U dnu je link za prijavnicu i informacija o besplatnom predavanju: Brak/partnerstvo, strast i bliskost.

Retreat se održava od petka predvečer do nedjelje 10.-12.svibnja u Gorskom kotaru, u kući u prekrasnoj prirodi.

Retreat „Čaroban vikend u dvoje“ donosi inspirativno vrijeme samo za vas i sadržaje koji rasplamsavaju ljubav, grade (još) bolju komunikaciju, bude strast te njeguju vaš partnerski odnos!

Retreat „Čaroban vikend u dvoje“ temelji se na 7 navika najsretnijih parova.

Čaroban vikend u dvoje vodi vas prema sljedećim ciljevima:

 • U kombinaciji opuštanja, ugodnih radionica i puno slobodnog vremena, posvetiti se sebi i jedan drugome.
 • Vidjeti partnera i biti viđena, čuti i biti čujen, osjetiti da me osjetiš, biti potpuno prisutna sa mnom, držati prostor za nju i biti podržan.
 • Iskusite nježan i radostan osobni i zajednički razvoj, potičući jaču, otporniju vezu – vaš odnos.
 • Unaprijedite komunikacijske vještine, naučite autentično izražavati potrebe i načine poticanja skladnog zajedništva koje pruža podršku
 • Krenite na zajedničko putovanje duhovnog rasta, stvarajući temelje za partnerstvo koje se razvija na fizičkom, psihološkom i duhovnom planu.
 • Dopustite očaravajućem okruženju prirode Gorskog kotara da posluži kao prirodni katalizator za otpuštanje stresa, osobno opuštanje i obnovu veze.
 • Ponovno otkrijte duboku povezanost, inicirajte rasplamsavanje strasti i potaknite ljubavni odnos koji nadilazi površinu.
 • Stvarajte dragocjene uspomene zajedno, gradeći rezervoar lijepih zajedničkih iskustava te daljnji rast ljubavi u vašoj vezi.

Ovaj retreat NIJE psihoterapija, ovo je vrijeme za vas ispunjeno ugodom i njegovanjem ljubavi.

Istraživanja o vezama kažu da samo 2 od 10 parova ostaju zaljubljeni.
Želiš li znati njihovu tajnu?

VODITELJICA:
Program vodi Gordana Galetić, magistra socijalne pedagogije, multimodalna psihoterapeutkinja/europski certifikat, certificirana psihoterapeutkinja iz Imago terapije odnosa/međunarodni certifikat, koja je i autorski osmislila Retreat.
Autorica je programa Ljubav u pokretu koji je prihvaćen od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i podržan od Ministarstva zdravlja i tadašnjeg Ministarstva obitelji te prepoznat u niz zemalja u Europi i svijetu.
Stručno je osmislila i niz drugih prepoznatih i uspješnih programa. Napisala je nekoliko knjiga. Pozivana je na kongrese, a gostovala je u brojnim TV i radio emisijama, novinama i časopisima.
Gordana kaže: “Volim reći za sebe da sam žena, majka i supruga te stručnjakinja, a sve više učim da budem kraljica! Strastveno sam predana učenju i osobnom razvoju. To je za mene naša životna svrha, uz uživanje. Tako, nakon preko 25 godina rada u struci s ljudima i kontinuirane doedukacije, i dalje uživam u stručnim usavršavanjima uz inozemne i domaće stručnjake u području partnerskih odnosa, roditeljstva te iz polja osobnog i profesionalnog razvoja.
Veseli me čuti da moji klijenti i polaznici radionica vole što sam pristupačna, opuštena i dajem primjere iz svog života, a mnogima se sviđa što sam u svoj rad unjela i tehnike koje donose zabavu i smijeh.”

CIJENA:

 • U cijenu su uključeni smještaj, hrana i radionice za petak predvečer, subotu i nedjelju (detaljnije vidjeti na web stranici).
 • Način plaćanja: plaćanje do  3 rate:
  200,00€ obvezni depozit za rezervaciju mjesta, a preostali iznos u 1 ili 2 rate.
  Nakon uplate depozita, sljedeća rata se plaća do 22.4., a zadnja rata do 6.svibnja ili možete uplatiti odjednom.
 • Iznos:
  • a) early bird cijena za nove polaznike: 365,00€ po osobi za rane rezervacije mjesta do 5. travnja (730,00€ za par) s uključenim smještajem, hranom i radionicama;
  • b) najniža cijena za moje ranije polaznike i za BYOB grupu: 325,00€ po osobi (650,00€ za par) za rane rezervacije mjesta do 5.4.
  • c) Nakon 5.travnja cijena je 395,00€ eura po osobi (790,00€ ukupno za oboje).

Rezervacija mjesta je važeća uplatom akontacije.

PRIJAVNICA I SVE INFO o Retreatu za parove:
Detaljne informacije i prijavnicu potraži na web stranici https://gordanagaletic.com/caroban-vikend-za-dvoje/

BESPLATNO PREDAVANJE:

 • idući tjedan spremam jednu poslasticu – besplatno online predavanje “Brak/partnerstvo, strast i bliskost”!
 • ovo predavanje je zadnji put bilo prepunjeno, te se potrebno prijaviti čim prije obzirom na ograničeni broj mjesta na Zoomu.
  Prijave na e-mail [email protected] s predmetom: predavanje “Brak/partnerstvo, strast i bliskost”
 • Datum održavanja: 11.4. u 18:00.

Za sva pitanja u vezi Retreata slobodno se obratite na: [email protected]

Prijavnica za Retreat je na:
https://gordanagaletic.com/caroban-vikend-za-dvoje/

za parove