ZADAR , PRIJAVA DO 20.4.2024.

Proces integracije u život (LIP) na inovativan način unaprijeđuje terapijski konstelacijski rad kroz dva presudna napretka u odnosu na konvencionalne obiteljske i sustavne konstelacije. Naglasak nije na odnosima s drugim ljudima ili položaju unutar jednog sustava, već isključivo na pojedinoj osobi i njenom unutarnjem odnosu i stavu prema samome sebi.

Proces integracije u život 1U LIP konstelaciji predstavnicima su dodijeljena zadana (fiksna) mjesta, temeljena na teoriji razvoja ljudske svijesti Wilfrieda Nellesa, koja obuhvaća sedam (7) razvojnih faza života i svijesti.

PROMJENA:
Središnja tema je preobražaj, ali ne na način da sebe mijenjamo i radimo na svom “Ja” u smislu promjene prema unaprijed zacrtanoj slici kojoj se želi udovoljiti, nego je u pitanju transformacija koja nije nešto što je već oblikovano, ona se događa sama od sebe – iz prirode stvari. Zapravo, to je i bit stvari, suština života, a život nije ništa drugo nego stalni preobražaj. Duhovni preobražaj je promjena koja dolazi iz duše i obuzima nas, htjeli mi to ili ne, te nam tako omogućuje unutarnji rast i sazrijevanje.

lip datumi novo
PRIJAVE I INFORMACIJE:
Suzana Tel.: 097 647 24 76
[email protected]

PRIJAVE I INFORMACIJE:
Suzana
Tel.: 097 647 24 76
ponedeljak-petak od 17-19h
[email protected]

PRIJAVITI SE MOŽETE I PREKO DONJE PRIJAVNICE….

Walter Zimmermann, rođ. 1985.
• Diplomirani životni i socijalni savjetnik (Austrija)
• Psihološki savjetnik (Austrija)
• Fenomenološki savjetnik
• LIP konstelacijski rad
• Edukant psihoterapije (Sigmund Freud privatno sveučilište, Beč)

Prijavite se ovdje Proces integracije u život – Lip

prijavi se plava