MAGMA festival & ATMA i ove godine dovode preko 30 vrhunskih predavača, učitelja, iscjelitelja i izvođača s cijelog područja divnog Balkana – na jedno mjesto! Festival će se održati od 13. do 18. 8. 2024. na bajkovitoj rijeci Mrežnici, u mjestu Zvečaj pokraj Karlovca, a zamišljen je kao veliko regionalno okupljanje u svrhu uzdizanja svijesti i proslave života, prirode, zajedništva i duhovnosti – uz glazbu, radionice, predavanja i ceremonije, a novost je da će ove godine tu biti i Atma podcast uživo. Zbog ograničenog kapaciteta mjesta, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme koristeći specijalnu pogodnost popusta za sve Atma pratitelje!

DOBRODOŠLI NA VELIKI REGIONALNI FESTIVAL SVJESNOSTI, POVEZIVANJA I TRANSFORMACIJE!

O MJESTU ODRŽAVANJA

Rijeka Mrežnica je jedna od najčarobnijih rijeka u Hrvatskoj, koja svojom ljepotom i prirodnim bogatstvom ostavlja bez daha sve one koji je posjete. Njezina bistra i prozirna voda, koja se ogleda u zelenilu okolnih šuma, stvara nevjerojatne vizualne prizore koji ostavljaju neizbrisiv dojam.

Uz Mrežnicu se nalaze brojne uvale, kanjoni, slapovi i jezera, čineći je pravim riječnim labirintom koji se stalno mijenja i iznenađuje posjetitelje svojom ljepotom. Mrežnica je rijeka koja teče kroz netaknutu prirodu, daleko od buke i gradske vreve, što joj daje poseban mir i tišinu. Vrhunski je čista i pitka, što daje iznimno iskustvo plivanja u prekrasnoj bistroj rijeci.

Mrežnica nije samo rijeka, ona je dio prirode koja svojom ljepotom poziva da se povežemo s prirodom i da se suočimo s našim unutarnjim mirom. Uz Mrežnicu, čovjek osjeća iscjeljujuću snagu prirode koja mu omogućava da se odmori i napuni novom energijom.

Stoga, rijeka Mrežnica nije samo jedna od najljepših rijeka u Hrvatskoj, ona je prirodni biser koji u sebi krije mnoge tajne i neprocjenjivo bogatstvo koje nam priroda nesebično daruje.

O PROGRAMU

Sva predavanja, radionice, ceremonije i izvedbe na festivalu imaju za cilj podizanje svijesti pojedinca i kolektiva.

Svaki dan nakon doručka, imat ćete priliku prisustvovati zajedničkom jutarnjem programu gdje će vam se predstaviti naši učitelji, predavači i programi. Nakon toga možete birati između tri radionice prije ručka i tri poslije ručka. Nakon večere imamo zajednički večernji program s raznim izvođačima.

Steknite iskustvo, znanje, inspiracije, tehnike i vještine koje će Vam pomoći u raznim životnim izazovima…

Ponovo sretnite neke stare prijatelje i pronađite nove, upoznajte mnoge inspirativne ljude…

Opustite se i uživajte u rajskim pejzažima Mrežnice, kušajte fantastičnu zdravu hranu i zabavite se na svakodnevnim dnevnim i večernjim programima i izvedbama…

Otkrijte nove stvari, vježbajte razne discipline, jogu, meditaciju, hladno kupanje, šumski fitness, svjesno disanje…

Povežite se na ženskom i muškom krugu…

Uživajte i u individualnim tretmanima, masažama i iscjeljenjima…

Upoznajte se s izvornim vedskim i slavenskim učenjima.

Povucite se barem na kratko od vreve vanjskog svijeta, napunite se duhovnom energijom i vratite se osvježeni i transformirani…

Pridružite nam se u ovom predivnom slavlju života, prirode, zajedništva i duhovnosti!

SUDIONICI

Pogledajte neke od prvih učitelja, predavača i izvođača koji su potvrdili sudjelovanje.

Ova lista će biti sve duža…

 1. Ševko Bajić
 2. Marija Taraba
 3. Momčilo Antonijević
 4. Ines Žižić
 5. Emil Ledeni
 6. Kristina Vlaisavljević
 7. Kristijan Kolega Kakudmi
 8. Angelica Horvatić
 9. Zoran Salopek
 10. Nikola Jurišić
 11. Dejan Berbatović
 12. Aleksandar Crnković
 13. Marko Maoduš
 14. Eva Jurković
 15. Anton Rudan
 16. Darko Pribeg
 17. Falco Croatico
 18. Nikola Faller
 19. Mirosito
 20. Danijel Dubičanec

ATMA PODCAST

Na samom festivalu imat ćete priliku sudjelovati i pratiti Atma podcast uživo na kojem će gostovati mnogi predavači, a kojima ćete i vi moći uživo postavljati pitanja.

HRANA

Hrana na festivalu će biti dio cijelog procesa transformacije. Uživat ćete u vrhunskoj i slasnoj veganskoj i sirovoj hrani s dodacima samoniklog i ljekovitog bilja.

Imat ćemo tri obroka u danu. Extra pića nisu uključena u cijenu karte.

Namirnice smatramo izuzetno važnim dijelom procesa dobivanja životne energije, stoga ćemo se potruditi nabaviti lokalne namirnice ekološkog porijekla.

Na festivalu za nas kuhaju poznata veganska i raw šefovi. Za samoniklo bilje na tanjurima pobrinuti će se šumski kuhar – Anton Rudan.

U blizini se nalazi izvor pitke vode pa ćete tijekom festivala imati priliku piti i uživati u izvorskoj vodi. Za one koji nisu puni povjerenja u divlje izvore imat ćemo i flaširanu vodu na šanku.

ULAZNICE

Vrste ulaznica:

 • early bird (uštedi 20%) – 595.00 Eur
 • regular price – 696.00 Eur
 • last moment – 797.00 Eur

U cijenu su uključeni smještaj u vlastitom šatoru, sva predavanja i grupne ceremonije, svi obroci i voda, pića te čajevi za vrijeme obroka. Boravišna pristojba je također uključena u cijenu.

Što nije uključeno u cijenu?

Sva pića i sokovi te hrana i ponuda hrane van obroka. Individualne radionice, temazcal te masaže i drugi individualni tretmani i individualne ceremonije. Nije uključen prijevoz do Festivala ni smještaj van festivala.

Važno! Ponesite šator, spavaću vreću, jastuk, pribor za jelo i vodu te adekvatnu odjeću i obuću za boravak u prirodi.

POSEBNA POGODNOST ZA ATMA PRATITELJE!

Kupite ulaznicu koristeći Atma kod za popust od 10%: ATMA10 i to na slijedećem linku:

👇👇👇
https://www.entrio.hr/event/magma-festival-15104

VIŠE PODATAKA O FESTIVALU:

https://magma-festival.com/info-2/

Radujemo se Vašem dolasku,

MAGMA I ATMA FESTIVALSKI TIM