Dragi učenici kundalini joge i svi njeni ljubitelji,
poklonite sebi dobrobiti prekrasne kundalini joge u netaknutoj prirodi i ugodnoj mediteranskoj klimi, u carstvu Nacionalnog parka Brijuni koji ne prestaju oduševljavati svojom ljepotom. Iskusite i doživite austrougarski štih upravo ovdje, u hotelu Neptun.

MJESTO: Nacionalni park Brijuni, hotel Neptun i sobe Karmen
DATUM: 8.6. – 11.6.2023.

Priroda ovdje nadahnjuje, puni energijom i povezuje nas na nebrojene načine. Uz kundalini jogu i njezine močne krije, pranajame, mantre i meditacije to će biti još dublje i snažnije. Pridružite nam se na ovom četverodnevnom retreatu, ovdje na ovom čarobnom mjestu Nacionalnog parka, te u slobodno vrijeme obiđite otok i upoznajte životinje koje se slobodno kreću njime, kao što su egzotične zebre, nojevi, ljama ili pripadnici domaće faune poput ovaca, magaraca i koza. Usput se osviježite u čistom moru. Nikako ne propustite ovu ljepotu spojenu u jedno. Kundalini joga i sve ljepote ovog mirnog zelenog otoka.

Predragi moji, opet na radost svima vama koji ste me pitali kada ćemo i gdje ćemo se kao predivna i snažna grupa ponovno družiti, te svima ostalima zainteresiranima, eto s radošću mogu reći da sam izabrala jednako divno mjesto za budući retreat kao i za sve prošle, te se uskoro svi nalazimo na čarobnim Brijunima. Jednako lijepim u bilo koje doba godine.

Naša predivna i energetski močna grupa sa prošlogodišnjeg retreata na otoku Ižu, sastaje se ponovno na još jednom snažnom energetskom mjestu.

Dakle, pozivam vas sve da dođete i budete dio te snažne i moćne grupe. Biti će to naše treće zajedničko posebno druženje, na kojem ćete opet razmijeniti iskustva djelovanja na vas neke od meditacija koje radite i da zajedno sa grupnom energijom pokrenete još veću transformaciju u sebi, te se počnete mijenjati i iscjeljivati na svim nivoima. I ovdje ćemo samo nastaviti to iscjeljivanje na svim nivoima vašeg bića još dublje i još snažnije. Sve to će vas još više osnažiti i osjetiti ćete iznimnu unutarnju snagu, hrabrost i moć. Dotaknuti ćemo se i Srca, jer ono uvijek zna što i kako treba.

Pridružite mi se na ovom retreatu i obećavam da ću vas osnažiti mudrošću i podržati vas da održite to veliko, lijepo srce otvorenim cijeli dan i da napravite razliku u svom životu. Zajedno možemo učiniti nešto stvarno posebno, a male stvari koje svi radimo čine veliku razliku na ovom planetu. Naučite živjeti jogu svaki dan i izgradite bogatiji, hranjiviji i ljepši život za sebe. Ja sam tu za vas da vam prenesem znanje, mudrost i močne alate svojih učitelja, na kojima sam i sama rasla, da vam dam podršku i razumijevanje, a ostatak je na vama da odradite sami za sebe s velikom odlučnošću.

Ovaj retreat nije samo za ljude koji se žele trenutno odmaknuti od svakodnevice – on je za ljude koji žele učiti i rasti – to je duboko transformacijsko putovanje.

Ovdje ćete, kao i na svim budućim mojim retreatovima produbiti svoje prakse meditacije, rada s tijelom, mudrama i mantrama. Još ćete jednom iskusiti energiju grupe i podršku na svom putu iscjeljenja, koja vas nosi dok nešto radimo i dok vam se čini da vi to ne možete, ali uz podršku grupne energije sve ispada veoma moguče i lagano, otpor nestaje.

Ideja ovog produženog vikend retreata je spajanje sa prirodom koje će vam pomoći u lakšem kreiranju vlastitog života uz tehnike iz kundalini joge i iskusnu voditeljicu. Ovo je jedinstven doživljaj prirode, odmora, edukacije, relaksacije i stjecanja novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju, a nakon toga ćete odmah pitati gdje je slijedeće druženje. Sve to je garancija da ćete dobiti mnogo više od očekivanog. Sa svakog mog retreata odlazite bogatiji za nekoliko novih prijateljstava s istomišljenicima, te sa novim spoznajama mudrosti i rada na sebi nadalje.

PROGRAM OBUHVAĆA:

HOTEL NEPTUN I SOBE KARMEN – na bazi polupansiona
• 3x noćenje u 1 ili 2-krevetnoj Standard sobi po osobi
• 3x polupansion (buffet doručak i večera) po osobi
• Neograničeno piće uz doručak (topli napici, sok, voda)
• Sve joga radionice prema programu
• Grupno svjesno hodanje – šetnja po parku
• Besplatni Wi-Fi
• Besplatni parking u Fažani
• Besplatni prijevoz putničkim brodom na relaciji Fažana – Brijuni u dolasku, odlasku s otoka i jednom dnevno tijekom boravka u smjeru Brijuni – Fažana – Brijuni
• Besplatan ulaz u Nacionalni park, Safari park, Rimsku vilu u uvali Verige, Bizantski kastrum, Pučnu stazu Zelenikovac, Stazu dobrih vibracija
• Besplatan ulaz u muzeje: Kuća za brodice, Izložba Josip Broz Tito na Brijunima, Prirodoslovna zbirka, Izložba iz sjećanja starog Austrijanca.
• Dvorana za jogu

Moguće je doći na 3 ili 4 dana, a oni koji su u blizini mogu doći i na pojedinačne dnevne radionice.
U nastavku je cjenik za grupu od 20 osoba.

CJENIK PO OSOBI – HOTEL NEPTUN:
2-krevetna soba, 385 eura, 3 noćenja, 4 dana

CJENIK PO OSOBI – SOBE KARMEN:
2-krevetna soba, 330 eura, 3 noćenja, 4 dana
1-krevetna soba, 367 eura, 3 noćenja, 4 dana

Link za hotele i Nacionalni park: https://www.np-brijuni.hr/hr/smjestaj

CIJENE NAKON 6.2.2023.

Hotel Neptun:
2-krevetna soba, 403 e

Sobe Karmen:
2-krevetna soba, 355 e
1-krevetna soba 388 e

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se kod odjave iz hotela.

PRIJAVE i sve dodatne informacije na kontakte:
E-mail: [email protected] i na mob 091 9759304 Dragica

Broj soba nam je ograničen pa molim da svoje rezervacije potvrdite najkasnije do 6.2.2023. Po prijavi uplačuje se REZERVACIJA za sobu 110 eura (podaci za uplatu po prijavi).

Možemo dogovarati i prijevoz s prijavljenima koji imaju automobil kako bi put bio što jeftiniji, ukoliko dolazite iz istog mjesta. Također možete doći javnim prijevozom do Pule.

ODJEĆA: molim vas, ponesite laganu bijelu odjeću za vježbanje i relaksaciju, te bijeli šal ili maramu za prekriti glavu što je praksa kundalini joge.. i, naravno, otvoreno srce >3.
Radujem se svima Vama!
Love2All ♥
Sat Nam

VODITELJICA PROGRAMA:
**DRAGICA KOPJAR/Sarab Varta Kaur, KRI certificirana učiteljica kundalini yoge i meditacije (Kundalini Research Institut USA) s dugogodišnjim iskustvom, glazbenica na gongu i himalajskim zdjelama, Theta Healing praktičarka, humanitarka-volonterka.

Moje duhovno putovanje započelo je davno, no prije dvanaest godina dobilo je konkretan smjer. Svatko se u životu sigurno suočio s onim trenutkom kada ima 2 velika izbora od kojih jedan nije onaj pravi. Govorimo o izboru rada na sebi i duhovnog rasta ili onog koji vodi u ponor. Ja sam izabrala prvi i onaj pravi izbor. Kako bih se mogla posvetiti sebi i svom duhovnom rastu, 2011.g. raskinula sam dugogodišnji radni odnos i hrabro krenula na put svoje unutarnje transformacije.

Jogom i školovanjem duhovnosti počela sam se baviti prije dugi niz godina, no otkričem kundalini joge 2010. godine i učiteljice Gurmukh Kaur, potpuno sam se posvetila studiranju i prakticiranju te vrste joge.
Level 1 internacionalne kundalini škole započela sam 2011.g i završila u Amrit Nam Sarovar u Francuskoj kod Kartha Singha i ostalih učitelja kod kojih neprestano i dalje u školama i seminarima usavršavam svoje znanje. Svi oni redom direktni su učenici Yogi Bhajana.

Ubrzo sam završila i školovanje Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne kundalini škole kod Gurmukh Kaur i Gurushabad Singha u Rishikeshu u Indiji.

Cilj mi je prenjeti to prekrasno znanje, iskustvo i dobrobiti svima koji su spremni primiti i učiti to znanje. Potpuno posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomažem drugima da pronađu sebe i svoju osobnu unutarnju mudrost, cjelovitost i zdravlje. Organiziram razne joga retrite u Hrvatskoj i izvan nje u kombinaciji s gong meditacijama, bubnjevima, joga nidru, a najveća nagrada i zadovoljstvo mi je vidjeti mir, sreću i transformaciju na licima polaznika.

Uvijek polazim iz vlastitog iskustva kada sam uz pomoć joge i duhovnog znanja uspjela prebroditi najteže trenutke u svom životu, transformirati se i postati druga osoba. Krenuti u novi život ponovno otpočetka i u transformaciji se odmaknuti od materijalnog te se posvetiti drugim životnim vrijednostima nastavljajući i dalje rad na sebi kroz razne duhovne škole, seminare, tečajeve, boravak u Indiji u ashramima.

Kažu da sam učiteljica puna ljubavi, suosjećanja i brige, s nevjerojatnom energijom koju direktno prenosim na učenike i polaznike. Do sada sam organizirala i vodila bezbroj kundalini joga& gong retreata, te mnoge radionice, specijalne i intenziv satove kundalini joge na razne teme, u Hrvatskoj i izvan nje. Vodim redovne satove kundalini joge online utorkom u 19h. Zahvalna sam svim svojim učiteljima do danas kako iz joge tako i onima iz drugih duhovnih škola na njihovim učenjima.

Uporedo uz jogu i glazbu, potpuno sam se posvetila humanitarnom radu i volontiranju u svojoj udruzi Plavi anđeo, koju sam osnovala 2011.g Web stranica udruge: www.plavi-andeo.hr

Od tada djelujem humanitarno i volontiram u Africi, Indiji i Nepalu te osmišljavam i provodim razne projekte udruge u tim zemljama, prikupljanjem donacija i sponzoriranjem siromašne djece bez roditelja. Vođenjem joge i retritova te sviranjem gonga prikupljam donacije za projekte u Africi.

„Inspirirati i motivirati ljude postala je moja namjera i radost. Gdje god da se nalazimo na putu, yoga nam može pomoči da pronađemo tu ravnotežu koju svi tražimo. Ljubav prema drugima, prema jogi, glazbi, humanitarnom radu i pomaganju najpotrebitijima, usrećuje me i čini iz dana u dan još boljom osobom, daje unutarnju ravnotežu i ravnotežu s drugima, ravnotežu primanja i davanja“.

Buđenje Univerzalne ljubavi
Mi smo čista Ljubav i Svjetlost. Srce je dom ljubavi i radosti. Jedino živeći iz srca možemo napraviti ravnotežu na osobnoj i globalnoj razini. Svi mi to znamo, na to nas navodi naša nepogrešiva intuicija i iskustvo, no previše duboko slušamo naš um, logiku, razmišljamo. Pri tom potiskujemo naše emocije i udaljujemo se od snage koja leži u srcu, dovodimo se do neravnoteže. Tada se osjećamo loše, imamo grižnju savjesti, dovodimo se do stresa. Ako prestanemo slušati svoj um i otvorimo se onome što nam govori srce, ulazimo u stanje čarolije života, gdje nam ništa nije problem, a vodi nas radost i ljubav koju isijavamo i prenosimo na sve oko nas. Svi mi imamo sposobnost pomaknuti svijest na višu razinu, osloboditi se negativnih misli i briga, te osjetiti istinsku sreću u sadašnjem trenutku. To je naše prirodno stanje, samo je um preuzeo moć nad našim životom. Oslobodimo svoje srce, otvorimo ga, jer samo tada se rađa suosjećanje, bezuvjetna ljubav, koju možemo dijeliti s drugima.

HOTEL NEPTUN
Nacionalni park Brijuni ne prestaje oduševljavati, uz sve prirodne ljepote pruža vam mogućnost iskusiti austrougarski štih – upravo u hotelu Neptun. Prostrane sobe, očaravajući pogled i naše nenametljivo, ali uvijek uslužno osoblje učinit će vaš posjet nezaboravnim.
Veliki broj gostiju hotela Neptun traži isključivo sobe bez klimatizacije kako bi u potpunosti mogli doživjeti austrougarski duh, a ovdje to mogu dobiti. U hotelu Neptun sve se prilagođava njihovim željama. Gosti mogu izabrati sobu s pogledom na park ili na more, a mi vam garantiramo da ćete bilo kojim odabirom biti iznimno zadovoljni. Prostrane sobe i terase daleko su veće nego u većini modernih hotela, što podiže komfor na nezamislivu razinu.
Sobe okrenute moru pružaju spektakularan pogled na velobrijunsku luku, Fažanski kanal i istarsko kopno. Zagrljaj kristalno-plavoga mora i plavetnila neba pruža posjetitelju predah od stresa i povratak prirodi.
Sobe okrenute ka parku pružaju pogled na brijunsko zelenilo koje ujutro i uvečer uljepšavaju krda jelena u šetnji. Ovakvo iskustvo moguće je doživjeti samo na Brijunima.
Posjetitelji hotela se svake godine iznova vraćaju jer ono što ćete doživjeti na Brijunima nigdje se ne može ponoviti. Pobjegnite iz užurbanog modernog života i opustite se u revitalizirajućem miru Nacionalnoga parka Brijuni.

SOBE KARMEN
Današnje Sobe Karmen nekadašnji su Hotel Karmen koji je sačuvao svoj prvotni izgled i dobar dio izvorne opreme interijera. Sobe Karmen još uvijek odišu ekskluzivnošću i elegancijom, u čemu se posebno ističe glavni hol s recepcijom gdje su obloge zidova u izvornom rješenju izvedene s izbijeljenim i voskom presvučenim letvicama hrasta lužnjaka. Iako je proces adaptacije bio nužan, vodila se briga o izvornom dizajnu te je pritome maksimalno sačuvan izvorni izgled hotela.
Sobe Karmen prepune su dobro očuvanih povijesnih vrijednosti te su prema ocjenama mnogih posjetitelja najprivlačniji hotel Brijunskoga otočja. Prepustite se trenutcima iznova probuđene povijesti odsjedajući u omiljenom hotelu Miroslava Krleže.

brijuni 2023 slike

facebook mali