Dragi naši, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na radionicu Sal Rachelea, našeg najprodavanijeg autora, koja se temelji na istoimenom bestseleru.

 Radionica – Integracija duše
1-dnevni intenziv sa Sal Racheleom

Subota, 07.05.2022., od 10:00h do 18:00h u Zagrebu.
(mjesto održavanja bit će javljeno sudionicima)

Kontaktirajte nas:
Marko (
[email protected]  ili 095-5117-398)
Alen ([email protected])
kako biste rezervirali svoje mjesto ili dobili detaljne informacije o radionici.

integracija duseVi ste moćno, kreativno, duhovno biće, sposobno stvarati kao slika i prilika vašeg Stvoritelja. Ipak, većina duša na Zemlji ne posjeduje ovo iskustvo u svakodnevnom životu.

U ovoj intenzivnoj radionici, Sal i njegovi duhovni vodiči, Utemeljitelji, objasnit će zašto ne djelujete tako svemoćno i sposobno manifestirati stvari brzo i jednostavno. Prolazit ćemo kroz mnogobrojne meditacije i kanaliziranja.

  • Dobit ćete alate i tehnike za povrat vaše snage i integrirat ćete mnoge fragmente vaše duše.
  • Učit ćete kontaktirati i prepoznati svoje duhovne vodiče
  • Dobit ćete praktičnu tehniku i upute za kontaktiranje svog Višeg Ja i još mnogo toga.

Sal će kanalizirati Utemeljitelje, koji su 12-dimenzionalna bića čistog svjetla koja dolaze na Zemlju u ova vrlo bitna vremena kako bi pružili čovječanstvu svoju neograničenu ljubav i mudrost.

sal


Ako ste zainteresirani, potrebno je: 

  1. Javiti se jednom od organizatora 
  2. Cijena za radionicu iznosi 100 eura za prijave do 25.04.2022. godine. Također je moguće sudjelovati i online na radionici putem aplikacije Zoom.

Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik i svećenik, sa preko 40 godina iskustva u razvijanju ljudskog potencijala. On je autor sedam knjiga i napisao je mnoge e-knjige, članke i kanalizirane poruke prosvijetljenih izvanzemaljaca, anđela i uzašlih majstora. Sal je su-osnivač Sanandine škole misterija, internetskog tečaja kojeg vodi Lord Sananda, nadduša Isusa. Sal provodi brojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzašašća. Njegovo “iscjeljivanje vremenskom linijom” je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscijele traumu iz ranog djetinjstva i prošlih života. Sal je također uspješan pijanist, sa nekoliko snimaka originalne meditativne glazbe.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.” –Gandhi

sal 5 knjiga