Foto: pixabay.com

Saturn Vam neće više praviti probleme i nećete biti blokirani na nekim poljima, lakše ćete krenuti u neke nove podvige za posao i ljubav. Ne opterećujte se previše planiranjem, jednostavno uživajte.

atma.hr – 78
Ova godina će biti malo lakša jer će vaš vladar Merkur još jednom biti retrogradan do kraja godine, prva tri tjedna studenog/novembra.

Sljedeće godine će biti naporno od polovine veljače/februara do polovine ožujka/marta, od polovine lipnja/juna do polovine srpnja/jula, kao i od polovine listopada/oktobra do 2. studenog/novembra. Tada će vam možda sve biti konfuzno, ali ipak ćete se osjećati bolje kad sve prođe.

Saturn Vam neće više praviti probleme i nećete biti blokirani na nekim poljima, lakše ćete krenuti u neke nove podvige za posao i ljubav. Ovo će biti aktualno od posljednjeg tjedna rujna/septembra.

Posao

Imat ćete manje probleme u listopadu/oktobru i studenom/novembru ove godine, što se tiče novca, a sljedeće godine od lipnja/juna, morate pripaziti na troškove.

Neka muška osoba vas može nervirati na poslu. Ne opterećujte se previše obavezama, radite samo ono što je prioritet jer ova jesen nije vrijeme za iscrpljivanje poslom.

atma.hr – 39

Bitno je da ćete biti kreativni, otvoreni za neke nove aktivnosti. Imat ćete više energije i elana u veljači/februaru.

Ukoliko se bavite kreativnim poslom, sljedeća cijela godina je idealna za to. Mogući su manji problemi sa suradnicima tijekom travnja/aprila i u prvoj polovini svibnja/maja.

Ljubav

Nije ovo godina za pravljenje kompromisa jer to možda neće biti baš toliko dobro za vas. Ne opterećujte se previše planiranjem nego uživajte.

Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu, naročito od prosinca/decembra ove godine.

Budite otvoreni za nova poznanstva. Uozbiljit ćete se tijekom sljedeće godine. Oni koji su zauzeti, mogu imati probleme tijekom travnja/aprila i svibnja/maja sljedeće godine, a ostali mjeseci su mirni.

Zdravlje

Bitno je da se bavite sportom ove godine i da povedete računa o prehrani zbog zdravlja.

Budite umjereni.

mondo.rs

atma.hr – 78