i mentalne napetosti uz stručno vodstvo i uvijek pozitivno društvo.

Ovdje ćete, kao i na svim mojim budućim retreatovima produbiti svoje prakse meditacije, rada s tijelom, mudrama i mantrama. Još ćete jednom iskusiti energiju grupe i podršku na svom putu iscjeljenja, koja vas nosi dok nešto radimo i dok vam se čini da vi to ne možete, ali uz podršku grupne energije sve ispada veoma moguče i lagano, otpor nestaje.

Ideja ovog produženog vikend retreata je spajanje sa prirodom koje će vam pomoči u lakšem kreiranju vlastitog života uz tehnike iz kundalini joge i iskusnu voditeljicu. Ovo je jedinstven doživljaj prirode, odmora, edukacije, relaksacije i stjecanja novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju, a nakon toga ćete odmah pitati gdje je slijedeće druženje, kao i uvijek do sada. Sve to je garancija da ćete dobiti mnogo više od očekivanog. Sa svakog mog retreata odlazite bogatiji za nekoliko novih prijateljstava s istomišljenicima, te sa novim spoznajama mudrosti i rada na sebi nadalje.

Zabilježite si ovaj datum, dajte si namjeru i krenite s nama na ovo putovanje transformacije.
Slobodno pozovite prijatelje i obitelji za koje znate da su spremni pridružiti nam se i prosljedite im događaj.
Retreat također možete pokloniti nekoj dragoj osobi za koju znate da joj je iznimno potrebno, a trenutno si ga ne može priuštiti ili samo kao poklon za rođendan ili neku drugu prigodu.

PROGRAM OBUHVAĆA:
HOTEL NEPTUN I SOBE KARMEN – na bazi polupansiona
• 3x noćenje u 1 ili 2-krevetnoj Standard sobi po osobi
• 3x polupansion (buffet doručak i večera) po osobi
• Neograničeno piće uz doručak (topli napici, sok, voda)
• Sve joga radionice, individualne razgovore po potrebi i podrška nakon retreata
• Grupno svjesno hodanje – šetnja po parku
• Besplatni Wi-Fi
• Besplatni prijevoz putničkim brodom na relaciji Fažana – Brijuni u dolasku, odlasku s otoka i jednom dnevno tijekom boravka u smjeru Brijuni – Fažana – Brijuni
• Besplatan ulaz u Nacionalni park, Safari park, Rimsku vilu u uvali Verige, Bizantski kastrum, Pučnu stazu Zelenikovac, Stazu dobrih vibracija
• Besplatan ulaz u muzeje: Kuća za brodice, Izložba Josip Broz Tito na Brijunima, Prirodoslovna zbirka, Izložba iz sjećanja starog Austrijanca.
• Dvorana za jogu

Pozivam one koji žive u blizini Pule i u Istri da dođu na pojedinačne dnevne radionice bez smještaja, ukoliko to rezonira s njima.

HOTEL NEPTUN – po osobi – polupansion:
2-krevetna soba, 485 eura, 3 nočenja, 4 dana (pogled park)

SOBE KARMEN – po osobi – polupansion:
2-krevetna soba, 425 eura, 3 nočenja, 4 dana (pogled park)
1-krevetna soba, 465 eura, 3 nočenja, 4 dana (sve sobe pogled more)

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se kod odjave iz hotela.
Parking osiguran u Fažani za sve goste hotela po cijeni od 15 eura po autu i po noćenju.
Link za hotele i Nacionalni park: https://www.np-brijuni.hr/hr/smjestaj

PRIJAVE i sve dodatne informacije na kontakte:
E-mail: [email protected] i na mob 091 9759304 Dragica

Broj soba nam je ograničen pa molim da svoje rezervacije potvrdite što ranije, a najkasnije do 15.2.2024. Po prijavi uplačuje se REZERVACIJA za sobu 150 eura (podaci za uplatu po prijavi).

Međusobno ću dogovarati zajednički prijevoz i povezati vas s onima koji dolaze automobilom na retreat iz istog mjesta. Također možete doći i javnim prijevozom do Pule, a zatim na brodicu iz Fažane.

ODJEĆA: molim vas, ponesite laganu bijelu odjeću za vježbanje i relaksaciju, te bijeli šal ili maramu za prekriti glavu što je praksa kundalini joge.. i, naravno, otvoreno srce.

Radujem se svima Vama!
Love2All ♥
Sat Nam

VODITELJICA PROGRAMA:
**DRAGICA KOPJAR/Sarab Varta Kaur, KRI certificirana učiteljica kundalini yoge i meditacije (Kundalini Research Institut USA) s dugogodišnjim iskustvom, glazbenica na gongu i himalajskim zdjelama, Theta Healing praktičarka, humanitarka-volonterka.

Moje duhovno putovanje započelo je davno, no prije trinaest godina dobilo je konkretan smjer. Svatko se u životu sigurno suočio s onim trenutkom kada ima 2 velika izbora od kojih jedan nije onaj pravi. Govorimo o izboru rada na sebi i duhovnog rasta ili onog koji vodi u ponor. Ja sam izabrala prvi i onaj pravi izbor. Kako bih se mogla posvetiti sebi i svom duhovnom rastu, 2011.g. raskinula sam dugogodišnji radni odnos i hrabro krenula na put svoje unutarnje transformacije.

Otkričem kundalini joge 2010. godine i učiteljice Gurmukh Kaur, potpuno sam se posvetila studiranju i prakticiranju te vrste joge, kao i mnogim drugim duhovnim školama i tehnikama..
Level 1 internacionalne kundalini škole započela sam 2011.g i završila u Amrit Nam Sarovar u Francuskoj kod Kartha Singha i ostalih učitelja kod kojih neprestano i dalje u školama i seminarima usavršavam svoje znanje. Svi oni redom direktni su učenici Yogi Bhajana.

Ubrzo sam završila i školovanje Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne kundalini škole kod Gurmukh Kaur i Gurushabad Singha u Rishikeshu u Indiji.

Cilj mi je prenjeti to prekrasno znanje, iskustvo i dobrobiti svima koji su spremni primiti i učiti to znanje. Potpuno posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomažem drugima da pronađu sebe i svoju osobnu unutarnju mudrost, cjelovitost i zdravlje.

Organiziram razne joga retrite u Hrvatskoj i izvan nje u kombinaciji s gong meditacijama, bubnjevima, joga nidru, a najveća nagrada i zadovoljstvo mi je vidjeti mir, sreću i transformaciju na licima polaznika. U sve ovo unosim mnogo ljubavi i energije te slobodno mogu reći kako je svaki moj retreat poseban i drugačiji ovisno o mjestu održavanja i moja osobna kreacija i kombinacija svega naučenog kroz razne druge tehnike, škole, tečajeve i životno iskustvo i mudrost.

Uvijek polazim iz vlastitog iskustva kada sam uz pomoć joge i duhovnog znanja uspjela prebroditi najteže trenutke u svom životu, transformirati se i postati druga osoba. Krenuti u novi život ponovno otpočetka i u transformaciji se odmaknuti od materijalnog te se posvetiti drugim životnim vrijednostima nastavljajući i dalje rad na sebi kroz razne duhovne škole, seminare, tečajeve, boravak u Indiji u ashramima.

Kažu da sam učiteljica puna ljubavi, suosjećanja i brige, s nevjerojatnom energijom koju direktno prenosim na učenike i polaznike. Do sada sam organizirala i vodila bezbroj kundalini joga& gong retreata, te mnoge radionice, specijalne i intenziv satove kundalini joge na razne teme, u Hrvatskoj i izvan nje. Vodim redovne satove kundalini joge online utorkom u 19h. Zahvalna sam svim mojim učiteljima do danas kako iz joge tako i onima iz drugih duhovnih škola na njihovim učenjima

Uporedo uz jogu i glazbu, potpuno sam se posvetila humanitarnom radu i volontiranju u svojoj udruzi Plavi anđeo, koju sam osnovala 2011.g Web stranica udruge: www.plavi-andeo.hr

Od tada djelujem humanitarno i volontiram u Africi, Indiji i Nepalu te osmišljavam i provodim razne projekte udruge u tim zemljama, prikupljanjem donacija i sponzoriranjem siromašne djece bez roditelja. Vođenjem joge i retritova te sviranjem gonga prikupljam donacije za projekte u Africi.

„Inspirirati i motivirati ljude postala je moja namjera i radost. Gdje god da se nalazimo na putu, yoga nam može pomoči da pronađemo tu ravnotežu koju svi tražimo. Ljubav prema drugima, prema duhovnosti, glazbi, humanitarnom radu i pomaganju najpotrebitijima, usrećuje me i čini iz dana u dan još boljom osobom, daje unutarnju ravnotežu i ravnotežu s drugima, ravnotežu primanja i davanja. Svi mi imamo sposobnost pomaknuti svijest na višu razinu, osloboditi se negativnih misli i briga, te osjetiti istinsku sreću u sadašnjem trenutku. To je naše prirodno stanje, samo je um preuzeo moć nad našim životom. Oslobodimo svoje srce, otvorimo ga, jer samo tada se rađa suosjećanje, bezuvjetna ljubav, koju možemo dijeliti s drugima“.

HOTEL NEPTUN
Nacionalni park Brijuni ne prestaje oduševljavati, uz sve prirodne ljepote pruža vam mogućnost iskusiti austrougarski štih – upravo u hotelu Neptun. Prostrane sobe, očaravajući pogled i nenametljivo, ali uvijek uslužno osoblje učinit će vaš posjet nezaboravnim.
Veliki broj gostiju hotela Neptun traži isključivo sobe bez klimatizacije kako bi u potpunosti mogli doživjeti austrougarski duh, a ovdje to mogu dobiti. U hotelu Neptun sve se prilagođava njihovim željama. Gosti mogu izabrati sobu s pogledom na park ili na more, a mi vam garantiramo da ćete bilo kojim odabirom biti iznimno zadovoljni. Prostrane sobe i terase daleko su veće nego u većini modernih hotela, što podiže komfor na nezamislivu razinu.
Sobe okrenute moru pružaju spektakularan pogled na velobrijunsku luku, Fažanski kanal i istarsko kopno. Zagrljaj kristalno-plavoga mora i plavetnila neba pruža posjetitelju predah od stresa i povratak prirodi.
Sobe okrenute ka parku pružaju pogled na brijunsko zelenilo koje ujutro i uvečer uljepšavaju krda jelena u šetnji. Ovakvo iskustvo moguće je doživjeti samo na Brijunima. Posjetitelji hotela se svake godine iznova vraćaju jer ono što ćete doživjeti na Brijunima nigdje se ne može ponoviti. Pobjegnite iz užurbanog modernog života i opustite se u revitalizirajućem miru Nacionalnoga parka Brijuni.

SOBE KARMEN
Današnje Sobe Karmen nekadašnji su Hotel Karmen koji je sačuvao svoj prvotni izgled i dobar dio izvorne opreme interijera. Sobe Karmen još uvijek odišu ekskluzivnošću i elegancijom, u čemu se posebno ističe glavni hol s recepcijom gdje su obloge zidova u izvornom rješenju izvedene s izbijeljenim i voskom presvučenim letvicama hrasta lužnjaka. Iako je proces adaptacije bio nužan, vodila se briga o izvornom dizajnu te je pritome maksimalno sačuvan izvorni izgled hotela.
Sobe Karmen prepune su dobro očuvanih povijesnih vrijednosti te su prema ocjenama mnogih posjetitelja najprivlačniji hotel Brijunskoga otočja. Prepustite se trenutcima iznova probuđene povijesti odsjedajući u omiljenom hotelu Miroslava Krleže.

dragica u travi

facebook događanje