Što vam donosi KARMA na temelju PODZNAKA: Ovan mora izbjegavati biti žrtva, a Lav egocentrik!

0
23746
Foto: Gerd Altmann/pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Astrologija nije religija. Nismo sigurni ni da je znanost. To je magija, možda. Dakle, dokle god mi ne okrivljujemo zvijezde za svoje probleme, dokle god preuzimamo odgovornost za vlastite postupke, malo povoljne slučajnosti i prikladne mudrosti ne može štetiti… I tako, s tom rezervom … uživajte!

U svojoj pjesmi  ‘That’s Life’, Frank Sinatra osvrće se na svoj život, te pjevuši o tome tko je možda bio u prošlom životu:

“Bio sam lutka, siromah, gusar, pjesnik, pijun i kralj

Bio sam gore i dolje i opet i iznova i znam jednu stvar

Svaki put kad se nađem s licem u prašini

Podignem samog sebe i vratim se u utrku…”

Dok živimo naš trenutni život, mnoge od nas progoni zbunjujuće pitanje: tko smo bili u prošlom životu? Kakvu karmu smo dobili ovim rođenjem? Što moramo naučiti? Kako možemo iskoristiti naša prošla iskustva da stvorimo sretniji, ispunjeniji život sada?

Prije svega, što je karma?

(U hinduizmu i budizmu) zbroj djela iz ovog i iz prethodnih stanja postojanja, koja odlučuju o sudbini u narednim utjelovljenjima.

Razumijevanje horoskopa (tj. natalne karte) može vam dati odgovore koje tražite o svojoj karmi i na pitanja o tome tko ste bili u prošlom životu, piše Elephant journal.

Kao što možete zamisliti, to može biti komplicirana rasprava, pogotovo za one koji nisu astrolozi. Dakle, bit ću jednostavan. Postoji mnogo načina na koja možete čitati svoj horoskop i učiti o tome što ste mogli biti prošlom životu. Na primjer, neki astrolozi gledaju planet Saturn, retrogradne planete, te sjeverne i južne čvorove, kako bi interpretirali nečiji prošli život.

No, postoje i drugi jednostavni  načini pomoću kojih možete shvatiti svoju karmu i prošla životna iskustva.  Morate poznavati svoj podznak ili “ascendent.” Imajte na umu da je vaš horoskop podijeljen na 12 jednakih dijelova, koji se nazivaju “kuće”.

Svaka kuća vlada jednim znakom zodijaka i svaka kuća predstavlja određeni dio života, kao što je vaša osobnost, financije, komunikacije, dom, obitelj, djeca, posao, partner, tajne, obrazovanje, putovanja, duhovnost, prijatelji, ciljevi, skrivene tajne i vaša prošla karma.

Prva kuća vašeg horoskopa pokazuje vaš podznak. On opisuje vašu osobnost i ono što ste u vanjskom svijetu “u ovom životu.”

Međutim, ako zamislite da se rotirajući kotač vašeg horoskopa pomiče za jedan znak, rezultat je da 12. kuća, sada postaje prva kuća. Na taj način, vi sada stvarate prozor u svoje prošle živote, karmu, u ono što ste naučili, te stvari na kojima trebate raditi u ovom životu.

Evo primjera kako bi bili sigurni da je sve jasno. Imajte na umu da redoslijed znakova zodijaka uvijek ide ovako: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak i Ribe.

Kako bi saznali svoj podznak trebate znati točan sat svog rođenja:

160×600 text-47 lijevo

Podznak kalkulator

12 ascedenata:

Ovan

Ako je vaš podznak Ovan, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Ribama. Dakle, u prošlom životu, bili ste vjerojatno duhovna osoba i duboko introspektivni. Život ste posvetili služenju drugima.

Vaš podznak Ovan govori da ste spremni za novi početak, učite živjeti slobodan i neovisan život u kojem služite sebi, a ne drugima.

Vaš izazov će biti da izbjegnete biti previše sebični. Vaša karma je izbjegavati biti žrtva. Možda ste bili svećenik, iscjeljitelj, šaman ili čak i netko tko je završio u zatvoru ili ste se borili s nekom ovisnošću.

Bik

Ukoliko je vaš podznak Bik, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Ovnom. U prošlom životu bili ste agresivna osoba ili čak vojnik. Dakle, u ovom životu vi ste kreativni, imate incijativu pa čak i malo impulzivan nagon za postizanjem materijalnog uspjeha.

Želite uživati ​​u udobnosti i senzualnim užicima života. Vaša karma je da izbjegnete biti nadmeni. Možda ste bili ratnik, general ili uspješan trgovac koji je vodio vlastito poduzeće.

Blizanci

Ukoliko je vaš podznak Blizanac, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Bikom. U svom prošlom životu, imali ste zemljanu prirodu i bili fokusirani na svoje senzualne želje. Sada želite život  koji je mentalno stimulativan, ispunjen sa zanimljivim iskustvima u koja ćete biti uključeni.

Pokušajte ne izgubiti svoju zemljanu prirodu kako ne biste postali nepostojani i “čudni”. Imate priliku razviti komunikaciju kroz nastavu, pisanje ili neka intelektualna traganja. Vaša karma je da izbjegnete biti previše kruti. Možda ste bili slikar, glazbenik, vrtlar ili bogati poslovni čovjek.

300×250 centar text-39

Rak

Ukoliko je vaš podznak Rak, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Blizancima. U ovom životu, vi ste intelektualac, ali ne i emocionalno izražajni. Vaša jednostavna priroda dopuštala  vam je slobodu da letite iz jedne aktivnosti u drugu, bez obveze.

Sada ste usredotočeni na odgovorniji život  koji uključuje dom i obitelj. Vaša karma je uravnotežiti svoje osjećaje sa svojim intelektom. Nemojte dopustiti da se dogodi da vaš um nadvlada vaše srce.

U prošlom životu, bili ste vrhunski vješti u komunikaciji pa ste vjerojatno bili sjajan prodavač, govornik, učitelj ili pisac. U ovom životu, spremni ste više pažnje obratiti na svoju unutarnju emocionalnu prirodu.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

Želiš uvid u svoju karmu, prošlost i budućnost?

Atma astrolog čeka na tvoj poziv!


Widget not in any sidebars
1
2
PODIJELI
Prethodna objavaKćeri moja, ne nosi marke. Budi marka!
Slijedeća objavaPustite sve brige: Sve ide i rješava se po redu – onom svemirskom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here