Predstavljanje knjige “ZAPISI NA DUŠI – Konstelacije prema Hellingeru u lokalnom kontekstu” u Splitu sa autoricom, uz mogućnost kupnje knjige po promotivnoj cijeni, uz prigodan program.

Petak, 16. veljače, Gradska knjižnica Marka Marulića, Split, u 18:00h

Predstavljanje KONSTELACIJSKOG PRISTUPA uz razgovor, dijeljenje iskustava i pjesmu koja dira dušu. 🙂

Saznajte više o KONSTELACIJAMA PREMA HELLINGERU , metodi koja nam pomaže da se uskladimo sa prirodnom zakonitostima života i tako razriješimo većinu problema svakodnevnog življenja. Informacije i resursi za zainteresirane.

Vodi: DR. ZDESLAV HREPIĆ

Organizator: Vesna Štekić, [email protected]

IZ PREDGOVORA:

“Knjiga je napisana proživljenim životima naših predaka kroz generacije na ovim prostorima, ratovima, velikim brojem mrtvih i bolnim sudbinama svih onih nevidljivih, obespravljenih, prezrenih, zaboravljenih i isključenih.

Opisani procesi, kao i sistemske i duhovne zakonitosti života koje se kroz njih reflektiraju, zapravo su mapiranje naše kolektivne duše koje pruža izuzetno značajne uvide za sve one koji žive na ovim prostorima. Mapa kroz nepoznate predjele uvijek je od velike pomoći, a u ovom slučaju naročito onima koji tragaju za putem do sreće, zdravlja i ispunjenog života, neopterećenog teretima prošlosti.

Knjiga je napisana i kao svojevrstan putokaz kroz predjele duše, koji možda nudi priliku nekima da pronađu izlaz iz labirinta upletenosti sa sudbinama predaka ili događaja iz prošlosti. Također, kroz opise procesa uobičajenih dinamika i postupaka njihovog razrješenja, ova knjiga mnogim čitateljima nudi mogućnost da i samo čitanje o ovim pokretima duše pokrene procese i u njihovoj duši i dovede do razrješenja nečega što je možda neriješeno čekalo godinama.”

facebook dogadanje