Centar za astrološku edukaciju organizira online školu tarota. Kroz deset predavanja ćete naučiti koristiti tarot karte i dobiti na kraju potvrdu o završenoj školi. Webinari će se održavati jednom tjedno, petkom od 18 do 20 sati. Odmah nakon svakog održanog webinara svi polaznici dobivaju link za ponovno gledanje,

tako da nije uvijek potrebno biti direktno uključen. Uz predavanja se dobivaju popratni materijali i knjige, te besplatni profesionalni program za osobnu uporabu. Na kraju tečaja se dobiva certifikat o učestvovanju. Kroz učenje tarota moguće je razvijati intuiciju i istovremeno kreirati stvarnost koju želimo. Neke od tema predavanja će biti:

– 22 velike arkane
– 36 malih arkana
– 16 dvorskih karata i ljudski temperamenti
– simbolika asova
– različita otvaranja karti za pojedina životna područja
– tarot karta životnog puta i osobni razvoj
– tehnike vizualizacije tarot karti

Tarot je moćan alat koji može pomoći u boljem razumijevanju sebe, svojih odnosa i svijeta oko sebe. Može nam pomoći da dobijemo uvid u svoje potencijale, prevladamo izazove i donesemo bolje odluke. Tarot može biti vaš vodič na putu do samospoznaje i ostvarenja ciljeva. Prijavite se odmah i započnite svoje putovanje u svijet tarota!

Škola tarota uključuje deset webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu.

Grupa se okuplja na prvom webinaru 01. 03. 2024. u 18 sati. Voditelj je Igor Ognjenović. Za pohađanje škole nije potrebno nikakvo prethodno znanje. Ukupna cijena: 160 eura, uz mogućnost plaćanja u više rata na žiro račun Centra za astrološku edukaciju. Prva uplata se obavlja na početku tečaja.

C.A.E. (Igor Ognjenović)
Zagrebačka banka
IBAN HR7223600001102816130
SWIFT BIC: ZABAHR2X

Informacije o školi mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail [email protected]

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE…

U školu se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i prezime, te mail adresu, na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Igor Ognjenović je voditelj i redovni predavač Centra za astrološku edukaciju u Zagrebu. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao na Academy of Predictive Astrology. Član je Udruge astrologa Hrvatske (UAH). Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjigu “360 Pandorinih kutija – simboli za stupnjeve Zodijaka”. Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.

C.A.E. ZAGREB
+385 (0)91 541 4505
www.astrocentar-zagreb.com
IBAN HR7223600001102816130
Zagrebačka banka
SWIFT BIC: ZABAHR2X

Prijavite se za školu tarota