Foto: pixabay.com

Dopustite intuiciji da vas vodi i odaberite sliku koja vas najviše privlači. Ona otkriva vašu životnu svrhu, misiju i smjer vaše sudbine.

atma.hr – 78
Koja je vaša životna misija? Što Svemir zahtijeva od vas? Kako ispuniti svoju pravu svrhu?

Sva ova pitanja su vrlo duboka i na njih teško pronalazimo dogovor. Ali, postoje određene smjernice i mali znakovi Univerzuma koji nam mogu pomoći da pronađemo rješenja.

Iako je životna misija svake osobe jedinstvena, postoje određeni obrasci koji se mogu ponoviti. Kada ih saznate, možete se približiti pravom biću u vama!

1.

Ako vam je na prvi pogled privukla ova slika, onda je vaša životna misija povezana s iscjeljenjem.

Vrlo ste suosjećajni i stalno imate potrebu da brinete o drugima i da ih zaštitite od patnje.

atma.hr – 39

Uz ovu misiju vezuju se zanimanja poput liječnika, medicinske sestre, terapeuta.

Također, možda ste osoba čija je životna misija da dajete mudre savjete u pravo vrijeme, da lijepim riječima zacijelite duhovne rane i pomognete ljudima da pronađu pravi put.

2.

Vi ste hrabri, žudite za rastom i želite popraviti svijet. Ne gledate na svijet kao drugi ljudi. Osjećaji koji se javljaju u vašoj duši nisu uzaludni.

Vaša misija je da se borite za pravdu i istinu i da sudjelujete u kreiranju boljeg svijeta.

atma.hr – 78
U svakoj stvari koju radite i u svakom problemu s kojim se susrećete vidite kreativna, nova, originalna rešenja. Zato je vaš put stvaralački put; došli ste na ovaj svijet da ga ukrasite.

Radite stvari koje vas motiviraju. Kada znate što želite i želite to s dovoljno snage, uvijek ćete naći način da to i postignete.

3.

Ako vas je privukla ova slika, vaša životna misija je povezana s mudrošću.

Vi ste radoznala osoba koja voli učiti nove stvari i ne boji se problema: naprotiv, vi ih doživljavate kao izazove.

Dobro znate da je svijet pun misterija i iznenađenja, ali nikada nećete prestati tražiti konačne odgovore za mnoga pitanja.

Na svom životnom putu prosvijetlit ćete mnoge ljude koji zahvaljujući vama počinju gledati svijet na novi način.

ATMA/lovesensa

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

NOVE CIJENE!
2-3 kg - 89 kn
4-6 kg - 115 kn
7-10 kg - 165 kn
10-15 kg - 289 kg
25-30 kg - 499 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here