Sa zadovoljstvom najavljujemo 7. edukaciju za TRE trenere, s početkom 21.04.2023. u Zagrebu.
Pridružite se grupi od stotinjak ljudi koji su prošli prvih 6 edukacija i zbog kojih su se brojni naši sugrađani naučili kako otpustiti stres i napetost i kako se osjećati bolje, življe i poletnije! U ovim stresnim i zahtjevnim vremenima ova inovativna tehnika samoregulacije pomaže svima!

ricMentor i voditelj je neurobiolog, dr Riccardo Cassiani Ingoni.
Za svoja istraživanja na polju neuroloških poremećaja i mentalnog zdravlja ima priznanje Talijanske liječničke komore, “Mangrela Award”, a za istraživanje na području regeneracije neurološkog sustava dobio je priznanje Svjetske zdravstvene organizacije(WHO). Istraživao je također utjecaj TRE-a na postoperativni oporavak, a od 2007. surađuje sa dr Davidom Bercelijem i mentor je i trener za educiranje certificiranih TRE trenera diljem svijeta.

Više o samoj edukaciju, benefitima i mogućnostima TRE-a, kao i gdje se sve u svijetu provodi pogledajte u ovom kratkom videu koji smo napravili 2017 za potrebe najave edukacije:


Kome je namijenjena ova edukacija?
1) Svima koji se žele baviti TRE-om kao certificirani, profesionalni treneri koji će organizirati i održavati radionice iz TRE-a.
2) Edukacija je namijenjena tjelesno orijentiranim terapeutima, terapeutima i fizioterapeutima,yoga instruktorima itd. svima koji žele TRE integrirati u svoj profesionalni rad: TRE je uzbudljiv i djelotvoran saveznik svake terapije!
3)Onima koji se u svom profesionalnom radu susreću sa stresom – ili su i sami njima izloženi.
4) Svima koji razumiju da rad na tijelu znači početak osobnog razvoja i djelotvorne kontrole nad vlastitim životom kojom širimo područja osobne slobode.

Link na prijavni obrazac:     https://forms.gle/LDLdCFuNS4oSZcV6A

21. TRAVNJA U 20:00 – 23. TRAVNJA U 21:00

CIJENA EDUKACIJE:
Pristojba za edukaciju je 1.600 EUR.
Early bird cijena edukacije je 1.500 EUR.
Popust za studente i nezaposlene je 10 % = 1. 440 EUR.
Edukaciju je moguće uplatiti jednokratno ili u dvije rate.

ROKOVI ZA UPLATU:
Early bird uplatu potrebno je uplatiti najkasnije do 31.01.2023.
Punu cijenu edukacije potrebno je uplatiti do 20.03.2023.

Više info pogledajte na eventu:https://www.facebook.com/events/848848843123322?ref=newsfeed