Ovaj trodnevni tečaj omogućit će vam da transformirate  život i krenete naprijed u Novoj godini.

Thetahealing® tehnika je jedna od najučinkovitijih poznatih tehnika energetskog iscjeljivanja. Pomoću posebne meditacije ulazite u Theta moždane valove. Neki to  nazivaju najdubljom svjesnošću ili energijom Kreacije. Theta stanje mozga ima mnoge benefite – omogućava ulazak u podsvjesni um te pronalazak i promjenu ograničavajućih podsvjesnih uvjerenja, koja vam stvaraju poteškoće.  Osim rada na uvjerenjima, u Thetahealing tehnici učimo raditi na emocijama, strahovima i genima, što može rezultirati iscjeljenjem od mnogih bolesti.

Želite li poboljšati svoj svakodnevni život, posvetiti se osobnom rastu i razvoju, produbiti intuitivne sposobnosti ili naučiti blagotvornu tehniku meditacije ( koju zatim možete prakticirati u osobne ili profesionalne svrhe) Thetahealing je tehnika za vas.

Tečaj podučava Tihana Havelka Tudaković

Na tečaju ćete učiti:

Ući u Theta stanje mozga, spojiti se s energijom Kreacije, intuitivno očitavati tijelo, uvjerenja i emocije, testirati podsvjesna uvjerenja pomoću mišićnog testa, mijenjati podsvjesna uvjerenja koja vam ne služe, reprogramirati um, manifestirati vlastitu stvarnost, prizvati srodnu dušu, mijenjati ne funkcionalne i oštećene gene, aktivirati DNK, čistiti auru, razgovarati s anđelima i još mnogo toga.

Na tečaju dobivate knjigu utemeljiteljice tehnike, Vianne Stibal, priručnik za praktičare koji prati tečaj te certifikat.

Raspored:

Petak, 12.01.2024.  17-22 sati (kraće pauze prema potrebi)

Subota, 13.01.2024.  9-17 sati (pauza:12.30-13.30)

Nedjelja, 14.01.2024.  9-17 sati (pauza:12.30 -13.30)

Za prijave na Osnovni DNK2 tečaj ili dodatne informacije, kao i za prijave na Thetahealing tretmane, možete se prijaviti na

e-mail : [email protected], na broj telefona 091 5684 293 ili putem messengera na fb stranici.