Naši su Univerzumski Prijatelji preuzeli Integraciju čitavog našeg Planeta ujedinjavanjem na putu Čovječanstva. Na tom se putu našem Planetu daje nebeska pomoć. Tijekom ovog Prijelaznog Ciklusa, koji se zove Uskrsnuće, Univerzumska Postignuća učinjena pomoću Kozmičkih Utjecaja uzrokuju da naš Planet čini napredak zajedno s medijem kojem pripada. Doživljeni događaji čine da se sve Društvene Svijesti masovno bude.

Naše Svete Knjige koje su nam do danas otkrivene u skladu s Društvenim Gledištima pripremile su Ljude Svijeta za Sveukupnost u smjeru njihovih vlastitih uvjerenja. Međutim, Razdoblje Religija je odavno završeno. Sada, naši Nebeski Prijatelji uklanjaju Idolatriju govoreći nam sve Istine.

Razdoblje Proroštva je završeno. Odsada, naš će Planet biti prosvijetljen na putu Znanosti i Učenja. Na našem se Planetu, uspostavlja Zlatno Doba zajedno s Čitavom Univerzumskom Svijesti na veličanstven način.


Widget not in any sidebars

Kozmička Svijest postignuta na ovom putu postat će vremenom jača i učiniti da postignemo potpuno novu osobnost, i mi ćemo otkriti Istinsko Ljudsko Biće u Sebi.

Mi koračamo ovim putem, iz srca vjerujući da će svi ti napori za Cvjetni Svijet bez Ratova, našem Planetu pripremiti predivne sutrašnjice.

Plan za postizanje Univerzumske Sveukupnosti u ovom Završnom Dobu je program koji je bio pripremljen stoljećima ranije.

Taj se program zove “PROGRAM ZLATNOGA DOBA”.

Međutim, da bi se taj program mogao primijeniti na naš Planet čekalo se da Ljudske Svijesti dosegnu izvjesnu Razinu Svijesti.

Došlo je vrijeme da se Čovječanstvu, koje je koračajući putevima Reinkarnacija postiglo Svjetlo Svijesti od mikro do makro, kažu sve istine.

Čovječanstvo koje će se okupiti na Jednoj Platformi Svijeta, koja će u budućnost biti osnovana, ujedinit ćese pod krovom Države Svijeta.

Iz tog razloga, Čovječanstvo, koje je doseglo izvjesnu Razinu Svijesti projicira program koji je Realnost Ujedinjenog Čovječanstva izravno stavila u djelovanje na sve Univerzumske Sveukupnosti (uključujući Našu Planetu).

Ime tog Univerzumskog Programa u Sveukupnosti je “MEVLANA VRHOVNI PLAN”. I u skladu s tim Programom, jednoga će dana cijelo Čovječanstvo biti Ujedinjeno pod istim Krovom.

Pod tim Krovom Čovječanstva, svi su Braća/Sestre. Njihova je Esencija ista. Stoga ni njihove Religije neće biti različite, budući da su Religijske Dimenzije u Univerzumskoj Sveukupnosti odavno zatvorene.

Međutim, tijekom ove Dimenzije Prijelaza u kojoj su Zemaljske Svijesti u djelovanju, i Religijske i Zemaljske vezanosti tu Bratsku/Sestrinsku Sveukupnost međusobno razdvajaju.

Stoga naša Planeta, na kojem je započeo veliki program Odabira, prolazi i prolazit će najteža Razdoblja ovog završnog Doba.

Ovo vremensko razdoblje, koje je u Svetim Knjigama poznato kao “USKRSNUĆE”, u Univerzumskom se Programu zove “PLAN SPASA”.

Ova se Univerzumska Knjiga koja je dovršena za 12 godina, i koja je bila diktirana pod nazivom “ZLATNA KNJIGA ZLATNOG DOBA” i “KNJIGA ZNANJA”, do danas širila i širi se po čitavoj našoj Planeti kao Svesci, sukladno željama Nebeske Sveukupnosti. Na taj način, mi već puno godina dosežemo Čovječanstvo.

Studiranja koja se obavljaju u brojnim Osnovanim fokalnim točkama s našom Univerzumskom Braćom i Sestrama u mnogim zemljama na Svijetu se nastavljaju s Najvećom Pažnjom.


Upoznajte KNJIGU ZNANJA

Pridružite nam se i upoznajte KNJIGU ZNANJA na našim studiranjima subotom koja su otvorena za javnost:


Widget not in any sidebars

ZAGREB
U 10:00 h, Zvonimirova 47, Info 091 3737 737.
U 10:00 h, I. Ferenčica 25, Info 091 5265 380.
U 19:00 h, Ožujska 10, Info 099 5177 517.

RIJEKA
U 16:15 h, Primorska 1c. Info 099 5238 817.
U 17:00 h, Dežmanova 8. Info 099 5780 965.

PULA
U 19:00 h, Otokara Keršovanija 33. Info 098 340 920.

Na ova predavanja svatko može doći. Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje niti poznavanje Knjige Znanja. Dobrodošli!

Više informacija: www.knjigaznanja.com.hr ili www.dkb-mevlana.org.hr


Uvodno predavanje

Podrobnije informacije o KNJIZI ZNANJA i njezinim programima možete saznati i na UVODNOM PREDAVANJU koje će se održati u:

Ponedjeljak 20.4.2020. u 19:00 h u Ožujskoj 10, Zagreb.

Ulaz je slobodan. Info na +385 99 3019 777.