2.3. – 3.3.2024. u Zagrebu ili 3.5. – 5.5.2024. ONLINE
Osjećate li poziv svoje duše za pročišćenjem i iscjeljenjem na svim razinama, za otpuštanjem negativnih aspekata svog nižeg ega i uzvišenjem prema čistoj ljubavi?

Živimo u doba važnih i iznimno velikih promjena u Zemaljskoj i kozmičkoj energiji, kada se čovječanstvu otvara prilika izlaska iz svijesti odvojenosti i uzlazak u više dimenzije postojanja. Potrebni su nam snažni božanski alati i pomoć duhovne hijerarhije kako bismo to uspjeli ostvariti.

Magnified Healing® drevna je tehnika iscjeljivanja koju su uzašli majstori koristili eonima u višim dimenzijama, te ju prenijeli čovječanstvu prije 32 godine.

Magnified Healing® uspostavlja neprekinuti tok energije od našeg srca do Izvora, SVEVIŠNJEG BOGA UNIVERZUMA, kroz sve duhovne centre sve do dijamanta u središtu Zemlje. Ta veza se kreće kao spirala i donosi duboko stanje milosti, pulsirajući od Izvora, postavljajući temelj procesu uzašašća.

Kod većine tehnika vibracijskog iscjeljivanja, energija se kanalizira i usmjerava kroz iscjelitelja. U Magnified Healingu praktičar stvara energiju zajedno sa SVEVIŠNJIM BOGOM UNIVERZUMA, postajući tom energijom. To je potpuno osnaženje, potpuna božanska stvaralačka svijest koju uspostavljamo.

U praksi Magnified Healinga primamo energiju iz kozmičke Svjetlosti i životne sile, koja zatim ujednačeno teče našim fizičkim i eteričkim tijelom, nadopunjujući sustave meridijana. Stvara se snažna veza s višim duhovnim centrima, a naši su kanali otvoreni primanju energije viših dimenzija.

Magnified Healing® otvara vrata dosizanja beskrajne prisutnosti Boga i proširenja naše svijesti da se povežemo s Njim u svakom smislu te riječi.

Od srca Vas pozivam na radionicu Magnified Healinga, kako biste naučili koristiti ovu svetu tehniku radi iscjeljenja i uzvišenja sebe i drugih!

Radionica 1. faze Magnified Healing®

subota 2.3.2024. od 9-19h
nedjelja 3.3.2024. od 9-19h

Zagreb
TrueSelf centar
Brkljačićeva 46

ili

petak 3.5.2024. od 18-21h
subota 4.5.2024. od 9-13h i 14:30h-18:30h
nedjelja 5.5.2024. od 9-13h i 14:30h-18:30h

online putem ZOOM video konferencije

cijena radionice: 300 € (moguće je plaćanje u ratama po dogovoru)

Cijena radionice uključuje:
– originalni udžbenik na hrvatskom jeziku
– službenu diplomu koja potvrđuje Vaš status majstora/učitelja Magnified Healinga
– vegetarijansku zakusku i piće oba dana (samo za termin 2.3.-3.3.)

Minimalan broj prijava za pojedinu radionicu: 3

Nakon pohađanja radionice bit ćete službeno ovlašteni učitelj koji može samostalno organizirati i voditi radionicu Magnified Healinga bilo gdje u svijetu.

Preduvjet za ovu radionicu je poznavanje i razumijevanje osnovnih metafizičkih pojmova poput karme, čakri, duhovne hijerarhije, ljubičaste vatre, uzašašća.

Ana Kubla Ahava jedna je od 12 velikih majstora učitelja Magnified Healinga u svijetu, te predstavnica za Europu, Oceaniju, Japan i Vijetnam. Ana je svoju učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healinga.

Informacije i prijave:
Ana Kubla +385 91 1515 521, [email protected]
www.trueself.hr/magnified-healing-1-12
www.magnifiedhealing.com