Ako te zanima program ReVISion_Poomaaloo! u Komiži na otoku Visu krajem lipnja (22.-29.6.) i početkom rujna (31.8.-7.9.) 2024. saznaj više na linku https://abissa.hr/revision/  i rezerviraj  svoje mjesto u grupi  na vrijeme.

Vođeni program, od svega pomalo, uključuje jutarnje šetnje u prirodi uz svjesnost vlastitog tijela, pokreta i disanja, svjesnost mirisa i boja otoka, pozdrav suncu, tibetance, istezanje, zvučne vibracije, vođene vizualizacije i opuštanje uz energetske tehnike reiki i rekonekciju. U aktivan dio programa uključen je treking Zbogom civilizacijo te poludnevni posjet otoku Biševu na drugačiji način. Mogući su i individualni tretmani shiatsu, thai, rekonekcija te tretman ABIssa koji je kombinacija svega navedenoga.
Program je namijenjen svima bez obzira na prijašnja iskustva u ovakvom obliku aktivnosti. Osobito se preporučuje osobama kojima su životni ritam, svakodnevni problemi i poslovne obveze narušili energetski sklad tijela i uma te ih doveli do sindroma burnouta odnosno sindroma izgaranja.

Otočka filozofija Poomaalo!  i rečenice Udah, izdah, osmijeh osvijestiti će vam važnost jednostavnosti, mira i radosti života, a  povratkom s otoka kući sami ćete napraviti ReVISion– reviziju u životu po svom osobnom izboru.

Smještaj je organiziran u privatnoj kući s apartmanima, vanjskim bazenom i velikom natkrivenom terasom s pogledom na more i otok Biševo. Kuća je okružena stablima rogača, maslina i limuna te predstavlja savršeno mjesto za ranojutarnje opuštanje. Udaljena je 10 minuta pješice od centra i plaže. Osiguran je i parking ispred kuće. Pored smještaja, program uključuje i mediteransku prehranu na bazi polupansiona (doručak i večera).

Informacije i rezervacije na Ankica Bešter mob. 091 618 0121 i www.abissa.hr
https://abissa.hr/

PROGRAM…………
Započinje u subotu. dolaskom trajekta na otok Vis, pićem dobrodošlice i smještajem u apartmane te večerom u 18.30 sati, a završava u subotu. ujutro nakon doručka.
Dnevni raspored:
7.00 sati – Vođeni program: jutarnje šetnje u prirodi uz svjesnost vlastitog tijela, pokreta i disanja, svjesnost mirisa i boja otoka, Pozdrav suncu, zvučne vibracije, opuštanje
9.00 sati – Doručak
Slobodno vrijeme za kupanje (more, bazen), druženje, zabavu i dodatne sadržaje
17.00 sati – Večera
19.30 sati – Vođeni program; tibetanci, istezanje,. Opuštanje uz svjesno disanje, vođene vizualizacije i energetski rad (rekonekcija, reiki, TRE)
Treking „Zbogom civilizacijo“ i posjet otoku Biševo (poludnevni)

Cilj programa: opuštanje, svjesnost tijela i emocija, usklađivanje mentalnog, duhovnog, emotivnog i fizičkog, svjesnost blokada i rad na otpuštanju, opuštanje u prirodi, povratak sebi kroz zvuk, pokret, disanje i netaknutu prirodu otoka Visa.
Grupe do maksimalno 15 osoba kako bi se svakom mogli individualno posvetiti.

SMJEŠTAJ 
U privatnoj kući s apartmanima, vanjskim bazenom, velikom natkrivenom terasom s pogledom na more i otok Biševo. Kuća je okružena stablima rogača, maslina, limuna te predstavlja savršeno mjesto za ranojutarnje opuštanje. Udaljena je 10 minuta pješice od centra i plaže. Parking ispred kuće.

PREHRANA
Polupansion, doručak i večera (mediteranska).

CIJENA PROGRAMA uključuje svakodnevne jutarnje i večernje aktivnosti, 7 noćenja u privatnoj kući s apartmanima, 7 polupansiona (doručak i večera, kava i čaj), boravišna pristojba, treking „Zbogom civilizacijo“ i posjet otoku Biševo. Svaki polaznik na poklon dobiva majicu ReVISion_Poomaaloo!

CIJENA programa ovisi o smještaju u sobama u apartmanu.
.
a. Cijena paketa za jednu osobu u sobi s bračnim krevetom/dvokrevetnaako krevet dijeli s drugom osobom ili na dodatnom ležaju u dnevnom boravku je 840 EUR/OS.
b. Cijena paketa za jednu osobu/jednokrevetna u sobi s bračnim krevetom u apartmanu je 1080 EUR/OS.

U cijenu nije uključen put od/do Komiže, ulaznice, karte, piće.

DODATNI SADRŽAJI:

Tretmani po pristupačnim cijenama: rekonekcija, reiki, shiatsu, thai, AB_Issa

Fakultativni izleti moguće je rezervirati s Agencijom Alternatura u dogovoru s grupom.

PRIJAVE I REZERVACIJE
Broj smještajnih jedinica je ograničenPrijave i rezervacije primaju se po redoslijedu prijava do popunjena istih, A NAJKASNIJE DO 1. TRAVNJA 2024. PO NAVEDENOJ CIJENI.

Za rezervaciju mjesta u grupi potrebno je uplatiti 40 % avansa. Ostatak je plativ na dan dolaska na otok. Račun za uplatu proslijedit ćemo vam nakon prijave i rezervacije.

Info o dolascima na otok Vis:

Trajekt za otok Vis polazi iz Splita, dolazak trajekta u grad Vis. Grad Vis udaljen je od grada Komiže 10 km te je moguće odmah nakon dolaska trajekta sjest na bus za Komižu ili uzeti Taxi.

Odlazak s otoka Visa – check out iz apartmana je u 10.00 sati
Informacije o trajektnim i katamaranskim linijama na

https://agencija-zolpp.hr/wp-content/uploads/2019/04/602-Vis-Split-2023.pdf

KONTAKT za više informacija i prijave:
Ankica Bešter – mob.: 091 618 0121, mail: [email protected]
www.abissa.hr

VODITELJICA Ankica Bešter, AB_Issa, viša stručna trenerica fitnessa (KIF Zagreb), osnivačica i voditeljica grupnih programa vježbanja Centra za poboljšanje kvalitete života Dupin, Ivanić-Grad (30 godina), Majstor karatea 5.dan (HKS) organizatorica prijašnjih programa Aktivnog odmora na Visu za žene i drugih programa, praktičarka Rekonektivnog iscjeljivanja i Osobne rekonekcije, praktičarka Divine Healing Arts (shiatsu and reflexology) Thai, učiteljica Reikija.

U zdravom tijelu zdrav duh! 🙂

Najavna fotka 1