Feštaonica by Boris Vas poziva da tijekom ljeta 2023. godine sudjelujete u raspjevanim događanjima!

Pjevačko predznanje je nevažno, važna je samo želja za pjevanjem i veselim druženjem!

RASPJEVANA LJETNA DRUŽENJA U ZELENIM OAZAMA GRADA, UZ JARUNSKO JEZERO I U PARKU MAKSIMIR
Sastanemo se i zajednički pjevamo popularne pjesme uz pratnju na gitari! Spontano stvaramo atmosferu fešte, veselimo se! Opušteno pjevamo, gibamo se u ritmu glazbe, plešemo i uživamo u zajedničkom pjevanju i u ugodnom ambijentu koji nas okružuje! Raspjevana druženja su u trajanju od sat i pol vremena!

RADIONICA PJEVANJA
Dvosatna radionica u kojoj u prvom dijelu radimo lagane i opuštajuće vježbe za razgibavanje tijela, potom radimo vježbe za produbljivanje disanja, te vježbe za glas. Nakon vježbi smo spremni za zajedničko pjevanje popularnih pjesama uz pratnju na gitari. U drugom dijelu radionice spontano stvaramo atmosferu fešte, zajednički pjevamo pjesme, gibamo se u ritmu glazbe, plešemo i uživamo u zajedničkom pjevanju! Radionica pjevanja se održava u ugodnom prostoru Češkog doma, Šubićeva 20.

PRIJAVITE SE NA OBRAZAC PRIJAVNICE I NA MAIL ĆETE DOBITI OBAVIJESTI I SVE POJEDINOSTI O NAREDNIM RASPJEVANIM DRUŽENJIMA I RADIONICI PJEVANJA!

festaonica u paviljonu

Feštaonica by Boris Vam nudi i uslugu GLAZBENE ANIMACIJE! Ako želite na svojoj proslavi ili druženju opušteno pjevati popularne pjesme, pozovite Feštaonicu, tj. glazbenika Borisa, da zajedno pjevamo i uživamo u pjesmi. Vi, Boris i gitara! Neka nas pjesma opija i krijepi!

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na:
[email protected]
mob: 099 301 3580

O meni:
Zovem se Boris Glumpak. Završio sam osnovnu muzičku školu, smjer gitara. Pjevao sam u raznim pjevačkim zborovima ( Ivan Goran Kovaćić, Collegium pro musica sacra, Desiderium, Ivan Kukuljević Sakcinski..). Završio sam i Školu za otkrivanje glasa (Werbeck metoda pjevanja) i redovito, svakodnevno, izvodim glasovne vježbe iz ove škole i time kontinuirano i dalje otkrivam i razvijam svoj glas.

Pokrenuo sam i vodim projekt Feštaonica by Boris. Ovim projektom potičem ljude da pjevaju i uživaju u pjevanju. U sklopu Feštaonice može me se angažirati i dolazim sa gitarom na Vašu proslavu ili druženje, te potičem uzvanike na pjesmu. Iza mene je bogato, dugogodišnje iskustvo pjevanja i sviranja gitare na raznim proslavama, zabavama i druženjima. Feštaonica, uz glazbenu animaciju na proslavama i druženjima, obuhvaća i Radionicu pjevanja, te Raspjevana druženja. Baza svih aktivnosti Feštaonice je pjevanje. Pjevanje je univerzalni prirodni lijek koji trebamo redovno konzumirati!

Prijavite se ovdje za  FEŠTAONICU