Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik, s gotovo 45 godina iskustva u razvoju ljudskih potencijala.
Autor je knjiga: “Integracija Duše”, “Buđenje Planete Zemlje: Proročanstvo 2012 -2030”, “Zemljine Promjene: Poruke kanalizirane od Utemeljitelja”, “Život na rubu dimenzija”, “Prava Povijest Zemlje”, “Misterij vremena” i “Tajne neograničene energije”.

Sal Rachele provodi mnogobrojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzačašća.
Njegova metoda TimeLineHealing je jedinstvena forma terapije koja omogućava duši da izliječi traume iz ranog djetinjstva ili prošlih života. Sal Rachele je također ostvareni pijanist, s nekoliko snimljenih nosača zvuka s originalnom meditativnom glazbom.

PROGRAM DOGAĐANJA 2023.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

INTEGRACIJA DUŠE – intenzivna radionica sa Sal Rachele – jedan od bestselera Sal Rachele

„Najkompletnija knjiga o kanaliziranju iz viših svjetova koja razotkriva razine postojanja naše duše. Topla preporuka!“, Krešimir Mišak

Vi ste moćno, kreativno, duhovno biće, sposobno stvarati na sliku i priliku vašeg Stvoritelja. Ipak, većina duša na Zemlji ne posjeduje ovo iskustvo u svakodnevnom životu, zašto?
U ovoj intenzivnoj radionici, Sal i njegovi duhovni vodiči, Utemeljitelji, objasnit će zašto ne djelujete tako svemoćno i sposobno manifestirati stvari brzo i jednostavno.

Prolazit ćete kroz mnogobrojne meditacije i kanaliziranja.
• Dobit ćete alate i tehnike za povrat vaše snage i integrirat ćete mnoge fragmente vaše duše.
• Učit ćete kontaktirati i prepoznati svoje duhovne vodiče
• Dobit ćete praktičnu tehniku i upute za kontaktiranje svog Višeg Ja i još mnogo toga.
Sal će kanalizirati Utemeljitelje, koji su 12-dimenzionalna bića čistog svjetla koja dolaze na Zemlju u ova vrlo bitna vremena kako bi pružili čovječanstvu svoju neograničenu ljubav i mudrost.

UŽIVO I/ILI ON-LINE
Vrijeme održavanja: četvrtak, 22.6.2023., od 10:00 do 18:00 sati
Mjesto održavanja: SMART VISION CENTAR, Karlović Vinka 14a, 40305 Nedelišće (Čakovec)
Prijave i informacije: [email protected] ili na 098 710 300
Cijena radionice: 110 eura

Time Line Healing BASIC – Certification Course
Vremenska linija iscjeljenja OSNOVNI certificirani tečaj

Na osnovnoj (Basic) radionici TimeLineHealing stječu se znanja i tehnike za rad sa drugima, uz dobivanje certifikata.
TimeLineHealing Tehnika (TLHT) slična je procesu regresije ili vraćanju u prošle živote, psihološkom reframingu i pronalaženju zadaće duše. Tehnika omogućuje odlazak u prošlost i upoznavanje prošlih Sebstava, te davanje ozdravljenja i mudrosti svojim prošlim Sebstvima. Duše koje su prošle TLHT tehniku izvještavaju o promjenama na staničnoj razini, rješavanju fobija, čak i o genetskim promjenama onih koji boluju cijeli život, rješavanje ili poboljšanje urođenih mana, kroničnih invaliditeta, te ostalih tzv. neizlječivih bolesti. (Sal Rachele ne daje nikakve zdravstvene tvrdnje vezane sa TLHT).

UŽIVO I/ILI ON-LINE
Vrijeme održavanja: subota 24. lipanj od 9 do 18 sati
nedjelja 25. lipanj od 9 do 18 sati
Mjesto održavanja: SMART VISION CENTAR, Karlović Vinka 14a, 40305 Nedelišće (Čakovec)
Prijave i informacije[email protected] ili na 098 710 300
Cijena radionice: 240 eura

PREVLADAVANJE NAVIKA I OVISNOSTI
NOVA radionica Sal Rachela

U ovoj radionici pristupit ćemo i sagledati navike i ovisnosti s duhovnog gledišta, nadilazeći oporavak i programe u 12 koraka. Uključit ćemo metafiziku i meditaciju s praktičnim metodama i tehnikama.
Nastojati razumjeti navike i ovisnosti iz dublje i sveobuhvatnije percepcije, vraćajući natrag našu moć i usklađujući našu volju s Božjom voljom. Bilo da ste ovisni o procesima, poput razmišljanja i ega, ili tvarima poput alkohola ili nikotina, ova radionica ima ponešto za svakoga. Dođite spremni na snažne pozitivne promjene.

UŽIVO I/ILI ON-LINE
Vrijeme održavanja: srijeda 28. lipanj od 18 do 21 sati
Mjesto održavanja: SMART VISION CENTAR, Karlović Vinka 14a, 40305 Nedelišće (Čakovec)
Prijave i informacije: [email protected] ili na 098 710 300
Cijena radionice: 40 eura

OSOBNE KONZULTACIJE
UŽIVO I/ILI ON-LINE

Vrijeme održavanja: termin po dogovoru
Mjesto održavanja: on-line ili uživo SMART VISION CENTAR, Karlović Vinka 14a, 40305 Nedelišće (Čakovec)
Prijave i informacije: [email protected] ili na 098 710 300
Cijena radionice: 95 eura + 15 eura prijevod ako je potreban

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

PROČITAJTE MALO ZANIMLJIVOG ŠTIVA!

Sal Rachele
Kvantni vezovi
Uzbuđen sam što sam pročitao objavu da znanstvenici pokazuju da budućnost može promijeniti prošlost (kvantna interkonekcija u vremenu i prostoru s protonima).
Pogledajmo koncept koji se zove fokusna točka svijesti. Naša svijest je poput pokazatelja koji se kreće kroz tkaninu vremena i prostora. U ovom trenutku indikator planira ono što kolektivno nazivamo treće dimenzionalni svemir u 21. stoljeću. Inače, jedan od naših drugih života bio bi naš glavni fokus u ovom trenutku.
Da li je moguće istovremeno biti svjestan svih naših paralelnih života i premještati “pokazivač” s jednog na drugog kako nam je volja? Postoje li, neka bića koja žive na ovoj planeti, koja “nisu kod kuće” u svojim zemaljskim tijelima, već istražuju svoje drugo ja? Možda kada “ostavljamo” naše zemaljsko tijelo, ulazimo u tijelo iz drugog svijeta koje je ostalo slobodno dok smo istraživali Zemlju.
Je li netko gledao taj film Efekt leptira? – imao je podijeljene recenzije. Vidio sam ga nekoliko dana nakon što sam prvi put pročitao o kvantnoj interkonekciji i bilo je prilično utjecajno i snažno iskustvo.
Uvijek sam osjećao da ne samo da je moguće, već neizbježno, da ćemo promijeniti prošlost. Evo kako ja vjerujem da to funkcionira: ne vratiš se i nešto promijeniš i odjednom je sve drugačije.
Umjesto toga, misli na sva vremena kao na niz paralelnih mogućnosti / vjerojatnosti razvučenih preko tkanine. Kada promijenimo prošlost (koristeći tehnike veće gustoće), idemo u drugi vremenski kontinuum i, kao rezultat, doživljavamo drugačiju sadašnjost i budućnost nego što smo počeli. Onaj s kojim smo počeli (ovaj) je i dalje isti ali MI smo se zbog naše promjene nadogradili na novi. Novo sada postaje naše iskustvo dominantne stvarnosti.
Ovo se dogodilo više puta. Sjećate li se proročanstva iz 1982? Kalifornija ide u ocean itd… Kroz naše kolektivno iscjeljivanje promijenili smo proročanstvo i nalazimo se u drugačijem kontinuiranom vremenu.
Kada liječimo svoje traume iz djetinjstva, čini se kao da se nisu ni dogodile jer ulazimo u kontinuitet vremena u kojem se nisu dogodile i doživimo budućnost potpuno drugačiju od originalne.
Trik je da svjesno i kolektivno promijenimo lokaciju u strukturi vremena kako bismo doživjeli lijepu i sretnu budućnost.

Nekoliko srodnih ideja
Kvantna fizika omogućila je tehnologiji da se razvija u fascinantnim smjerovima posljednjih godina.
Sada imamo računala koja doslovno mogu raditi na razini elektrona.
Mnogo se govori (u znanstveno fantastičnim filmovima) o automobilima koji zamjenjuju ljude. Kao nastavnik matematike pokušavam pratiti neke od naprednijih ideja u računalima, umjetnoj inteligenciji, cybergenetici itd. Kada sam pročitao sam Rogera Penrosea “Carev novi um” i bio fasciniran njegovom idejom da vidim hoće li strojevi ikada zamijeniti čovjeka. Njegov argument je bio da duh čovječanstva (nije koristio riječ, naravno) nikada ne može biti u potpunosti umjetno napravljen. Drugim riječima, nijedan stroj nikada neće imati razinu inteligencije svjesnog bića unatoč sposobnosti da računa i razmišlja milijunima puta brže.

Univerzalna paukova mreža
Univerzum može biti poput divovske paukove mreže energije, u kojoj sve utječe na sve ostalo. Čak i najmanja fluktuacija u energetskom polju šalje odjek tijekom stvaranja. Ono što vidimo u 3D svijetu je kolektivni (kompozitni) rezultat svijesti, od JA JESAM (univerzalne) razine do amebe (ili čak pojedinačnog atoma).
U drugom članku sam naveo da smo multidimenzionalna bića koja postoje istovremeno u najmanje 12 dimenzija ili prostorno-vremenskih nizova. Ono što doživljavamo je spoj u koji vodimo našu svijest. Upravo sada, većina nas je fokusirana na 3D i 4D sekvence, a neki od nas zavire u svoje 5D ja (ili se probude sa 5D ja). Čini se iz naše ograničene 3D perspektive da naša viša ja spavaju ali vjerujem da je točno suprotno. Naše 5D ja je budno i konstantno se stvara, dok naše niže ja sanja u svijetu iluzija.
3D svijet nije ništa drugo nego mreža plesnih kvantnih fluktuacija, koje usmjeravamo u različite oblike, veličine i konfiguracije kroz djelovanje svijesti. Princip neizvjesnosti u osnovi navodi da svemir postoji u stanju virtualnog toka koji se sastoji od energetskih valova, i da one postaju čestice samo kada ih promatra svijest. Ova točka je elokventno ilustrirana u filmu Koji k…. uopće znamo?
– U ovom filmu scena uključuje košarkaša istovremeno preko terena dok se ne okrenemo i pogledamo ga, kada zauzme normalnu poziciju koordinata u vremenu i prostoru (u kutu terena).
Ovdje ima nekoliko točaka poveza. Jedna je ideja da postoje carstva izvan univerzalnog uma koja djeluju u skladu s drugačijim skupom zakona i principa. Možda možete ili ne možete doživjeti takva carstva, ali ja vjerujem da postoje. Druga ideja je da li nešto postoji ili ne, osim ako to ne doživljava neki promatrač – ljudski, ET, anđeoski, ili netko drugi. Sjećam se stare zen enigme: “Ako drvo padne u šumi, a nema nikoga da ga vidi, je li stvarno palo? Neki znanstvenici ovu ideju dovode do krajnosti, kao u primjeru popularno poznatom kao Schroedingerova mačka. Mačka je dovedena u sobu i postavljen je eksperiment koji u biti pokazuje da je mačka istovremeno živa i mrtva.
Provjerite svoju biblioteku koju preferira fizika ili internet za detaljan opis ove poznate enigme.

A odgovornost?
Na početku ovog članka spomenuo sam da sve što kažemo, mislimo, osjećamo ili radimo utječe na sve ostalo u Univerzumu. Vjerujem da je, u konačnici, moje Više ili Univerzalno Ja odgovorno za sve što postoji u Svemiru, ali postoje beskonačni stupnjevi ili stupnjevi odgovornosti. Više sam odgovoran za svoja osjećanja prema ljudima u mom neposrednom svijetu nego za neke entitete na dalekim rubovima galaksije. Ali kao što rekoh prije čak i najmanja misao ili osjećaj odjekuje diljem svemira i utječe na sve i svašta. Princip nelokacije kvantne fizike ilustrira ovu točku. Čestica se dijeli na dva dijela. Jedna strana je smještena u jednu sobu, a druga u drugu sobu na velikoj
udaljenosti od prvog dijela (misli svjetlosnim godinama daleko). Tada se na prvu česticu koja
mijenja sastav primjenjuje sila. Trenutno se promjena bilježi u drugom dijelu svjetlosnih godina
daleko!
Logična pretpostavka ovog eksperimenta je da postojimo u višoj dimenziji koja zamjenjuje zakone vremena i prostora. Korelacija toga je da nema razdvajanja. To je iluzija ograničena na trodimenzionalne i četvrtodimenzionalne nizove.
Da rezimiramo: Čini se da stvaranje ostaje u Bose-Einsteinovom kondenzatu, ili virtualnom protoku neutralnih čestica dok na nju djeluje svijest – tada postaje polarizirana ili metamorfna u prirodi (holografska?) Drugim riječima, postoji medij u kojem nastaje stvaranje (kao platno na kojem nastaje umjetnost). Ovo platno je pozadina virtualnog toka ili energetskih valova. Jednom kada promatramo ovaj tok, odmah počinjemo stvarati svijet čestica, impulsa i položaja.
Srodna ideja je koncept stvaranja koji treperi vrlo brzo. Kvantna fizika dokazuje da je to tako. Život je doslovno brzi film a mi smo glumci. Naš problem je što se toliko poistovjećujemo sa likovima da zaboravljamo da samo igramo svoju ulogu.

Paralelni svemir
Jedna od mojih teorija je da svemiri dolaze u paru. Imamo “anti-svemir” koji upotpunjuje naš svemir. Ovaj “anti-svemir” ima zakone suprotne našim. Umjesto entropije imamo “centropiju” ili princip koji kaže da je lakše organizirati nego deorganizirati materiju. U stvari, ako je naš svemir prvenstveno materija, onda je taj ‘anti-svemir’ prvenstveno ‘anti-materija’. Vizualizacija koja dolazi s ovom teorijom je ona beskonačnog simbola, u kojem je naš svemir jedan dio simbola, a antisvemir drugi. Gdje se linije prelaze je crna rupa u našem svemiru i bijela rupa u antisvemiru. U nekom trenutku u budućnosti ću dublje zaviriti u ovu teoriju, ali ljepota je u tome što ona podržava
zakon očuvanja energije koji je, po mom skromnom mišljenju, superiorni zakon entropije.

Višestruki univerzumi
Vjerujem da postoji više svemira, svaki sa svjesnim izvorom koji se širi kako bi uključio sve svoje stvaranje. Zamislite svaki svemir kao divovsku loptu pipaka koja se širi u prazninu. Svaki Pipak je individualna duša, potpuno povezana sa cjelinom i sposobna da pristupi bilo kojem dijelu nje. Da li je moguće da kuglice komuniciraju kako bi bilo zanimljivije? Zamislite podvodnu avanturu ispunjenu morskim ježevima koji plutaju i međusobno komuniciraju.

Prijavite se ovdje za nove radionice i konzultacije