Edukacija otvorena za sve koji se bave ljudskim tijelom kroz pokret ili dodir.
“Pokreni svoje tijelo, inspiriraj klijente”
“Kroz pokret do promjene, vitalnosti i harmonije”

Ovaj seminar osmišljen je za terapeute koji u svom radu vide potrebu za uključivanjem dodatnih tjelesnih i energetskih vježbi kako bi time pomogli klijentu da se pokrene u svrhu poboljšanja vlastitog zdravlja. Tako će pomoći osobi da ne bude pasivni primatelj tretmana, već da se čim više uključi u proces povratka ravnoteže unutar vlastitog tijela.

Naučit ćete različite vježbe za sve dijelove tijela, koje možete provoditi u sklopu tretmana, a koje možete pokazati i vašim klijentima te ih naučiti kako da ih provode kod kuće, bilo da imaju probleme s bolnim leđima, išijalgije, nepokretan vrat, bolove u koljenima i slične tegobe.

Shiatsu Skola Hrvatska A1“Ove vježbe sažetak su dijela vježbi koje su se meni kroz praksu i učenje pokazale uspješnim, a koje moji klijenti lagano provode kod kuće. Vježbat ćemo sami i u paru, uz glazbu i u tišini, s lopticama, trakama, maramama, učit ćemo se samoregulaciji, vježbat ćemo interocepciju, kako se opustiti, ali i kako aktivirati i pokrenuti određene dijelove tijela. Kada naučimo pomoći sebi i kada naučimo kako regulirati i korigirati svoje tijelo prema njegovim potrebama, moći ćemo biti u stanju bolje pomoći drugima, te ćemo moći motivirati naše klijente da budu proaktivni”, kaže diplomirana osteopatkinja

Zvonka Tomasović, voditeljica tečaja.

Tomasović, D.O.SEP, diplomirana je osteopatkinja koja u svom radu kombinira psihosomatski pristup, Franklin metodu vježbanja i znanja iz makrobiotičkog pristupa prehrani.
Osteopatiju uspješno primjenjuje već od 2005. godine i to provođenjem tretmana, poduka, istraživanja i prezentacija. Sva svoja znanja integrira u skladu s potrebama klijenta, te danas djeluje kroz tretmane, konzultacije, predavanja i on-line podršku.

Edukacija će trajati od 10 do 17:30, sati.
Mjesto održavanja edukacije: Fužine

Cijena edukacije iznosi 250 €, informacije na tel. +385 91 140 4081 ili na mail [email protected]

PRIJAVITI SE MOŽETE I PREKO DONJE PRIJAVNICE…

Veselimo se vašem dolasku
Shiatsu škola Hrvatska

Dvodnevna edukacija: POKRENIMO SEBE, POKRENIMO KLIJENTE

prijavi se plava