U današnjoj realnosti i konstantnom pritisku lako se osjećati izgubljeno ili preplavljeno zahtjevima svakodnevnog života. Imate li i vi ponekad osjećaj kao da ste zaključani u vlastitom životu? Zaključani u stresu, boli, razočarenju, ljutnji?

Ako je odgovor na ova pitanja „da“ pozvani ste omogućiti sebi jedan dan koji, kako tvrdi Vladica Djordjevic – autorica i trener ovih transformacijskih radionica, može promijeniti vaš život.

„Što se može promijeniti u jednom danu?“ pitali smo radoznalo i pomalo u nevjerici. „Sve!“ spremno je odgovorila Vladica. Vjerujemo joj, jer je iza nje preko 15 godina coachinga, facilitiranja mnogobrojnih radionica osobnog razvoja te preko 7000 života dotaknutih i zauvijek promijenjenih kroz individualni ili grupni rad.

Nakon 15 godina rada Vladica Djordjevic je pokrenula online coaching program „You are the power“. Kroz rad s ljudima shvatila je da im je za dugoročnu promjenu najviše potrebna potpora, podrška, usmjerenje i konkretni alati. Upravo iz tog razloga je kreirala ovaj tromjesečni online coaching program u kojem uz primjenu svjetski priznatih metoda behavioralne znanosti primjenjuje i drevna znanja meditacije i yoge te postiže izuzetne rezultate.

Za one kojima je potrebna injekcija motivacije, podrške, opuštanja ove jeseni Vladica je kreirala nešto posebno a to su jednodnevni „BE inspired“ eventi njenog „You are the power“ programa.

Prvi ciklus jednodnevnih evenata pod nazivom „Otključaj se. Živi život! održati će se u svim većim gradovima regije: Zagrebu, Beogradu, Skopju i Ljubljani.

Ovaj jednodnevni transformativni event zamišljen je kao iskra koja će vas „re-startati“, koja će u vama ponovno rasplamsati snagu, vašu kreativnost i potencijal koji imate.

Kroz interaktivne diskusije, praktične vježbe i primjenjive alate, ova radionica će vas osnažiti da pogledate što vas koči kako biste ponovno otkrili svoju snagu, svoju energiju kreacije i otključali vaš život.

Vladica će vam pomoći u prepoznavanju vaših strasti, vrijednosti i snaga, omogućujući vam da ih uskladite sa svrhom svog života te vam pružiti praktične alate za prevladavanje emocionalnih i mentalnih blokada.

Zaista, ovo je jedan dan koji bi mogao promijeniti sve!

Prijavi se odmah!

Beograd, Serbia 2.9.2023.

Cijena radionice je 135,00 eur
Povedi prijateljicu i ostvari 30% manju cijenu.

Link za prijavu:
→ https://www.vladicadjordjevic.com/offers/RaPzFAup/checkout

Ljubljana, Slovenia 29.9.2023.

Cijena radionice je 135,00 eur
Povedi prijateljicu i ostvari 30% manju cijenu.

Link za prijavu:
→ https://www.vladicadjordjevic.com/offers/U9zTV64C/checkout

Skopje, Macedonia 11.10.2023.

Cijena radionice je 135,00 eur

Povedi prijateljicu i ostvari 30% manju cijenu.

Link za prijavu:
→ https://www.vladicadjordjevic.com/offers/xrXVF2iG/checkout

Zagreb, Croatia 28.10.2023.

Cijena radionice je 135,00 eur
Povedi prijateljicu i ostvari 30% manju cijenu.

Link za prijavu:
→ https://www.vladicadjordjevic.com/offers/yNmpJe3t/checkout

Dodatni upiti i informacije:

Instagram
Tisimoc:
https://www.instagram.com/tisimoc/

Vladica Djordjevic
https://www.instagram.com/vladidjordjevic_/

Facebook:
https://www.facebook.com/vladicadjordjevic
Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC-Oterl3jQFWsNw0QPXMQtA

email:  [email protected]
www.vladicadjordjevic.com/events.