Bilo je puno upita kada ćemo imati ponovno uvodni shiatsu seminar i evo novog datuma, od 26. do 28. 3. 2021.

Shiatsu škola Hrvatska od 2004. redovito održava školu za shiatsu praktičare, a program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja, te se nakon završetka školovanja upisuje shiatsu praktičar u elektronsku radnu knjižicu.

Shiatsu škola počinje s uvodnim shiatsu seminarom. Uvodni seminar namijenjen je svim polaznicima koji se žele upoznati sa shiatsuom i isprobati osnovne tehnike, upoznati filozofiju i duh škole, bez obveze pohađanja daljnjih stupnjeva.

shiatsu seminar essentia 1Što ćemo sve učiti na uvodnom seminaru:
– kako raditi iz Hare, svog centra i izvora unutarnje snage i mirnoće
– kako osjetiti životnu energiju – Ki, tijek energije kako kola u tijelu
– uvod u shiatsu i orijentalnu medicinu
– položaji u kojima se radi shiatsu, pokreti i tehnike
– do-in vježbe (samo masaža)

Kako se budemo bliži kraju uvodnog seminara osjećat ćete pojačanu osjetljivost, kao i jaču tjelesnu svjesnost te gracioznost, a do kraja programa znat ćete samostalno napraviti jednostavni shiatsu tretman cijelog tijela. Polaznici će učeći ovu jedinstvenu metodu iscjeljivanja dodirom, kao i način meditiranja, usavršavati same sebe.

Naučit ćete koristiti razne tehnike rada na tijelu: dodir, pritisak, rotaciju, istezanje, ali i kako očuvati svoje tjelesno zdravlje tako što će radeći opuštenije biti učinkovitiji u radu, čime će i tretman biti ugodniji za klijenta.

Dobrobiti za polaznike su sljedeće: pokretljivost, fleksibilnost, izdržljivost kao kod vježbanja joge, osnaživanje tijela i poboljšanje držanja kao da vježbate pilates, obnavljanje vaše vlastite životne energije, otpuštanje stresa iz tijela i uma, revitalizacija duha, bolje razumijevanje sebe, drugih osoba i prirode.

Cijena uvodnog seminara je : 1800 kuna.

O meni:
– 18 godina iskustva u radu s klijentima
– 2008. otvaram centar „Essentia“ u kojem kroz holistički pristup, koristim različite tehnike rada na tijelu
– 2015. uspješno završavam učiteljski trening u Ohashi institutu, New York
– 2015. postajem ravnateljica i učiteljica u Shiatsu školi Hrvatska

Shiatsu za mene predstavlja konstantno učenje, istraživanje i iskrenu posvećenost učenicima za vrijeme školovanja. Marina Devald

fuzine zimaMolimo sve zainteresirane da se na vrijeme prijave, zatraže od nas prijavnicu na kojoj su sve detaljne informacije o upisu u Shiatsu školu.

Shiatsu škola Hrvatska nalazi se u Fužinama. Dugo vremena je škola radila u Zagrebu i Rijeci, a onda smo odlučili školu preseliti u Fužine. Sada naši polaznici imaju prekrasnu priliku da se nakon nastave povežu s majkom prirodom … šetnja oko jezera, sjedenje na klupi, slušanje ptičica, vožnja biciklom …

„Putovanje od tisuću milja počinje prvim korakom.“ Lao Tzu

Za sve upite javite se mailom na [email protected] ili na broj telefona 091/1404081.
Veselimo se Vašem dolasku,
Shiatsu škola Hrvatska
www.shiatsu.hr
https://www.facebook.com/shiatsuskolahrvatska/