Pozivamo Vas na radionicu koju će održati Ana Kubla Ahava, veliki majstor učitelj Magnified Healinga

Zadnje nam godine nose jedinstvene izazove u povijesti čovječanstva, koji će se nastaviti sve do konačne pobjede Svjetlosti. Stoga je iznimno važno da svako od nas radi, samostalno i u grupi, na iscjeljenju svih svojih nižih tijela i na spuštanju Svjetlosti i Božanske svijesti na ovu razinu.

Potrebni su nam snažni alati koji će nam u tome pomoći, stoga mi je zadovoljstvo pozvati vas na radionicu tehnike MAGNIFIED HEALING koja će se održati:

17.3. – 19.3.2023. ONLINE

Magnified Healing (u prijevodu: pojačano iscjeljivanje) čovječanstvu je donijela Uzašla Majstorica Kuan Yin, članica karmičkog odbora izabrana da donese ovaj božanski poklon radi bržeg iscjeljenja i pročišćenja čovječanstva i Majke Zemlje.

Koristeći dah, zvuk, pokret i boju sudjelujemo u sustvoriteljskom procesu iscjeljivanja i dovodimo Božansko Savršenstvo u djelovanje u ovdje i sada. Postajemo Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi s ovim izazovnim i teškim vremenima, a također i služiti svojoj braći i sestrama u njihovu iscjeljenju.

Iscjeljujemo prošlu negativnu karmu, aktiviramo sve niti DNK, širimo Božanske kvalitete u nama, dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe postajući stup Svjetlosti.

Prakticirajući Magnified Healing:
– iscjeljujemo se na svim razinama
– čistimo prošlu negativnu karmu
– aktiviramo svih 12 niti naše DNK (naše božanske potencijale)
– širimo kvalitete Božanske Ljubavi, Božanske Mudrosti i Božanske Snage u cijelom svom biću
– dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve čakre, stvarajući stup Svjetlosti koji nas štiti od bilo kakvih neskladnih energija izvana
– učimo svete izraze (mantre) koji povisuju našu vibraciju i omogućavaju nam komunikaciju s božanskim kraljevstvima
– i još mnogo toga…

Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i mnogo puta sam svjedočila čudesnim iscjeljenjima, ali posebno je upečatljiva duboka osobna transformacija onih koji prakticiraju Magnified Healing.

Pozivam i Vas da kročite na put ostvarenja svoje Božanskosti!

petak 17.3.2023, od 18-21h
subota 18.3.2023, od 9-13h i 15-19h
nedjelja 19.3.2023, od 9-13h i 15-19h

online putem ZOOM video konferencije

cijena radionice: 250 € (moguće je plaćanje u ratama po dogovoru)

Cijena radionice uključuje:
– originalni digitalni udžbenik na hrvatskom jeziku
– službenu digitalnu diplomu koja potvrđuje vaš status majstora/učitelja Magnified Healinga

Nakon pohađanja radionice biti ćete službeno ovlašteni kao učitelj koji samostalno može organizirati i voditi radionicu Magnified Healinga bilo gdje u svijetu.

Preduvjet za ovu radionicu je poznavanje i razumijevanje osnovnih metafizičkih pojmova poput karme, čakri, duhovne hijerarhije, ljubičaste vatre, uzašašća.

Radionicu vodi Ana Kubla Ahava, jedna od 12 velikih majstora Magnified Healinga u svijetu, te predstavnica za Europu. Ana je svoju učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healinga.

Rok za prijavu: 15.3.2023.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Informacije i prijave:
Ana Kubla
+385 91 1515 521
[email protected]
www.trueself.hr/magnified-healing-1-12
www.magnifiedhealing.com

Prijavnica: RADIONICA tehnike iscjeljivanja MAGNIFIED HEALING®