Osim što nas spaja magična Istra, zemlja u kojoj se sudbine naših starih isprepliću u kolektivnom Polju, spaja nas i neizmjerna ljubav prema sistemskim konstelacijama, koju njegujemo već dugi niz godina. Stoga nam je posebno zadovoljstvo i radost pozvati vas i podijeliti tu ljubav s vama, na iskustvenoj radionici sistemskih konstelacija u Istri – Danijelinoj rodnoj Premanturi.

Sistemske konstelacije otvaraju put ka iscijeljenju duše, kako naše osobne tako i one Velike Duše, kroz koju smo svi povezani. Konstelacije potiču korak u našoj duši prema ujedinjenju i pomirenju svega onoga što je (bilo) razdvojeno. U konstelacijama se usklađujemo sa zakonitostima ljubavi, koje vladaju našim životima i našim odnosima. Jednom kad se tok ljubavi ponovno uspostavi u našoj duši, naša životna energija slobodno poteče i mi se možemo nastaviti kretati prema naprijed, neopterećeni teretima prošlosti.

Ako želite da ljubav cvijeta, morate činiti ono što ona zahtjeva i suzdržavati se od onoga što joj šteti. Ljubav slijedi skrivene zakone Velike Duše.” (iz predgovora knjige B. Hellingera, Nevidljivi zokoni ljubavi)

Na radionici konstelacija se otvaramo zajedno sa suosjećanjem prema svemu što donosite. Zajedno ćemo proširiti svoja srca za još jedan broj i učiniti korak ka pomirenju svega onoga što je još suprotstavljeno u našim dušama, jer samo ljubav može ujediniti razdvojeno.

Nikakva priprema ili predznanje nisu potrebni. Svi su dobrodošli!

Datum:
subota 15.6.2024.

Vrijeme trajanja:
od 12h do cca 20h, prilagođeno potrebama grupe

Mjesto:
Premantura, Istra (točna adresa bit će objavljena sudionicima nakon potvrđene prijave)

Prijava:
Za sudjelovanje obavezna je prijava putem linka ->
https://forms.gle/K7CbMvKFrbuMiPy7A

Prijava se potvrđuje uplatom preporučene donacije u iznosu od 80€. Podaci za plaćanje kao i svi ostali detalji, stižu u tvoj sandučić nakon prijave.

Prijave su otvorene do popunjenja mjesta.

*Ako iz bilo kojeg razloga nisi u mogućnosti sudjelovati, donirani iznos možeš iskoristiti kao vaučer za neki od trenutno aktualnih programa, u dogovoru s voditeljicama.
**U slučaju otkazivanja radionice od strane voditelja, iznos vraćamo u potpunosti.

Kontakt:
Za sve dodatne informacije i pitanja piši Danijeli na [email protected]

O voditeljicama radionice:
Sistemski konstelatori s dugogodišnjim iskustvom. Sistemske konstelacije prakticiraju onako kako im je bilo prenijeto preko njihovih učitalja – Alemke i Maxa Dauskardt, slijedeći tako direktnu liniju učenja Berta Hellingera. U organizaciji Udruge Konstelacija i ISCA-e, imale su priliku upoznati se i s radom mnogih drugih, svjetski renomiranih konstelatora, na međunarodnim seminarima održanih 2016.g. i 2018.g. u Hrvatskoj. Svoje iskustvo s konstelacijama kontinuirano produbljuju kroz učestale boravke u Polju, stavljajući se na služenje  svima onima koji bivaju privučeni ovoj metodi. U svom radu pridržavaju se konstelatorske ektike uz poštivanje zakonitosti pomaganja.

Danijela Dorić
Moj prvi susret sa sistemskim konstelacijama po Bertu Hellingeru je bio nešto sasvim neočekivano. Na svojoj prvoj radionici radila sam na temi smrti. Rad mi je donio veliko oslobođenje, veliko rasterećenje i olakšanje te mi se  vratila  snaga za daljnji život.
Bio je to sudbonosan dan za mene jer ja sam se potpuno zaljubila u sve viđeno i doživljeno.
Nisam znala te 2012.godine ni kako ni kada ću imati priliku za daljnjim učenjem i rastom ali bila sam sigurna i znala sam da želim na taj način proslijediti dalje.
I kao što sam već tada nekako predosjetila prepustila sam se vremenu i čekala.
Poziv duše došao je 2018.godine kroz edukacijske module u Zagrebu kod moje učiteljice Alemke Dauskardt. Beskrajna je moja zahvalnost ka svemu naučenom.

Maja Habajec
Djelujući kao aktivni član Udruge Konstelacija još od 2014.g., uključena je u mnoge inicijative promicanja sistemskih konstelacija po Bertu Hellingeru u regiji. Kroz konstelacijske programe pod nazivom Pokreti duše održava iskustvene radionice uživo i online.

“Ljepotu sistemskih konstelacija vidim u tome što se svi odgovori otkrivaju direktno onome koji (se) pita, svakom istinskom tragaocu. Svakoj ženi i muškarcu, svakoj zvijezdi, u skladu s vlastitim uvidima iz konstelacije, data je mogućnost postaviti se u za nju najpovoljniji položaj – vlastitu orbitu te prepustiti svom unutrašnjem vodstvu u daljnjem ‘djelovanju bez djelovanja’.”

URL: www.sistemskekonstelacije.org
IG: www.instagram.com/konstelacije_pokreti_duse
FB: www.facebook.com/pokretiduse

prijavi se plava