Kada? 1. do 3. ožujka, 2024. (detaljni raspored dolje)

Gdje? Zagreb

Cijena? €333 (Mjesta su ograničena – prijavite se brzo!)

Što je Integralna meditacija?

Integralna Meditacija (IM) je duboko smirujuća i transformacijska tehnika koja vodi do razvoja svijesti. Ova jednostavna, a iznimno moćna praksa dokazano smanjuje stres, potiče kreativnost, poboljšava zdravlje, i doprinosi ukupnom blagostanju.

Zašto se pridružiti?

Naučite meditirati i ostvarite trajni osjećaj unutarnjeg ispunjenja i sreće. IM je ključ za mentalnu higijenu, izoštravanje uma, harmonične odnose i podršku u borbi protiv ovisnosti. Ova tehnika, temeljena na ‘Joga Sutrama’ Maharišija Patanđalija, nudi put ka obogaćenju uma i duhovnoj evoluciji.

Upoznajte instruktora

Adrian Predrag Kezele je istaknuti hrvatski autor i učitelj u području duhovnosti i osobnog razvoja. S impresivnim opusom od pedesetak objavljenih knjiga, Adrian kontinuirano dijeli svoje bogato znanje i iskustvo s čitateljima, vodeći ih putem samorazumijevanja i duhovnog buđenja. Osim u Hrvatskoj, Adrianove knjige su prepoznate i izvan granica, objavljene na slovenskom, srpskom, madžarskom, ukrajinskom, češkom i engleskom jeziku. Svaka od njih predstavlja spoj životnog iskustva i dubokog proučavanja duhovnih učenja.

Raspored tečaja:

  1. Blok (Petak, 18:00-20:00): Uvod u Integralnu meditaciju – svrha, očekivani rezultati, upotreba “osobnog zvuka”.
  2. Blok (Subota, 9:30-13:30): Instrukcija u IM, uključujući individualni i grupni rad.
  3. Blok (Nedjelja, 9:30-11:30): Usavršavanje prakse, analiza iskustava iz meditacije.
  4. Blok (Nedjelja, 14:00-16:00): Razvoj viših stanja svijesti i vizija osobne duhovne evolucije.

Kako se prijaviti?

Za prijavu, posjetite https://labirint.hr/im i ne zaboravite unijeti promotivni kod “atma” za popust od 10%. Broj mjesta je ograničen, stoga iskoristite priliku što prije!

Doživite transformaciju uma i tijela kroz Integralnu meditaciju. Pridružite nam se na ovom putovanju samospoznaje i unutarnjeg mira!