UPOTREBA I ZLOUPOTREBA PROSVJETLJENJA U JOGI, KRŠĆANSTVU I DRUGIM PRAVCIMA od prof. Nevena Drozdeka je jedno od brojnih predavanja na 15. međunarodnom digitalnom kongresu: ZNANSTVENI DOKAZI U NEKONVENCIONALNOJ MEDICINI

To kao i niz drugih znanstvenih i stručnih predavanja te sponzorska predavanja nekih naših digitalnih izlagača moči ćete gledati preko digitalne platforme: www.expodip.hr i to već za nekoliko dana.

Početak digitalnog kongresa je u četvrtak, 30.11.2023.g. u 17.00h. Očekuju vas mnogobrojna predavanja iz joge, iridologije, korejanske medicine, raznih uređaja iz quantne i frekvencijske medicine itd itd. Također, će vam se predstaviti više od 20 obrazovnih programa nekonvencionalne medicine na kojima se možete osposobljavati za neku od metoda te pomoči sebi, svojim bližnjima ili pretvoriti stečeno znanje u profitabilan posao…

Program cijeloga kongresa objavljujemo za koji dan na digitalnoj platformi: www.expodip.hr

Digitalni štandovi naših izlagača sa licenciranim ponudama usluga i proizvoda nekonvencionalne medicine biti će dostupni na istoj platformi od četvrtka, 30.11.2023. do nedjelje, 03.12.2023.

PRIJAVA SUDJELOVANJA
Ako želite gledati predavanja digitalnog 15. kongresa i razgledati digitalne štandove izlagača SAJMA ZDRAVLJA 2023 prijavite se preko linka:
https://prijavnice.aped.hr/kongresznanstveni-dokazi-u-nekonvencionalnoj-medicini-posjetitelji/