Povratkom natrag u vrijeme prije rođenja možemo reprogramirati i iscijeliti svoju sadašnjost. Duboke brige, strahovi i financijski problemi mogu jednostavno nestati!

Na ovoj radionice imat ćete priliku kroz duboko theta stanje uma pristupiti periodu svog života kad ste bili u majčinoj utrobi. Korištenjem naprednih alata koji pojačavaju intuiciju iz tehnike Theta iscjeljivanja bit će vam omogućeno da vidite i osjetite sebe, kao bebu u maternici.

Preduvjet: Nema preduvjeta, ova radionica je otvorena za sve

TERMIN:
14.07.2023. od 18 do 21 sat
Na radionici ćete čuti više informacija o tome kako se duša spaja s tijelom, kako se spaja s majkom i njenim osjećajima, te kakvu ulogu ima otac u tom periodu.

SVRHA RADIONICE:
Fetalni period veoma je važan jer predstavlja temelj našeg daljnjeg života. Shvatiti sebe iz tog doba znači shvatiti mnoge događaje koji su se dogodili kasnije. Iscijeliti sebe u tom periodu znači promijeniti svoju sadašnjost i budućnost.

FETALNI PERIOD
U tom periodu počinje se graditi naša neuronska mreža, te se u bazu mozga ugrađuju prvi dojmovi o svijetu. Impulsi iz vanjskog svijeta te impulsi koji dolaze od majke čine prve stavove i vjerovanja o tome kako izgleda svijet.
Koje to poruke šalju majčini osjećaji i misli fetusu? Što god to bilo to će predstavljati temelj za osjećaj uzemljenosti u odrasloj dobi. Temelj za osjećaj sigurnosti, vjere u sebe, samopouzdanja, snage, itd…

Kroz taj period izgrađuju se naši osjećaji prava:
– pravo na postojanje
– pravo na imanje (materijalnog)

Prva čakra se počinje razvijati čim se fetus poveže s dušom. Svi izazovi prve čakre kao što su nedostatak novca, sigurnosti, podrške, itd… mogu nastati kroz nepravilan razvoj fetusa u tom periodu.

Kad ne postoji dobar temelj iz fetalnog perioda razvijaju se osjećaji:
• Napuštenost
• Odbačenost
• Strahovi
• Nepripadnost
• Usamljenost
• Tuga

Kad postoji dobar temelj iz fetalnog perioda razvijaju se osjećaji:
• Vjera u sebe
• Ljubav prema sebi
• Sigurnost
• Sposobnost da imamo i zadržimo materijalno
• Sposobnost da primimo priznanje
• Dobar odnos sa hranom
• Identificiranje i priznavanje potreba vlastitog tijela

VJEŽBE KOJE ĆEMO RADITI:
U prvoj vježbi ćemo na radionici identificirati možebitne događaje koji su ometali naše fetalni period. Bilo bi dobro da prije radionice pitate mamu o tom periodu svog života.

U drugoj ćemo korštenjem dubokog theta stanja intuitivno skenirati taj period i doći do novim informacija i saznanja.
Kroz treću vježbu ćemo iscjeliti problematične događaje, povući štetna vjerovanja i emocije i reprogramirati sami sebe unatrag kroz vrijeme.

U četvrtoj vježbi ići ćemo pojačati energiju duše koja nam je na raspolaganju u ovom životu.
Ovu zadnju vježbu razvila je Nada Šegvić kroz iskustva na svojim astralnim putovanjima, te će održati i kratko predavanje o tome prije nego budemo išli u vježbu.

PRIMJER SA SEMINARA:

Osoba ima problema s financijama, cijeli život nedostaje novaca i stalno ima osjećaj da nikad nema dovoljno. U ovoj vježbi otkriva da dok je mama bila trudna ona i otac sjede za stolom i raspravljaju kako nemaju dovoljno novaca za dijete. Nekim čudnim putem ti stavovi se prenesu na bebu i ta osoba kad odraste reflektira ta stajališta. Nikad nema dovoljno za sebe, jer su tako mama i tata rekli da je svijet takav.
Iscjeljivanjem tog sjećanja osoba se osobađa tih uvjerenja i počinje mijenjati svoju financijsku situaciju, osjeća se smirenije, uzemljenije i sigurnije u sebe.

MI SMO KAO SPUŽVE:
Kad smo tako maleni u fetalnom periodu mi smo kao spužve. Samo upijamo ono što svijet oko nas nudi, u nadi da ćemo shvatiti gdje smo to došli. Upišite ovu radionicu i saznajte što ste vi upili, a više vam ne služi u životu. Prođite s nama kroz theta vježbe i otpustite to.

TERMIN:
14.07.2023. od 18 do 21 sati
CIJENA:
26€
Podatke za uplatu dobit ćete nakon što popunite prijavnicu.

VODITELJICA:
Nada Šegvić

nada1
PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u radionicu ODMAH nakon prijave (kroz 5 minuta). Radionica se održava preko programa Zoom. Ako ne dobijete link kroz 5 minuta, ponovite prijavu ili nam se javite na [email protected].

PRIJAVNICA
http://www.thetacentar.com/2023/07/online-radionica-fetalni-period/