*Program*

1.dan 29.10. subota ujutro

8:00 Okupljanje – planinarski dom

9:00 Krećemo prema vrhu Bjela Kosa.

Planinarenje Kamačnik – vrh Bijela Kosa (1289m)- lagano planinarenje uspon 3 h

12:00 – 14:00 ručak odmor i spuštanje 2,5h.

Muški i Ženski krug.

Tema je Što nas čini zavodljivim. Što smatrate da je u vašoj prirodi zavodljivo? Kako bi to usporedili sa divljom prirodom oko nas? Kako nas divljina zavodi a što nas odbija? Trebaju li vam čarobni napitci da bi bili zavodljivi?

Na vrhu ćemo imati narodna kola te plesove vještica i divova pa pripremite vašu najdražu plesnu pjesmu kako bi je plesali zajedno.

Nakon toga imamo umjetničko podne na Bijeloj kosi. Kako bijela kosana na jedan način označava duboku starost, tema je starenje. Nakon pjesama razgovarati ćemo o temi kako na vas utječe starenje. Veselite li se ili se bojite. Koje su prednosti starenja a koji nedostaci. Kako se vidite u dubokoj starosti?

Spuštanje sa vrha obilježiti ćemo pastirskim plesom i povratkom u dječačke dane. Nadamo se samo da će nas uočiti i koji vuk pa zavijati skupa sa nama. Za ovaj dio ponesite svoje čarobne frule, flaute, usne harmonike i ostale puhaće instrumente a može i male bubnjeve cimbale i sve što smatrate da može razigrati vesele pastire.

18:00 odmor u planinarskom domu, te priprema za večeru i večernji party. Večera i party biti će 1001 Arabian Nights stoga vaše maske i odjeću prilagodite toj temi.

20:00 Bogata večera dostojna sultana.

Za večeru pod svijećama pobrinuti će se fantastičan team planinarskog doma Kamačnik.

23:00 Cacao ceremony sa mmmm pravim shamanskim kakaom. Nakon ispijanja kakao napitka slijedi extatic dance. Ples pod maskama u extatičnoj izvedbi našeg DJa .

Midnight TEMPLE night – Inspirativne tonove Ecstatic Dance-a zavesti ćemo zajedničkim ulaskom u specijalni ples Latihan gdje će nas Dolores upoznati sa drevnom umjetnošću dodira i daha, te ćemo koristiti neke od najmoćnijih alata ljubavi kako bi zaronili duboko u svijet Erosa.

Witch temple night biti će na crvenim letećim tepisima obasjani mjesecom koji se svjetluca iznad pješčanih dina. Mnogi će na taj način dočekati prve zrake jutarnjeg nedjeljnog sunca…a vi?

2. dan 30.10. nedjelja ujutro…ili malo kasnije

10:00h Ustajanje i doručak

12:00h odlazak u Vražji prolaz automobilima.

Izlet do 16h.

Tema Vragovi i vražice, postoje li? Što je za vas vražica ili vrag? Kako ga doživljavate u svom životu i što on ili ona predstavljaju?
Susret sa zločestim sobom…napokon ili dosta mi je više? Gdje su ti crveni rogovi zaista? Kako ćemo u budućnosti sa našim vražjim osobinama?

Zatvaranje eventa uz krug iskustava gdje dijelimo impresije onoga što smo doživjeli.

Kako se pripremiti i što ponijeti?

Planinarska odjeća i obuća, za toplo i hladno vrijeme.
Maske u Arabic night raspoloženju tipa trbušne plesačice, prinčevi i kraljevi, kurtizane a po želji i robovi i ropkinje.
Ponijeti instrumente bubnjeve, frulice, šuškalice, cimbale i sve čime kroz zvuk želite slaviti život.

Hranu za ručak na planini i ručak za nedjelju (opcija je ručak u domu 80 kn) Vodu i piće za u prirodu.
Puno vesele energije za dijeliti i negativne za otpustiti.

Vidimo seeeeeee!!!

****

Noć vještica i dan vražjeg prolaza koji ne smijete propustiti. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eventa nije bilo druge opcije nego ponoviti i skuhati ove godine još jači napitak od raznih biljaka i gljiva pod nadgledanjem naših vračeva i vještica, Hodamo po prirodi i učimo o jesenskim biljkama i gljivama, radimo vještičje i vračarske krugove te se na večer družimo u Kamačnikovom planinarskom domu na kostimiranom razotkrivanju u contact plesu. Ispijati će se i ceremonijalni kakao pazeći da to bude po svim pravilima šume i šumskih bića.
Radionice, kakao, večera, party, spavanje i doručak uključeni u cijenu. Nedeljni ručak po dogovoru za one koji ostaju do navečer.

Cijena samo 350 kn.

Limitirani smo na 28 ljudi tako da rezervirajte što prije.

Ahahahaha jedva vas čekamo u kotlu, vatra već gori!

Prijave u inbox ili na mail
[email protected]
ili na 0916108801

facebook dogadanje