Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar (ica) Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da možeš sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta. Nauči stvarati u skladu s Duhom. Vrati se u svoje prirodno stanje – fizičko i duhovno te proširi svijest i percepciju o svijetu oko sebe. Otkrij svoje darove i svrhu svoje duše da živiš autentično i u službi života.

Primi inicijacije drevnih tradicija da „uzgojiš“ novo tijelo koje živi, stari i umire drugačije. Oslobodi se kože koja ti je postala pretijesna na tvom epskom putovanju i unutar sebe posadi sjeme onoga što tek postaješ. Oslobodi se linearnog vremena i prošlosti, spusti u svoje tijelo kodove zvijezda koje će ti omogućiti da se počneš informirati dalekom budućnosti, puno dalje od ovog vremena tranzicije u kojem se nalazimo, kada sa svih strana pušu razorni vjetrovi. Da bi preživjeli ovo vrijeme tranzicije, trebamo proći kroz važnu osobnu inicijaciju i ogoliti se do same esencije. Tek tada možemo proći kroz ušicu igle u novo doba, bez bilo kakve prtljage, jer nam ionako ništa od ovog postojećeg matriksa neće biti potrebno u vremenima koja dolaze. Aktiviraj kristalnu svijest unutar sebe i počni živjeti svoju misiju.
Novo doba o kojem se sve češće govori neće se samo stvoriti od nikuda, to je vrijeme koje svi mi aktivno stvaramo.

Osobnom transformacijom i primanjem kodova iz budućnosti postajemo ti koje čekamo, evoluiramo u novo čovječanstvo koje je usklađeno s najvišom frekvencijom svijesti Majke Zemlje.

Primi 10 Munay-Ki inicijacija kroz 10 iskustvenih ceremonija u jednom vikendu. Primanjem inicijacija postaješ dio linija koje su se očuvale od davnih vremena i prenose se s generacije na generaciju. Od 2012. godine, ove su inicijacije dostupne svima, bez obzira na životna uvjerenja, tradiciju, obiteljsku pozadinu, način življenja. Njihov cilj nije da postanemo pripadnici neke druge kulture, već da u sebi probudimo svijest o tome da je svatko od nas domorodački i prirodan. Da probudimo shvaćanje da trebamo biti ono što jesmo, tamo gdje jesmo, samo svjesniji šaputanja Zemlje, glasa planina i prirode oko nas. Jer mi jesmo Zemlja. Da ono što radimo, ono što volimo i način na koji gledamo na svijet bude u apsolutnom poravnanju.

Munay-Ki inicijacije uključuju:
1) inicijaciju u liniju Iscjelitelja
2) inicijaciju Pojaseva moći (snage)
3) Inicijaciju Skladnosti
4) Inicijaciju Onoga koji vidi
5) Inicijaciju Čuvara Dana
6) Inicijaciju Čuvara Mudrosti
7) Inicijaciju Čuvara Zemlje
8) Inicijaciju Čuvara Zvijezda
9) Inicijaciju Stvoritelja
10) Inicijaciju Maternice (sudjeluju i muškarci i žene)

Svaka se inicijacija prima kroz jedinstveno skrojenu ceremoniju koje uključuju razne procese osim samih transmisija – ceremonije vatre za transformaciju na različitim razinama, rad s elementima, vođena šamanska putovanja, energetski reset fight-flight sistema i usklađivanje s otkucajima Zemlje, povezivanje sa svojim unutarnjim vrtom i izvorom snage, povezivanje sa svojom originalnom misijom i darom s kojim smo došli u život, putovanje u Donji svijet, putovanje u Gornji svijet za povezivanje s najvišom sudbinom i za spuštanje kvanta svijesti novog čovječanstva, povezivanje s cijelim kozmosom i kreacijom kroz dah, proces stvaranja – razaranja – praznine te blagoslov vode.

Munay-Ki inicijacije prosljeđuje Marcela Velfl koja je prošla kroz svoje vlastito Munay-Ki putovanje te ih je do sada proslijedila više od 200 puta. Inicirana je u Munay-Ki praktičarsku razinu kroz učitelje Alberta Villolda i Marcelu Lobos, i nudi sudjelovanje u Munay-Ki programu kao komplementarno svim životnim filozofijama, uvjerenjima i odabirima. Marcela je također i nositeljica svete Mese (osobnog oltara) drevne Inka linije ‘Seven Rays Rainbow Lineage’ in Chinchera, Peru kroz učitelja Pumu Fredyja Quispea Singonu. Uz prisustvo moćnih saveznika drži prostor za oslobođenje i transformaciju kroz rituale i ceremonije.

Više o Munay-Kiju: https://www.beyond.hr/munay-ki
Više o pojedinačnim inicijacijama: https://www.beyond.hr/blog

Dostupni termini za rad u malim grupama ili individualno:
1) 24. i 25. lipanj od 9 do 18 h s pauzama između ceremonija i inicijacija (online)
2) 8. i 9. srpanj od 9 do 18 h s pauzama između ceremonija i inicijacija (uživo)
3) 22. i 23. srpanj od 9 do 18 h s pauzama između ceremonija i inicijacija (online)
4) 5. i 6. kolovoz od 9 do 18 h s pauzama između ceremonija i inicijacija (online)
5) 19. i 20. kolovoz od 9 do 18 h s pauzama između ceremonija i inicijacija (online)
6) 2. i 3. rujan od 9 do 18 h s pauzama između ceremonija i inicijacija (uživo)
7) kontaktiraj me ako ti ne odgovara ni jedan od ponuđenih termina, možda možemo pronaći rješenje

Grupe uživo se održavaju na lokaciji prema dogovoru – u Zagrebu ili u okolici Koprivnice u predivnoj prirodi. Cijena uključuje ručak za oba dana za susrete uživo.

Novčana razmjena: 444 eura (umjesto 599 eura) za online intenziv ili 466 eura za intenziv uživo. Akontacija 100 eura za potvrdu sudjelovanja.

Svi će sudionici dobiti upute za pripremu i prakse za integraciju svake inicijacije te za njihovo njegovanje. Cijena uključuje i dva sata konzultacija / coachinga nakon intenziva za sva pitanja ili za podršku u procesu integracije iskustva te prilagodbe na „novu kožu“.

Nakon ovog transformativnog vikenda možeš početi sanjati svijet u nastajanje i živjeti autentičan život u skladu sa svojom unutarnjom prirodom i svim živim svijetom oko sebe. Odvažno i bez straha, uz podršku moćnih linija iz prošlosti i budućnosti.

Više informacija na mail: [email protected]
Prijavehttps://www.beyond.hr/event-details/vikend-intenziv-postanite-oni-koje-ste-cekali-online-offline