U posljednjem desetljeću, svjedočili smo značajnim promjenama u načinu pružanja skrbi starijim osobama. Izazovi poput nedostatka empatije i srčanosti u tradicionalnim praksama skrbi postali su sve uočljiviji.

Upravo ti izazovi bili su pokretač za osnivanje ELAN livinga, obiteljske tvrtke koja je svoju misiju i filozofiju izgradila na temelju pružanja zamjenske obiteljske pažnje i brige.

Priča o ELAN livingu počela je u Njemačkoj, gdje smo, vođeni humanim vrijednostima, izgradili čvrstu reputaciju. Naša misija nastavila se širiti, donoseći bolji život i poslovne mogućnosti u Hrvatsku, gdje smo integrirali naše temeljne vrijednosti i postigli uspjeh u skrbi o starijima. Naša filozofija “briga s ljubavlju” više je od slogana; to je način na koji živimo i radimo svaki dan.

Jedan od ključnih problema u angažmanu privatnih njegovatelja leži u potencijalnom prekidu skrbi, koji može nastati zbog niza nepredviđenih okolnosti. ELAN living nudi rješenje za ovaj problem, osiguravajući kontinuitet skrbi bez prekida, zahvaljujući profesionalnom i posvećenom timu koji je spreman preuzeti odgovornost i osigurati stalnu skrb za vaše voljene.

Naš pristup temelji se na potpunoj transparentnosti i poštivanju zakonskih propisa, čime se izbjegavaju potencijalni pravni rizici i poteškoće koje nosi angažman osoba s tzv. ‘crnog tržišta’. ELAN living djeluje s jasnom vizijom i odgovornošću, nudeći obiteljima sigurnost i mir.

Razumijemo jedinstvenost svakog pojedinca, stoga pristupamo svakom klijentu s individualno prilagođenim planom koji odražava njihove osobne potrebe i želje. Naši njegovatelji usmjereni su na izgradnju dubokih, značajnih veza, pružajući ne samo fizičku već i emocionalnu podršku.

ELAN living predstavlja revoluciju u načinu na koji gledamo na skrb o starijima. Naša posvećenost kontinuitetu, profesionalizmu, transparentnosti i individualiziranoj skrbi osigurava da Vaši najmiliji uživaju u svojim godinama s dostojanstvom i u sigurnosti vlastitog doma.

Dopustite nam da budemo Vaša obitelj na ovom putovanju, dijeleći teret i pretvarajući skrb u čin ljubavi i razumijevanja.

Obratite nam se sa povjerenjem:

🖥️ Web stranica: https://www.elan-living.com/

✉️ E-mail: [email protected]

📱 Tel. +385 91 613 8156

💜 Facebook: https://www.facebook.com/elan.living

💚 Instagram: https://www.instagram.com/elan.living/