Ovaj mjesec vježbaonice za theta praktičare su u sljedećim terminima:
18.04.2023. od 18 do 21 sat ONLINE
19.04.2023. od 18 do 21 sat u ZAGREBU
20.04.2023. od 18 do 21 sat u RIJECI

Preduvjet je završen Osnovni tečaj.

Lokacija uživo:
RIJEKA: Theta Centar, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a
ZAGREB: Theta Centar, Okićka 25

TEMA VJEŽBAONICE: Vrlina hrabrosti ( + neustrašivost)
Vježbaonicu drži Siniša
Biti hrabar (odvažan) i biti neustrašiv nisu isto. Hrabrost je vrlina, visokovibrirajući misaoni oblik koji svija prostor i vrijeme i omogućava vam da unatoč prisustvu velike količine straha ipak djelujete i izađete pobjedonosni!

Neustrašivost je stanje u kojem ne osjećate strah i djelujete impulsno ne mareći za svoju sigurnost ili često umanjujući što se događa oko vas, orijentirani na cilj i zadatak.

Biti neustrašiv mnoge je odvelo u smrt ili u pobjedu bez da su bili svjesni što rade. Hrabrost je sposobnost da promišljeno i namjerno proizvodimo stanje svijesti u kojem prozvodimo vrlinu hrabrosti koja nam omogućava da se krećemo kroz situacije jasno otvarajući prolaze kako idemo.

Vrline su visoko vibrirajući misaoni oblici koji savijaju prostor i vrijeme, čineći nemoguće – mogućim.

U ovoj devetoj po redu vježbaonici o vrlinama radit ćemo na tome što nas blokira da razvijemo i UPOTRIJEBIMO vrlinu hrabrosti i polaznici će dobiti važne instalacije za razvijanje vrline hrabrosti.

Vrline su jedan od razloga zašto živimo na planeti Zemlji. Misija svakog od nas nije završena sve dok ovladamo vrlinama. Vrline su potrebne kako bismo majstorirali zakone i razvili sposobnosti (vještine).

Dođite vježbati naučeno na tečajevima i družiti se na theta vježbaonicama!

PRIJAVNICA: