U četvrtak 11.05.2023. od 18 do 20h priključite se na Zoom i povežite se sa svojim duhovnim roditeljima.

Vaša duhovna majka i duhovni otac dodjeljeni su vam u trenutku kreiranja duše da vas podrže na vašem duhovnom putovanju. Njihova golema mudrost i ljubav koju imaju za vas su uvijek na raspolaganju da vam olakšaju i uljepšaju vaš život na Zemlji, ako ste spremni povezati se i razgovarati sa njima. Oni uvijek poštuju vašu slobodnu volju. Zato se ne upliću u vaše životne odluke, dok od njih ne zatražite pomoć.

Povezivanjem s duhovnim roditeljima otvara se prostor za čuda u vašem životu, iscjeljujete odnos sa fizičkim roditeljima koje ste odabrali u ovom životu te dublje se povezujete sa svrhom svoje duše.

Što više razgovarate sa svojim duhovnim roditeljima, to ćete se više oslanjati na ovaj uvijek prisutan sustav vođenja. Kako ćete s njima održavati povezanost, čuda će se događati sve češće. Vaši se duhovni roditelji s vama žele povezati.

Uz pomoć theta meditacije možete se duboko energetski povezati sa svojom duhovnom majkom i božanskim ocem. Možete s njima razgovarati, tražiti rješenja i pomoć.

Da biste se povezali sa svojim duhovnim roditeljima odlazite na nefizičko mjesto gdje je kreirana vaša duša, kojeg u Theta iscjeljivanju nazivamo 5. nivo. Kada se vaša duša kreirala dodjeljeni su vam vaši nebeski roditelji, koji su tu uz vas čitavo vrijeme da vas podrže na vašem duhovnom putu.

Naći ćete ih u zlatnoj svjetlosti 5. nivoa postojanja.

Na predavanju ćete saznati više o domu svoje duše, duhovnim roditeljima, svojoj duhovnoj obitelji i na koji način se povezujemo s njom, te o duhovnim vodičima koji nam se dodjeljuju prije nego dođemo u ovu inkarnaciju, te kroz vođenu meditaciju razgovarati s duhovnom majkom i duhovnim ocem.

ČETVRTAK 11.05.2023. od 18 do 20 sati na Zoom-u
Predavačice: Nada & Beti

Nada

  • Majstorica učiteljica Nada Šegvić
  • U theta iscjeljivanju od 2006. godine
  • Suočena s tragičnom smrti kćerke otvaraju joj se duhovni kanali
  • Posvećena duhovnom rastu klijenata, svrsi duše, emotivnom, energetskom i fizičkom zdravlju klijenata
  • Više o Nadi pročitajte ovdje
ThetaHealing uciteljica Beti Mihajlovic e1664191115493

  • Učiteljica Beti Mihajlović
  • U theta iscjeljivanju od 2017. godine
  • Top menadžerica koja se iz velikih korporacija posvetila radu na osobnom razvoju
  • Inspirirana time da svačiji život učini veselim, zabavnim i da svatko dosegne svoju sreću i puni potencijal
  • Više o Beti pročitajte ovdje

prijavi se