Foto: pixabay.com

Mjesec može doslovno odaslati vašu poruku. To znači da će on upravo ono vaše najistinskije, najiskonskije stanje prepoznati i odaslati kao vašu želju. Pokažite punom Mjesecu ono što želite!

atma.hr – 78
Mjesec tradicionalno predstavlja ženski aspekt koji je u vezi s plodnošću, oplodnjom, rastom i razvojem.

Kako puni Mjesec uvijek obasja i dijelove skrivenoga, nesvjesnoga, tako je za punog Mjeseca lakše izraziti potisnute emocije s razine nesvjesnog. Možemo reći da je način izražavanja tradicionalno podijeljen na tipično muški i tipično ženski.

Takvo energetsko stanje povezano je s dubokim uvidima ili pak s intenzivnim osjećajima, tenzijama. Naučiti prepoznavati i ponašati se u skladu s Mjesečevim fazama tradicionalno se smatra temeljem mudrosti, zbog mogućnosti sagledavanja, gradnje i doživljavanja iskustva kojeg nazivamo život na planetu Zemlja.

Puni Mjesec, također, predstavlja prijemnik frekvencija sa Zemlje i u punom krugu je odašilje svemiru. Narodni običaj da se punom Mjesecu pokazuje novčanica u lijevoj, visoko uzdignutoj ruci proizlazi iz iskonskog vjerovanja da puni Mjesec oplođuje naše želje.

atma.hr – 39

Magijska je uputa vezana uz važnost shvaćanja da će Mjesec doslovno odaslati vašu poruku. To znači da će on upravo ono vaše najistinskije, najiskonskije stanje prepoznati i odaslati kao vašu želju. Pokažite punom Mjesecu ono što želite.

Ako postoji strah u srcu, slabost u tijelu ili neodlučnost u umu, sada je trenutak da učinite ono najbolje – a to je da podržite komunikacijske odnose unutar sebe. Odlučite početi surađivati sa samim sobom.

Smatra se da je zvjezdani portal za ulazak u novu dimenziju svjesnosti otvoren tri dana prije i tri dana poslije dana punog Mjeseca. Osvještavanje komunikacijskih odnosa između diferenciranih aspekata unutar naše osobnosti tradicionalno se odnosi na osvještavanje arhetipa unutarnje žene, arhetipa unutarnjeg muškarca i arhetipa unutarnjeg djeteta.

Nakon što smo prošli doba matrijarhata i patrijarhata, ulazimo u doba djeteta. U svim ovim strahotama modernog doba, možda je vrijeme da pogledamo oko sebe dječjim očima. Iskreno, spontano, kreativno i s puno ljubavi, i uvijek „k meni“ – govori Božica neba.

atma.hr – 78
Obred štovanju triju temeljnih aspekata osobnosti

Licem se okrenite prema Istoku, smjeru novog početka, i neka je Rafael s vama. Ispred sebe, u obliku istostraničnog trokuta, složite devet lučica, tako da na svaki vrh trokuta stavite po tri. Obred se temelji na štovanju triju temeljnih aspekata osobnosti, a to su: unutarnje dijete, unutarnja žena i unutarnji muškarac.

Budite svjesni svojeg tijela od stopala do tjemena. Ako je moguće, budite bosi, i u laganoj odjeći od prirodnih materijala. Sebe i mjesto na kojem vršite obred proglasite svetim.

Paleći prvu lučicu na vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim dijete u sebi. Vjerna sam djetetu u sebi.“

Paleći drugu lučicu na donjem desnom vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim ženu u sebi. Vjerna sam ženi u sebi.“

Paleći treću lučicu na donjem lijevom vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim muškarca u sebi. Vjerna sam muškarcu u sebi.“

Taj postupak ponovite još dva puta, tako da upalite svih devet lučica.

Meditacija uz svjetlost koju ste upalili neka je samo vaša.

Autor: Jelena Takač – Facebook

117 BUĐENJE U 5D

banner za knjige BUDJENJE U 5D