Dr Frank Kinslow ponovo dolazi u Zagreb i održat će tri seminara – QE Basic, Advanced & Eufeeling intensive.

QE osnovni seminar

Naučite brzo i jednostavno dozvati Eufeeling, “tajnu” QE procesa brzog ozdravljenja.

Počinjemo s triangulacijom, jednostavnom, trenutnom i jednostavnom metodom iscjeljivanja koja se temelji na “Eufeelingu”.

Odatle napredujemo do individualnog QE-a, QE-a na daljinu, emocionalnog QE-a i proširenog QE-a. Vježbat ćete iscjeljivanje s partnerima i sami iskusiti QE mnogo puta. Nakon završetka ove radionice, moći ćete primijeniti QE na sebe, obitelj, prijatelje, kućne ljubimce i još puno više.

QE napredni seminar

Ova radionica podiže nevjerojatne prednosti QE-a na višu razinu. Teme uključuju Grupni/World Peace QE, Rafinirani QE i Dječji QE. Naučit ćete kako prevladati financijske poteškoće, kako imati savršenu vezu i kako komunicirati iz srca.

Također ćete naučiti o Spacing Walkingu, načinu da iskusite čistu svjesnost dok se krećete tijekom dana. I na kraju, istražit ćemo kako integrirati Quantum Entrainment kod kuće za maksimalne rezultate.

Eufeeling Intenzivni seminar

Pripremite se za seminar života. Naučite kako brzo ispuniti svoje želje uz postizanje dubokog osjećaja unutarnjeg mira i postignuća. Uživat ćete u njegujućoj, inspirativnoj i mirnoj atmosferi dok ćete učiti ispunjavati svoje najdublje želje. Utemeljen na najnovijim istraživanjima, kako znanstvenim tako i metafizičkim, Eufeeling Intensive Seminar pružit će vam sve što vam je potrebno da vratite zabavu, ispunjenje i uspjeh u svoj život. Zaista ćete se iznenaditi koliko brzo radi.

Evo što ćete naučiti:

  • Kako QE Namjera trenutno i sigurno zadovoljava vašu želju
  • Kako je znanost otkrila da tradicionalne tehnike namjere mogu biti štetne
  • Kako biti povučen ljubavlju, a ne strahom
  • Kako doživjeti dublju percepciju univerzalne ljubavi (Eufeeling)
  • Snažna tehnika namjere s dovoljno vremena za vježbanje

Seminar se održava u hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100.

Trajanje seminara i radionica će se održavati od 10-18h

Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto!

Ukoliko Vam ne odgovorimo u roku 24 sata, molimo da se javite na [email protected]

Karmen Jerkovic 0976888791

QE Basic, Advanced, & Eufeeling Intensive
Price: $585.00 Sale Price: $435.00

QE Basic & Advanced Seminar
Price: $455.00 Sale Price: $345.00

NARUČI SEMINAR OVDJE

NAPOMENA:

  • U slučaju otkazivanja seminara od strane organizatora, vraća se cjelokupni uplaćeni novac.
  • Ukoliko kupac odustane do dva tjedna pred seminar, vraća se polovica uplaćenog novca, ukoliko odustane unutar 15 dana do seminara, nema povrata.
  • Uplaćeni novac se u oba slučaja može ostaviti za idući seminar dr Kinslowa.

Seminar se prevodi na hrvatski jezik

Dr. Frank Kinslow, autor je knjiga o prirodnom iscjeljivanju “Awefeeling”, “Tajna trenutnog iscjeljenja”, “Tajna kvantnog življenja” i “Eu-osjećaj”.

Dr.Kinslow je liječnik kiropraktičar i učitelj za gluhe. Klinički je duhovni savjetnik i začetnik procesa kvantnog entrainmenta, znanstvenog postupka brzog iscjeljenja. Ali Frank je i međunarodni predavač i učitelj. Njegove duhovne radionice o kvantnom življenju praktične su i poticajne, a svjetski ugled stekao je svojim radionicama o kvantnom iscjeljivanju. Sudionici seminara u imat će priliku u potpunosti svladati i usvojiti proces kvantnog entrainmenta.

Tijekom posljednjih nekoliko godina razne metode samopomoći otvorile su mnogim ljudima novi pogled na svijet. Quantum Entrainment (QE™) predstavlja noviju metodu unutar ovog područja. QE nježno aktivira autonomni živčani sustav, spontano i trenutno stvarajući uvjete za iscjeljenje na dubljim razinama. Ova nevjerojatna metoda je jednostavna za korištenje i ne zahtjeva predznanje te je mogu primjenjivati svi ljudi. Zapanjujuće je što QE ne djeluje samo na osobu koja prima tretman već je i praktičaru omogućeno trenutno iskustvo dobrobiti i blagostanja.