Intuicija je jezik unutarnje mudrosti…jezik Božanskog u nama. Ona je GPS naše Duše.

Intuicija je sposobnost da znamo bez korištenja uma. Suprotna racionalizaciji. Kod intuicije do znanja dolazimo direktno “kroz osjećaj”, a ne kroz analiziranje i razmišljanje.

Intuicija (lat. intuitio gledanje, zrenje) uvid neposredno, izravno shvaćanje, spoznavanje; sposobnost da neposredno zahvatimo i jednim aktom uvidimo cjelinu i njezine dijelove, da bez diskurzivnog mišljenja izravno spoznamo i dokučimo bit nekog predmeta.

Izuzetno je korisno imati razvijenu intuiciju jer lakše i brže donosimo ispravne odluke, tj. one koje su u skladu s našom istinskom prirodom.

Intuicija je sposobnost koju svi posjedujemo, možemo ju razviti te živjeti s više lakoće i radosti.

INTUICIJA je način komunikacije između Duše i fizičkog tijela koja se događa kroz osjećaj. Intuicija je način da se povežete sa svojom Višom svrhom i Božanskim u sebi. To je put utjelovljavanja Božanskog u fizičku formu.

Na ovoj radionici ćemo raditi kroz meditaciju, razgovor i energetski rad otkrivati kako čuti intuiciju i razvijati ju kako bi nam koristila u svakodnevnom životu.

Prve 3 prijave za radionicu dobivaju cijenu 150kn!

DATUM I VRIJEME: subota 19.02.2022. od 17-20h
LOKACIJA: Sacred Garden House, drvena koliba u šumi 30min vožnje od Zagreba u smjeru Siska
Detalje o lokaciji šaljem po prijavi.
VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić https://solar-spirit.net/o-meni/

CIJENE: 200kn za ranije uplate, 250kn na dan radionice za sve koji su na ovoj listi Solar Spirit-a. Regularna cijena 100kn viša. Ako otkažete dolazak na dan radionice potrebno je uplatiti 50% cijene.

PRIJEVOZ: spajamo vozače i one koji nemaju auto, pa možete podijeliti trošak prijevoza.
INFO I PRIJAVE: [email protected] , 091 520 6461 , www.solar-spirit.net
Prijave obavezne! Broj ljudi ograničen na 13!