Artwork by Daniel B. Holeman

Novac nam je svima potreban za kvalitetniji život, mada ga vrlo često ne znamo cijeniti  i odbijamo ga negativnom energijom.

U vrijeme materijalne krize sve je više ljudi koji prema novcu imaju kontroverzan ili negativan stav. Istovremeno ga žele i smatraju ga neophodnim, ali s druge strane smatraju da novac kvari ljude, piše Lisa.rs.

U osnovi ovog uvjerenja vrlo se često krije i razlog što mnogi nemaju onoliko novca koliko im je potrebno.

U nastavku slijedi nekoliko važnih načela iz knjige “Energija novca – Reiki izobilja” koju je napisala Margarita Milenković, poznati reiki master učitelj.

1. Princip želje 

Važno je znati za što vam je novac potreban.

Potrebno je odrediti koliko novca vam je potrebno na mjesečnoj ili godišnjoj razini, i u vezi s tim poželjno je da jasno zamislite kako bi izgledao vaš život u izobilju.

2. Princip cilja

Potrebno je odrediti svoje materijalne ciljeve čije je postizanje uvjetovano novcem.

Istovremeno je potrebno da budete svjesni i svojih dubljih ciljeva koji se tiču vlastitog postojanja i smisla života.

Ne smijete dopustiti da vam materijalni ciljevi budu prvenstveni, već je važno da svoje ciljeve birate u skladu s potrebama svoje duše, a ne ega.

 3. Princip odluke

Budite odlučni u svojoj namjeri da osjetite život u bogatstvu, jer je to najznačajniji korak koji mora napraviti svatko tko želi stupiti na stazu materijalnog blagostanja.

4. Princip misli

Jedan od osnovnih principa je da u svoj život privlačite ono o čemu najviše razmišljate.

Ako imate strah od siromaštva, to znači da kod vas dominiraju misli o tome kako nećete imati novca, pa će vam se upravo to i dogoditi.

S druge strane, ako vjerujete da ćete imati onoliko novca koliko vam je potrebno da zadovoljite sve svoje potrebe koje novac može da podmiri, onda ćete ga sigurno i privući u svoj život.

5. Princip osjećaja

Isto kao što privlačite ono što mislite, tako privlačite i ono što osjećate.

Ako u vama dominiraju pozitivne emocije, dobre vibracije i osjećaj radosti i sreće, nema sumnje da ćete u svoj život privlačiti sve ono što vam je potrebno.

6. Princip unapređenja vlastitih sposobnosti

Koliko god da je bitno što mislite i osjećate, nećete mnogo postići ako izostaje posljednji korak – akcija.

Zato je važno da ulažete u sebe i razvoj vlastitih vještina, talenata i potencijala, kao i biti dovoljno kreativni pronaći nove načine za zaradu.

7. Princip zahvalnosti

Zahvalnost je jedan od univerzalnih principa kojim privlačimo još više dobrog u svoj život.

Uvijek budite zahvalni za sve što imate, ali i za ono što nemate, jer je i to u skladu s onim što vi jeste.

Baš zato umjesto da se žalite na to što nemate dovoljno novca, podsjetite se da ga ipak imate u određenoj mjeri i budite za to zahvalni.

Gledajte kako će se vaša financijska situacija popravljati od trenutka kada se umjesto na ono što nemate, usredotočite na ono što imate.

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaAnita Moorjani: Novi početak
Slijedeća objavaDobra atmosfera i mir u domu: Unesite ovih 8 detalja koji vas štite od negativne energije!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here