Zapeli ste?  Muče vas situacije, ponašanje ili emocije i ne znate kako se nositi s njima?  Osjećate da vam nedostaje ključna informacija ili uvid u situaciju?  Slike duše je kombinacija tjelesnog i art pristupa nesvjesnom umu i našoj intuiciji te vas kroz psihosomatsku podršku vodi kroz dio procesa ostvarenja cilja.

Možete očekivati:

  • meditativno opuštanje,

  • zabavu u maloj grupi,

  • uvid u temu/ emociju/ situaciju koju želite dublje istražiti ili se sa njom lakše nositi,

  • povećanu intuiciju,

  • crtanje / slikanje slike koju možete ponjeti kući nakon radionice,

  • neočekivane uvide za vrijeme i u danima nakon radionice.

VRIJEME I LOKACIJA

23.5.2024. od 18.30 do 20.00
Holistički centar Sensa Viva Kreativa
Mlinovi ulica 64, Zagreb

KOTIZACIJA I PRIJAVE

Kotizacija za radionicu je 49€ i uključuje sav materijal potreban za radionicu.

Prijave i pitanja na:
[email protected]
091/177 7770
www.sensaviva.hr

O CIKLUSU KREATIVKA

Slike Duše je svibanjska radionica u ciklusu Kreativka. Ciklus je kreiran kao podrška našem dobrom raspoloženju, psihičkom zdravlju i razvoju kreativnosti.  Svaki mjesec imamo novu temu i priliku za veselo druženje i korisne aktivnosti.  Pretplati se na naše novosti i svaki mjesec dobivat ćeš obavijest o novoj temi.

Kreativka je i idealna radionica za posebne prilike te ju osim u navedenom terminu možemo organizirati i za tvoju grupu ako na primjer na taj način želiš proslaviti rođendan ili obilježiti neki drugi za tebe posebni događaj.

image1

O VODITELJICI

Gordana Radić je kreatorica i voditeljica ciklusa Kreativka. Strastvena pobornica integrativnog pristupa čovjeku, ona spaja neurološki, psiho-emotivni, duhovni i tjelesni aspekt.  Gordana je završila brojne terapeutske i umjetničke edukacije te ih u ciklusu Kreativka spaja kao podršku našem emocionalnom i psihičkom zdravlju.  Gordana je magistra psihosocijalnog savjetovanja, fitoterapeut, aromaterapeut i specijalizant NLPt psihoterapije, a više detalja o njezinoj priči i ostalim kvalifikacijama možete pročitati na: https://www.sensaviva.hr/moja-priča