Festival zvuka i vibracije 30.04. – 05.05., Otok Iž, Veli Iz

„Skriven“ odmah iza Ugljana, maleni jedinstveni je otok od samo dva slova.

Već je i putovanje do tog mjesta čudesno: započinje isplovljavanjem broda uz morske vizure prekrasnog Zadra, a jednosatno putovanje tijekom kojeg se nižu pogledi na prirodne ljepote koje oduzimaju dah zaista predstavlja pravi užitak.

Smješten je relativno blizu kopna, a opet dovoljno daleko od civilizacije da se osjećaj izoliranosti i opuštenosti osjeća već po dolasku.

Središte otoka, Veli Iž leži u pitomoj uvali na sjeveroistočnoj strani otoka. Ovdje se nalazi i hotel Korinjak, prvi isključivo vegetarijanski hotel na Jadranu.

Sve u hotelu i oko njega u ozračju je obnove duha i tijela, a njegova posebnost svakako je u sinergiji puno „malih“ stvari: međusobnoj povezanosti prirode i ljudi na najbolji način te osjećaju radosti i pozitivne energije, koja je na ovom mjestu gotovo opipljiva.

Tik uz more, u zelenoj oazi mira i tišine, uz miris maslina i ljekovitog bilja, hotel teži zadovoljiti čovjekovu potrebu za opuštanjem i jednostavnošću življenja, oslobađanjem od stresa te vraćanjem kako prirodi, tako i samome sebi.

A upravo je proljeće vrijeme buđenja i prilika za novi, zdravi početak. Dođite i iskusite najljepše doba godine u ovom komadiću Raja na Zemlji. Ove godine smo za Vas pripremili bogat prvomajski program:

Pomladite duh i regenerirajte svoje tijelo, opustite se i prepustite holističkom zvuku i vibraciji gongova, kristalnih i tibetanskih zdjela, bubnjeva i mnogih drugih zvučnih instrumenata kroz raznolik program zvukoterapije : Angelic i Shamanic voice healing  by Nina Kraljić, Gong kupke naše certificirane gong majstorice  Milene i nevjerojatnog iskustva Gong Puje u izvođenju više Gong svirača.

Dopustite da Shiatsu tretmani i Energetsko – medicinske masaže usmjere vitalnu energiju za usklađivanje, uma, tijela i duha i postignite buđenje kompletnog Vašeg bića.

U periodu od 30.04. do 05.05. nudimo posebnu cijenu od 69 EUR po osobi/noć, koja uključuje:

  • Smoothie dobrodošlice
  • Polupansion (doručak – večera)
  • Jutarnju jogu i meditaciju
  • Vođenu meditativnu šetnju
  • Radionicu: Mindful fotografije

Bilo da po prvi put otkrivate ili se ponovno vraćate na ovo čarobno mjesto, hotel i kamp Korinjak Vas očekuje sa veseljem! 😊

Pridružite nam se za prvomajske praznike, rezervirajte svoje mjesto na linku: https://korinjak.com/prvimaj2024/

facebook dogadanje