Zove li te Indija?

Prije par tjedana sam primila poziv da sudjelujem na izvanrednom duhovnom hodočašću koje se održava svakih 12 godina na obali svete rijeke Ganges u siječnju iduće godine.

Ovo je jedinstveni poziv duhovnim aspirantima koji su spremni napraviti dubok skok u svom duhovnom putovanju i aktivno pridonijeti globalnom buđenju i jedinstvu. Prigrlite svoju ulogu stupa svjetlosti, udružujući ruke u stvaranju snažnog vrtloga koji najavljuje novu zoru svijesti za čovječanstvo.

Maha Kumbh Mela je sveto hodočašće koje se događa svakih 12 godina, privlačeći milijune hodočasnika i tragača iz cijelog svijeta. Na ovom skupu imamo priliku povezati se s duhovnim majstorima, sudjelovati u svetim ritualima i iskusiti duboku energiju kolektivne predanosti.

Svrha Kumbha mele je – GLOBALNO UJEDINJENJE, ISCIJELJENJE I MIR.

Ovo hodočašće posjeti do 100 milijuna ljudi, i najveće i najmoćnije duhovno okupljanje je koje se događa u svijetu. Posebice je namjenjen Indijcima; svi gurui, sadhui, duhovni majstori dolaze sa sjevera Himalaje iz svojih spilja i iz duboke meditacije da bi mnoštvu podijelili svoja znanja i blagoslove.

Samo 10-tak ljudi može doći iz naših krajeva, stoga ako si želite priuštiti uistinu duboko i bistro spiritualno iskustvo, moć kolektivne devocije, spremni ste za neku veliku preobrazbu, Indija Vas zove već neko vrijeme…. javite mi se i idemo ZaJedno doživjeti SveTo na maksimalnoj amplitudi.

Ovo utočište rijetka je ponuda onima izvan Indije. Predstavlja neusporedivu priliku za osobnu transformaciju. I, kolektivni energetski vrtlog ovog moćnog događaja nudi veličanstvenu priliku za rad usmjeren na podizanje globalne svijesti i poticanje mira u turbulentnim regijama kao što su Bliski istok i Ukrajina.

Uronite u dubine meditacije i duhovnih praksi praćenih vibracijama glazbe i molitvi koje šire i podižu srce.

Jedinstveno iskustvo ašrama u Kumbh Meli poznato je po živopisnom okupljanju gurua i duhovnih učitelja, od kojih svaki uspostavlja svoje ašrame (izrađene od šatora i privremenih građevina) uz rijeku Ganges. Tradicionalno, ova duhovna utočišta nisu bila dostupna zapadnim tragateljima, stoga je nevjerojatna ova prilika za zapadne duhovne tragatelje da se pridruže najvećem duhovnom okupljanju na planeti.

Naš kamp će biti dizajniran da zadovolji potrebe zapadnih hodočasnika, osiguravajući ugodno, sigurno i duhovno obogaćujuće iskustvo.

Naš boravak na hodočašću je od 31.1.-7.2.2025.godine.

Javite mi se za više informacija i rezervaciju mjesta na: [email protected]

Namaste